Arama sonuçları: *

1. Alposki

METRO 2033 Redux zorlandığım yer

Saçma sapan bölüm dizaynı yapmışlar pusula koymuşlar çalışmıyor abartısız 1 saattir adamları bulmaya çalışıyorum hayır harita koysan göstersen ne oluyor bu kadar saçma bir şey olamaz ya 1 saattir kafayı yedim. (Bahsettiğim yer oyunun 2.karlı bölümü polislerin yanına ulaşmaya çalıştığımız) Ben...
  2. Alposki

Stres atmalık oyun önerisi

Bir şeyleri vurup dökebileceğim parçalayabileceğim stres atmalık oyun istiyorum (DOOM HARİÇ)
  3. Alposki

Sunset Overdrive nasıl oyun?

Bu oyunu oynamış yada bilen kişiler bilgi verebilir mi eğlenceli mi zevkli mi?
  4. Alposki

Path of Exile adlı oyun Pay to win mi?

Soru başlıkta kendisi güzele benziyor fakat gelişmek için para mı yatırmamız gerek bilemedim.
  5. Alposki

Kafamı yormayacak Çıtır Çerez oyun önerisi.

Kafamı hiç yormadan düz eğlenceli çıtır çerez bana keyif verebilecek zevkli oyunlar önerir misiniz? My Friend Pedro Dead Cells Hades Katana Zero Hariç
  6. Alposki

Emülatorler Hakkında.

Evet bazı sorularım var emülatörler ile alakalı, Öncelikle emülatör kullanmak PC performansını düşürür mü? Nintendo Switch Emülatörü yada PS4 emülatörü mesela? Diğer sorum ise güvenliler mi? Virüs vs.. var mı?
  7. Alposki

Dishonored Türkçe Yama

Arkadaşlar Dishonered oyunun türkçe yaması var mı? @keremcnsz24
  8. Alposki

1 Upload hızı ile 6gb'lık bir şeyi kaç saatte yüklerim?

Soru başlıkta? 1 Upload hızı gözüküyor garip bir şekilde kaç saatte yüklerim 6gblık bir şeyi?
  9. Alposki

İlk önce Spec Ops the Line mı yoksa Titanfall 2 mi oynamalıyım?

Spec ops the line yada Titanfall 2 oynayacağım. İkisini de oynayacağım fakat hangisi önce oynayayım?
  10. Alposki

Hack&Slash Oyun önerisi

Hack&Slash oyun önerisi istiyorum. Grafikleri çizgi film yada anime tarzında olursa daha iyi olur. (Devil may Cry gibi bilindik oyunlarını önermesseniz sevinirim.) 1605865511 @Dontaçhi
  11. Alposki

Dövüş Oyunu Önerisi Çizgi film grafikleri gibi

Anime çizimi tarzında olursa iyi olur öneriniz nedir?(yada çizgi film gibi)
  12. Alposki

HADES oyunu hakkında ki düşünceniz nedir?

Evet Ben uzun zamandır oynuyorum gayet zevkli sizin düşünceleriniz neler?
  13. Alposki

Sade eğlenceli 2D aksiyon oyunu önerisi

kafa yormayan zevkli bir 2D oyun istiyorum.
  14. Alposki

Hades adlı oyunun Türkçe yaması var mı?

Konu başlıkta türkçe yaması var mı indirebileceğim virüssüz...
  15. Alposki

HADES oynamalı mıyım?

Bu aralar ünlü bir oyun önerin de baya kişi var. Oynamak istiyorum ama bilgisayarımda çok yer olmadığından indirmek konusunda kararsızım ne yapayım?
  16. Alposki

Steam Demo oyunlarıdan hangisini oynamalıyım

çıkacak bazı oyunlar steamde oynanabilir durumunda şuan. Sizce hangilerini oynamalıyım?
  17. Alposki

Yeni 2D aksiyon oyunu önerisi

Yeni çıkan oyunlardan bana öneri yapabilir misiniz? eğer değişik bir şeyse eski oyunlardan da olabilir tabii ki
  18. Alposki

2D Aksiyon oyun önerileri

evet önerileri bekliyorum oynaması zevkli 2D /3D de olabilir fakat 2D tercih ederim) olursa iyi olur.Fazla değeri bilinmeyen oyunlar olursa daha iyi olur
  19. Alposki

KATANA Zero Oyununun Hikayesini Bilen Var Mı?(SPOİLER)

Daha demin oyunu bitirdim fakat ingilizcemden dolayı hikayeyi anlamadım oyunu bitirip, hikayeyi anlamış olan biri hikayeyi bana özetleyip anlatabilir mi? 1599684653 hiç kimse mi oyanmadı
  20. Alposki

Işınlanabildiğimiz oyun önerisi

Mr.Shifty adında bir oyun oynadım oynamayanlar denesin zevkli bir oyun ışınlarak adam dövüyoruz buna benzer ışınlanabildiğimiz oyunlardan önerebilir misiniz?(2D olursa daha iyi olur)
Top Bottom