Arama sonuçları: *

1. Y

Valorant hesabım kaç para eder ?

Arkadaşlar ben çok anlamıyorum bu işlerden anlayan varsa yanıtlarsa sevinirim yağmacı vandal asil vandal köken vandal delipop phantom oni phantom anomali spectre afet ghost asil classic yağmacı şerif yağmacı bıçak yağmacı karambit 3 adet bp var şakıyançelik karambit bp si ve artizan bp si...
  2. Y

Valorant Özel Çözünürlük yapamıyorum

Merhabalar nvidia denetim masasında 1440x1080 çözünürlük oluşturuyorum ama oyunda gözükmüyor.
  3. Y

Forza Horizon 5 sıfırladım açılmıyor ?

merhaba abilerim zaten hali hazırda "Forza Horizon 5 çevrimdışı olduğundan açılamıyor. Depolama cihazı yok veya bağlantısı kesilmiş olabilir." hatası alıyordum. Sıfırlamayı denedim uygulama ayarlarından sonra pc yi yeniden başlattım şimdi ise ne xbox da yüklü gözüküyor ne de depolama alanında...
  4. Y

Valorant elo hellden nasıl çıkılır ?

Arkadaşlar ben valorant oynuyorum ve rank olarak altın 2 ye maks çıktım çünkü solo kasıyorum ve altın 2 ye çıktım sonra altın 1 de kaldım 1-2 kez gümüşe düştüm ama gümüşten çıkmak kolay 3 maç artarda falan kazaanıyorum ama altına 1 maç kaybediyorum 1 maç kazanıyorum 2 kaybediyom 1 kazanıyom ve...
  5. Y

Resident evil 7 yi alamıyorum bedava

merhabalar resident evil 7 bedava deniliyor fakat hiçbir şekilde göremiyorum hatta oyunun kendisini bile markette aryınca göremiyorum
  6. Y

ets 2 crash hatası ???

merhabalar ben 1.39 sürümüne geçtiğinden beri sadece online da crash hatası alıyorum ilk başta hata ismi çıkıyodu şimdi çıkmıyo siyah ekranda kalıyo crashin ismide türkçesi bi kısmında bunu geliştiriciye göndermek istermisiniz diyor ve sadece dorse yöneticisinde oluyodu geçen oynarken de oldu...
  7. Y

vac banlı hesap trade yaparmı ?

merhaba benim 800 gün önce vac yediğim hesap var bir ptallıktı bu ama çocuktum daha şimdide büyümüş değilim ama... bu hesaptaki itemleri kendi profilime nasıl alabilirim acaba içinde operation bravo kasası var ve 220 lira gibi bir fiyatı var
  8. Y

yaş kısıtlamasız fiveM sunucu önerileri

merhabalar yaşım 15 ve fiveM sunucularına katılmak istiyorum acaba yaş kısıtlamasız bir fiveM sunucusu varmıdır
Geri