Arama sonuçları: *

1. Mami bey

The Last of Us Part 1 hakkında düşüncem

İyi akşamlar. Daha 2 saat önce The Last of Us Part 1'i bitirdim. Letf behind ve part 2'yi daha oynamadım. Bu konuda oyun hakkında spoiler vermiyeceğim ve bende daha hem letf behind i hem de part 2'yi oynamadığım için sizde spoiler vermezseniz sevinirim. Maddi durumlardan kaynaklı oyunu ilk...
  2. Mami bey

Steam Kabasakal key de sorun yaşar mıyım?

Merhaba. Kabasakal üzerinden The Last of Us Part 1 Deluxe almayı düşünüyorum. Fiyatı 1,295 TL. Orijinal fiyatını 1.299 TL olarak gösteriyor ama orijinal fiyatı 2.000 TL'den fazla, nedeni nedir? Sorun yaşar mıyım, iade imkanım var mı, alınır mı...
  3. Mami bey

TLOU kayıt dosyası nasıl aktarılır?

İyi akşamlar. Korsan şekilde yunu 3 saat oynadım ve oyunu aşırı sevdim ve kararımdan vazgeçip oyunu satın almaya karar verdim. Save dosyasını nasıl orijinal oyuna aktarabilirim? Acaba orijinal oyunu indirince otomatik kayıt geçer mi?
  4. Mami bey

Steam edge&trigger paketinden çıkan 4 oyun nedir?

Merhaba. Steam de profilimi güzelleştirmeye çalıştığım için sadece 44 Cent'e bu 4 oyunu satın aldım çünkü bu 4 oyun profildeki oyun sayısına +1'den +4 oyun ekliyordu. Satın almışkende oyunları merak ettim ve hiçbir yerde bir şey bulamadım. Oyunları Steam kütüphanemde kategorilere ayırdım ama bu...
  5. Mami bey

Detroit: Become Humman Eski Kayıtı Getirme

Konuda oyunla ilgili birkaç ufak spoiler var! Oyunda yaptığım yanlış seçimlerden kaynaklı en sevdiğim karakterim conner serisinin üretimi durdu. Bende biranlık üzüntü ile menüden o bölümün bir öncesine girdim. Oyunu 2. kez bitirmeye başlamıştım. Düşündüğümün aksine, kayıtı yükleyince yeni...
  6. Mami bey

Heavy Rain oynanır mı?

Oyun hakkında birçok yerde başlarının aşırı sıkıcı olduğu ve birçok kişiye hitap etmediği yazıyor. Ben oyunu bu yorumları okumadan satın aldım. Ama aradan 14 gün geçmedi ve oyunu da hiç oynamadım. Sizce ne yapmalıyım? Oyunlarda genel olarak başları sıkıcı olup ileride eğlenceli olabiliyor; o...
Geri