Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Death Door tarzında oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar. Death's Door tadında oyun arıyorum. Grafikleri olsun, oynanış tür olsun buna benzer bildiğiniz oyunlar varsa önerir misiniz? Oyunlar Steam'de olursa daha iyi olur, Steam'den başka bir yerden oyun satın almıyorum.
  2. Squirtle48

Durduk yere gelen ZUP! Z kartları hk.

Arkadaşlar merhaba. Az önce Steam'e bir gireyim oyun bakayım dedim. Steam'e bağlandığımda 3 yeni öğe envanterime geldiğini gördüm. Bu daha önceden oynayıp bitirmiş olduğum " Zup! Z" isimli bir oyundan gelmişti. Fakat ben bu oyunu bitirdiğimde kart haklarımıda bitirmiştim. Bir kaç resim aldım, en...
  3. Squirtle48

Crysis'te ekran kartım %41-45 arası kullanıyor.

Merhaba arkadaşlar. Bugün Crysis oyununu indirip oyunu oynamaya başladım. Fakat görüntü akıcılığı vs. hiç istediğim gibi olmadığından MSI Afterburner programını açıp takip etmek istedim. Karşılaştığım sonuç beni şaşırttı. Ekran kartımın %41-45'lerde çalıştığını farkettim. CPU ise %9-15 arası...
  4. Squirtle48

Steam'de level atlamak için bulduğum site güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Steam'de level atlamak için araştırma yaparken Sevinçbot diye bir program buldum. Daha doğrusu Steam üzerinden arkadaşlık gönderdiğiniz bir bot servisi. Daha sonrasında buradan steamlevelmarket.com diye bir siteye ulaştım. Şuan 20Lv'ım. Fakat 50Lv olmak istiyorum. Bunun...
  5. Squirtle48

Oyun Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Dying Light / Witcher / Crysis tarzı seri tadında oyun önerebilir misiniz?
Top Bottom