Arama sonuçları: *

1. XAcn Developer

Sizce oyun zevkim nasıl?

Oynadığım oyunlar: 1-Apex Legends. 2-Black Desert. 3-Black Mesa: Definitive Edition 4-Counter-Strike 2 5-Counter-Strike 1.6 6-Cyrsis 1 Remastered. 7-Crysis 2 Remastered. 8-Crysis 3 Remastered. 9-The Forest. 10-Tomb Raider 2013. 11-Shadow of Tomb Raider: Definitive Edition. 12-Grand Theft Auto 4...
  2. XAcn Developer

İddia: Half-Life 3 bu sene yayınlanabilir

Selam arkadaşlar, bugün sizlere Half-Life 3'ün bu sene çıkmasını ihtimal eden sağlam kanıtlar vereceğim hazırsanız başlayalım. 1.kanıt: Mike shapiro. Mike shapiro kimdir? Mike shapiro Valve bünyesinde çalışan ve Half-Life serisinin en ikonik karakterlerinden olan g-man kod adlı karakterin ses...
  3. XAcn Developer

Öneri Half-Life Türkçe dublaj+yama kurulumu

Selam arkadaşlar, bugün sizlere FPS tarihinin babalarından biri olan Half-Life için yapılmış dublaj paketinin kurulumunu göstereceğim. VirusTotal (V2 için) 1. adım modbden dosyaları indirme; Arkadaşlar öncelikle bu linke giriş yaparak modun modb sayfasına giriş yapıyoruz. Buradan...
  4. XAcn Developer

Öneri Epic Gameste çok uygun fiyata alabileceğiniz oyunlar

Bu oyunları çoğunuz biliyordur ya da oynamıştır ama bilgilendirme olsun diye bulabildiğim her şeyi listeleyeceğim. 1- Crysis Remastered triogly (tüm Crysis oyunlarının Remastered sürümünü içeren bir paket) fiyat: 105TL. 2- The Last of Us Part 1 normal fiyat: 1.099TL indirimdeki fiyat: 600-900TL...
  5. XAcn Developer

MultiMC Offline güvenilir mi?? (Cracked Minecraft)

Selam arkadaşlar, MC'yi satin alana kadar PC de MC oynamak istiyorum GitHub'da açık kaynak kodlu bir MultiMC5 Launcher'u buldum ve ms hesabı gerektirmiyormuş kaynak kodu vb tarattım her şey güvenli çıktı ve topluluk tarafından onaylı, sizce kullanmamda bir sakınca olur mu?
  6. XAcn Developer

GTA:SA GTA: VC ve GTA 3 nereden indirilebilir?

Selam arkadaşlar, nostalji olsun diye bilgisayarıma bu üçlemeyi orijinal bir şekilde indirmek istiyorum. Bu üçlemeyi nereden bulabilirim? Not: GTA triogly önermeyin!
  7. XAcn Developer

Oyun arşivi için güvenilir torrent sitesi önerisi

Selam arkadaşlar ben kendim canım sıkılınca değişik hobiler yapıyorum mesela bazen web sitesi tasarlıyorum bazen minik oyunlar yapıyorum ve bazen kendi kod düzenleyicimi vb değişik şeyler yapıyorum fakat sizde bildiğiniz gibi artık steam ubisoft vb şirketlerden oyun alırken sadece lisansını...
Geri