Arama sonuçları: *

1. ErenROG

Steam 17 gündür iademi yollamıyor.

1 Ocak'ta aldığım oyunu 1 Ocak'ta iade ettim. Oyunu indirmedim bile. 3 Ocak'ta iaden onaylandı diye bildirim geldi ama para hâlâ hesabıma geçmedi. Bankayı aradığımda para gelmemiş diyor. Steam Destek'te paranız kartınıza iade edildi diyor. Desteğe yazdım ama hâlâ cevap alamadım. Var mı böyle...
  2. ErenROG

Cyberpunk 2077 Nitelik Puanı nasıl kazanılır?

Arkadaşlar bende 13-14 nitelik puanı vardı. Ben teknik kabiliyet falan geliştirirken kazanım puanı gidiyor sanıp full bastım öyle. Şimdi Teknik Kabiliyetim 20 seviye oldu. :D :D Diğerleri 4-5. Bunu sıfırlama yöntemi var mı, kazanım puanları sıfırladığımız gibi? Yoksa bu nitelik puanları nasıl...
  3. ErenROG

Oyunlar hata vermeden donup kapanıyor.

Başlıkta belirttiğim gibi hiç bir hata kodu vb. bir şey almıyorum. Bugün olmaya başladı bu sorun. Yeni driver yüzünden olabileceğini düşünüp, eski sürüme geçtim ama sonuç yine aynı. Şuan bütün driverler, DirectX, Visual C++, .NET Framework güncel. PSU'nun gücünün yetmediğini düşünerek UV yaptım...
  4. ErenROG

Kenar yumuşatma ayarları nasıl olmalı?

Sistem imzada ki gibi. Kenar yumuşatma ayalarını ne şekilde kullanmalıyım? MSAA'yı kapatınca kalite çok düşüyor gibi. Bu üçünün farkları nelerdir? MSAA'yı 4x yapınca TXAA'da açabiliyorum. Ne şekilde yaparsam hem kaliteli bir görüntü alırım hem de yüksek FPS ile oynarım? Monitörüm 1080P 24 İnc.
  5. ErenROG

Oyun içi FPS değerlerimden memnun değilim.

RTX 2060S kullanıyorum. Valorant'ta en yüksek ayarlarda 1080P'de 150-180 FPS arası alıyorum. Tabii ki düşük bir değer değil ama 4500 TL'lik laptopta da aynı FPS değerini alabiliyorum. BF1, BF5, SOTTR gibi oyunlarda 90-100 FPS arası alıyorum. Hemde RTX açıkken. Ama bazı oyunlarda bu şekilde...
  6. ErenROG

HITMAN Save Failing hatası

Epic Games'ten aldım bedavaya. Ama bu şekilde hata veriyor. Var mı başka yaşayan? Çözümü nedir bunun? Bir de oyunun türkçe yaması var mı? Bir tane buldum ama ücretli bir yama :(
  7. ErenROG

Call of Duty: Modern Warfare yasaklandı mı?

Arkadaşlar oyunu alacaktım baktım technopat vs. forumlarda bu şekilde yazıyor sanırım terör oyunlarını ele aldığı için yasaklanmış steam'da falan da yok sadece blizzard'da var başka alabileceğim bir yer yok mu oyunu
Top Bottom