Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Gamepass Assasin creed oyunu hakkında

Merhaba gamepassden assassins creed origin oynamak istiyordum fakat ubisoftta gözükmüyor nasıl yapıcam ? 1681603352 https://gamepass.ubisoft.com/tr-tr Bu linkten hesabı bağladım oldu Daha önce manuel bağlamıştım öyle olmuyor sanırım !!!!!! Bağlarken dikkat edin bir daha değiştiremiyorsunuz !!!!!!
  2. Oneomous

workers & resources: soviet republic oynayan var mı ?

Bu oyunu oynuyorum fakat bir kaç sorum olacaktı oynayan var mı ?
  3. Oneomous

R6 Ubisoft bağlanılıyor yazısında kalıyor

oyunun dosyalarını doğruladım. Batteye silip yükledim Uplay silip yükledim.
  4. Oneomous

Cities Skylines Doğal Afet Problemi

Merhabalar nasılsınız sorum şöyle daha detaylandırmak gerekirse şehrime 1 tane bile doğal afet vurmuyor bunun sebebini bulamadım açıkcası bir sürü doğal afetle ilgili çalışmalar yapmak onun paniğini yaşamak vs gerçekten oyunun sevdiğim yanlarından biridir fakat bunu neden yaşamıyor olabilirim...
  5. Oneomous

Cities Skylines Mod Tavsiyesi

Oyuna sıfırdan başlamayı düşünüyorum 4 5 tane olması gereken modları kullanmaya çalışıyorum fakat sizin önerdiğiniz modları var mı ? önerirseniz bakarım siz oynarken hangi modları kullanıyorsunuz ?
  6. Oneomous

Gta 5 i3-7100 Gtx1050 2GB Kasma Sorunu

Merhabalar daha önce çok fazla gta oynamıyordum bu yüzden bu sorun olup olmadığını bilmiyorum.Olduğum yerde dururken 60fps akıcı bir oyun oynuyorum fakat araçla hızlı giderken nadiren textureler yüklenmiyor oyun SSD'de Fps 30lara kadar düşüyor texture yüklendiği zamanlar ateş ederken felan aynı...
  7. Oneomous

Gta5 Kasma+Texture Sorunu

Merhabalar daha önce çok fazla gta oynamıyordum bu yüzden bu sorun olup olmadığını bilmiyorum.Olduğum yerde dururken 60fps akıcı bir oyun oynuyorum fakat araçla hızlı giderken nadiren textureler yüklenmiyor oyun ssd'de Fps 30lara kadar düşüyor texture yüklendiği zamanlar ateş ederken felan aynı...
  8. Oneomous

GTA 5 Bankadan Para Yollama

Arkadaş hile ile para yapıp banlanmamış 4 5 yıldır oynuyormuş parası çokmuş bana bankadan yollamak istiyor bana yüklü miktarda para yollarsa eğer ban yer miyim ?
Top Bottom