Arama sonuçları: *

1. F

green hell vs the forest sizce hangisi?

hangisini önerirsiniz? multiplayer oyun önerisi de olur
  2. F

Yardım cs go güncelleme yapmıyor

cs go güncelleme yapmıyor steama girince normalde güncelle seçeneği olurdu şimdi oyna var giriyor rekabetçiye vesaire girmiyor yardım eder misiniz oyunda güncelleme gerekli diyor rekabetçi başlatınca
  3. F

Witcher 1 oynanır mı?

arkadaşımda bi tost makinesi var (ekran kartı 256MB siz düşünün) bende hediye almak istedim ucuz bi şey zaten alayım mı sizce oynnanır mmı alma derseniz ne önerirsiniz indirimde yorumlarınızı bekliyorum :)
  4. F

Yardım CS GO freestyle yapılmıyor

arkadaşlar oyunun görüntüsünde değişiklikler yapmak için denemek istedim oyuna girdim alt+z ye basıp oyun filtresine tıkladığımda hata bu özelliği kullanmak için oyunu yeniden başlatın yazıyor yeniden oyuna çıkıp girdiğimde ise alt+z ye bastığımda hiç bir ekran açılmadı sizce sorun nedir nasıl...
  5. F

Yardım microsoft flight simulatör kontroller

arkadaşlar oyunu kurdum fakat oyunda hiç bi şey yapamadım kontrollere baktım fakat oradaki kombinasyonları uyguladığımda hiç bi şey değişmedi oyunda mı bi sıkıntı var acaba bende mi kontrollerini anlatan bi video da bulamadım türkçe desteklerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)
  6. F

oyun yüklenmedeki hata yardım lazımm

arkadaşlar burada kaldı normal mi buglu mu?
  7. F

MFS yükleme durdurulabilir mi? bilgisi olan var mı?

arkadaşlar merhabalar. mfs indireceğim yüklemeyi durdurup tekrar devam ettirebiliyor muyuz?
  8. F

wallpaper engine öneri

arkadaşlar güzel duvar kağıtları önerir misiniz? (anime olmasın)
  9. F

wallpaper engine indirime girer mi?

arkadaşlar uygulama indirime girer mi direkt alayım mı ne dersiniz?
  10. F

Microsoft flight simulatör oynanabilir halde mi?

Aekadaşlar oyunun bekleme ekranları vs 2-3 saat bekleriyor diyorlar düzeltildi diye bi yorum okumuştum düzeltildi mi yoksa hala saatlerce bekletevek halde mi?
  11. F

Microsoft flight simulatör oynanabilir jald3 mi?

Arkadaşlar dün ni yorum gördüm artık bekleme süreleri fln düzeltildi oynanabilecek halde demişler öyle bi şey var mı sizce 350tl değil game pass var denemeli miyim sizcr
  12. F

Minecraft ve rtx teknolojisi (bilgisi olan 2 dk gelebilir mi)

Arkadaşlar orijinal minecraft dışında hiç birinde rtx kullanılmıyor mu??
  13. F

flight simulator hdd kurulur mu?

arkadaşlar oyunu hdd kurmayı planlıyorum 2-3 saat yüklenmeler oluyor diyolar doğru mudur??
  14. F

mafia 2 ağır çekim sorunu

arkadaşlar ilk araba çalma görevinde polis beni görünce slow motion yapıyor yardım eder misiniz?
  15. F

MAFİA 2 SLOW MOTİON SORUNU

arkadaşlar merhabalar mafia 2 oynuyordum daha ilk görevlerde araba çalarken polis beni görünce slow motion başlıyor geçmiyorda çıldırıcam yardım eder misiniz?
  16. F

Mafia 2 Türkçe Yama

arkadaşlar merhabalar mafia 2 (classic) ve la noire için türkçe yama ve kurlum vidoları var mı biliyosanız yardım ederseniz sevinirim :)
  17. F

OYUN ÖNERİSİ

arkadaşlar merhabalar. Tomb Raider Sherlock Holmes: The Devil's Daughter L.A. Noire bu oyunları almak istiyorum tavsiye eder misiniz? (toplam fiyarı: 22,89)
  18. F

Steam aile paylaşımı problemi

arkadaşlar merhabalar. steamdan bi arkadaşımla aile paylaşımı yaptık onun oyunlarının çoğunluğu geldi fakat bir kaç tanesi eksik neden olmuştur acaba yardım edebilir msisiniz?
  19. F

OYUN TAVSİYE

arkadaşlar merhabalar steam yaz indirimlerinde oyun almak istiyorum oyun tavsiye edebilir misiniz? iyi bir sisstemim var ve 2d oyunları hiç sevmiyorum daha yeni hikaye oynamaya başladım yavaş yavaş genel olarak bi fps oyuncusuyum çok pahalı olmayan oyunlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler şimdiden
  20. F

TOMB RAİDER İNGİLİZCE

arkadaşlar tomb raider almayı düşünüyorum hemde indirim varken ama ingilizcem pek iyi değil çok sorun çıkar mı veya yaması var mısır?
Geri