Arama sonuçları: *

1. E

Gta 5'i iade etmeli miyim?

GTA 5'in hikayesinin çoğunu biliyorumdur herhalde ama oynanır mı çocukken hep izlerdim şimdi oynama fırsatım olacak, nostaljik hislerle bakıyorum dediğimde arkadaşım nostaljik hislerle oyun seni sarmaz dedi. Oyunu satın almıştım sizce iade etmeli miyim?
  2. E

Game Pass'den Ortalama 20 saatlik oyun önerisi

Uncharted 4, Spider-Man, GoW, Cyberpunk bitirdim. TLOU 1 ve 2'yi ard arda oynamak istiyorum o yüzden uzun soluklu bir hikayeye başlamak istemiyorum ortalama 20 saatlik bir oyun önerir misiniz? Game Pass'den olursa çok güzel olur. Olmak zorunda da değil. Oyun harbiden güzelse 20 saatten kısa da...
  3. E

Black Myth Wukong fotoğrafları nereye kaydediyor?

Oyunda fotoğraf modu var fakat bu fotoğrafları nereye kaydediyor?
  4. E

Game Pass oyun önerisi

Game Pass'den oyun önerir misiniz? Age Of ve Mount and Blade serisi hariç bütün türlere şans vermeyi düşünüyorum.
  5. E

Sizce Spider-Man 2 PC ertelenecek mi?

Oyunun ön siparişe özel kostümü falan (açıklamasında yazıyor) var ben ön siparişden almayacağım fakat sadece fiyatını merak ediyorum, oyun bu ayın sonunda PC'ye çıkacak fakat hâlâ belli olmadı. Sizce PC Portu ertelenecek mi?
  6. E

Spider-man 2 çok ingilizce istiyor mu?

Oyunun fiyatı ne zaman belli olacak artık almak istiyorum neyse bu oyun Spider-man 1'deki gibi bir ingilizce mi istiyor yoksa daha mı yüksek seviye? Bir de bu oyun 50 dolar mı olur 60 mı? Ve Epic Games'e özel ucuz çıkar mı? 1734369676 Türkçe oldu diye Black Myth Wukong oynadım abim bana Souls 1...
  7. E

Black Myth Wukong hikayesi çok mu karışık?

Souls-like oyunlara Wukong ile başlamak istiyorum. Hikayesinin karışık olması beni oyuna karşı birazcık itti ama Wukong çok zor değil diyorlar. Ben iyi bir oyuncu değilim bu souls oyunlarına da Wukong ile girişicem ve para biriktirerek oyunu alacağım ama aklımda tek bir soru var. Bu paraya değer...
  8. E

Black Myth Wukong alınır mı?

Kötü bir oyuncuyum oyun zor mu? Zorluk seçeneği falan vardır inşallah. Oyun ne kadar sürüyor ve kaç GB? Son olarak oyun 1500TL'yi hakediyor mu?
  9. E

Minecraft'a altın karpuz önceden zehirliyor muydu?

Ben ilk geldiğinde yenince zehirlendiğini hatırlıyorum bu doğru mu?
Geri