Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

Dark Souls serisine 2. oyundan başlayabilir miyim?

Daha önce hiç souls oyunu oynamadım. Dark souls 2 60tl olunca almaya niyetlendim. Malum diğer oyunları çok pahalı. Serinin bir hikayesi var mı? İkinci oyundan başlamam bir şeyleri kaçırmama sebep olur mu?
  2. ddarkbrother

Batman Arkham Asylum Batwing Çağırma

Arkadaşlar alttaki göreve geldim ama batwing'i nasıl çağıracağımı bilmiyorum.
  3. ddarkbrother

Sistemim bannerlord kaldırır mı?

Sistemim imzamda yer alıyor arkadaşlar. Oyunu yılbaşı indirimlerini bekleyip almayı düşünüyorum. Sizce hangi grafik ayarında ne kadar akıcı bir şekilde oynayabilirim oyunu?
  4. ddarkbrother

Forza Horizon indirirken dosya boyutunun büyümesi

Arkadaşlar forza indirirken pc kapandı elektrik gittiği için. Yeniden pc'yi açınca dosya boyutu 105gb'dan 143gb'a çıkmıştı. Bunun sebebi nedir sizce?
  5. ddarkbrother

Cs Go oyuncu ve sunucu aranıyor hatası

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum. Hiçbir maça bağlanamıyorum bu yüzden. Ping değerini konsoldan 150 yaptım ama nafile. Dosya bütünlülüğünü doğrulama ve yönetici olarak çalıştırmayı da denedim. Sizin bir öneriniz var mıdır bu sorun için?
  6. ddarkbrother

Cyberpunk'ı indireyim mi?

Arkadaşlar sistemime yakın testler aşağıdaki gibi. Sizce i5 2400+1650 aero 4gb+8gb ram ile oyunu indirip oynasam mı? Hayvan gibi merak ediyorum. Grafik önemli değil sadece az da olsa akıcı olsun yeter. (72) Cyberpunk 2077 GTX 1060 3gb i5 2400 8RAM Windows 10 ltsc 1809 - YouTube (72) Cyberpunk...
  7. ddarkbrother

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama

Arkadaşlar oyunun Türkçe yaması çıkmış. Hayırlı olsun. Assassin's Creed Valhalla (1.0.2) Türkçe Yama (v24_v10) ~%94 [OpenAI GPT-3 Translate ] » Sayfa 1 - 15 (donanimhaber.com)
  8. ddarkbrother

Hoi4 puan hilesi nasıl yapılır?

Arkadaşlar savaş bitti ama puanım eksik olduğu için vilayetleri alamıyorum. Bunun bir komutu var mıdır acaba? Komut listesine yazarak bu vilayetleri almak için.
  9. ddarkbrother

Hoi4 pp puanım eksiye düştü

Arkadaşlar hiç bir şeyi onaylayamıyorum neden pp puanım eksiye düştü?
  10. ddarkbrother

Hoi4'de Atatürk'ü nasıl iyileştireceğim?

Arkadaşlar yeni dlc'yi aldım ama Atatürk'ü iyileştir seçeneği yok. Hangi focus'u tamamlamam gerek onun için bileniniz var mı? Veya hangi dönemi beklemem lazım?
  11. ddarkbrother

Sistemim Rust açar mı?

Arkadaşlar sizce imzamdaki sistem ile rust'da hangi grafik ayarlarında kaç fps alırım? Mobilden girenler için sistemi yazayım. İ5 2400 Gtx 1650 Aero 8 gb ram 1tb HDD
  12. ddarkbrother

Pes 2021'i açarken bu hatayı alıyorum

Arkadaşlar oyunu ilk kez açacağım ve steam ilk açılışta bir kaç bir şey yüklüyor. Çok uzun bir süre beklememe rağmen oyun açılmıyor. Sonunda şu hatayı veriyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim? 1603319564 Sabahtan beri de böyle kaldı;
  13. ddarkbrother

Pes 2021'i hangi grafik ayarlarında oynayabilirim?

Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibidir. Fifa 19'u ultra ayarlarda oynayabiliyordum. Şimdi indirimdeyken steam'dan pes 2021 alsam hangi grafik ayarlarında tahminen hangi değerleri alırım?
  14. ddarkbrother

Hoi4 Millennium Dawn'ı Türkçe Yapmak

Arkadaşlar mevcutta olan ho4'e Türkçe yama yapsam indirdiğim mod da Türkçe olur mu?
  15. ddarkbrother

Pes 2021'i imzamdaki sistemi açar mı?

Arkadaşlar imzamda yer alan özellikler ile pes 2021'i hangi grafiklerde oynayabilirim. Fifa 19'u ultra ayarlarda oynuyorum. Bunu da belirteyim belki bir referans olur.
  16. ddarkbrother

Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor hatası 0x803F8001

Arkadaşlar Game pass'de yer alan diğer oyunlarım açılıyor ama forzada bu hata kodunu alıp ''Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001'' diye bir yazı çıkıyor ve oyun açılmıyor. Ne yapmam lazım?
  17. ddarkbrother

Afterburner'da ram'lerim yanlış gösteriliyor

Arkadaşlar Witcher oynarken dikkat ettim ram kısmında 4001mhz yazıyor. Lakin daha öncesinde orada 8000mhz civarında bir yazı vardı. Bir anormallik mi var yoksa ben mi afterburner kullanmayı tam çözemedim¿ Bu arada sistemim imzamda yer almakta. Oyun içerisinde 45-60 fps alıyorum orta-yüksek...
  18. ddarkbrother

Sistemim Watch Dogs 2 açar mı?

Sistemimde darboğaz olduğu için gta v gibi bir oyunu en yüksek ayarlarda oynuyorum arkadaşlar. Sizce bu oyunu bilgisayarım hangi ayarlarda oynatır. Darboğaz sorunu bu oyunda optimizasyon açısından bana çok sorun çıkarır mı? Sistemim imzamda yer alıyor. Şimdiden teşekkürler :)
  19. ddarkbrother

Sistemim yetmesine rağmen minecraft oynarken drop giriyor

Arkadaşlar mc premium aldım oynamak için. Hangi ayarları denersem deneyeyim oyunu oynarken ara ara kasmalar ve drop sorunlarından oyunu oynayamıyorum. Ne yapmam lazım? Sorun neyden kaynaklanıyor? Sistemim: İ5 2400, 8gb ram, GTX 1650 Aero ıtx 4gb oc
Top Bottom