Arama sonuçları: *

1. c0rbius

Steam indirimleri 700 tl sepet önerisi?

Sırf Steam yaz döneminde harcamak için 700 tl para ayırdım. Genelde üst kalite iyi grafikli oyunları seviyorum. 100w 3060 lı bir laptopum ver güncel her oyunu rahat rahat oynatır herhalde. Çok fazla oyun bitirmedim o yüzden istediğiniz öneriyi yapabilirsiniz. Yardımcı olan herkese şimdiden...
  2. c0rbius

PC Optimizasyonu en iyi oyun hangisidir?

Arkadaşlar fps drop sorunu yaşıyorum ve sorunun pc mi yoksa oyun kaynaklı mı olduğunu öğrenmek istiyorum. Acaba PC tarafında optimizasyonu sorunsuz bir oyun önerebilir misiniz? Benim sorunuma çözüm olabilecek bir oyun arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. c0rbius

RMR 2020 Kapsülleri kârlı mı? (191 Adet açtım)

Merhabalar herkese. Bildiğiniz gibi RMR 2020 kapsülleri %75'lik bir indirime girdi. Ben de uzun zamandır böyle bir indirime denk gelmediğim için kapsüllerden aldım ve açmaya başladım. Yaklaşık 30 tl ile başladığım maceramda son kapsülle FURİA (ALTIN) çıkartmasından düşürdüm. Akılsızca hemen...
  4. c0rbius

XBOX GAME PASS oyunların grafiklerini mi kısıyor?

Hocam bugün xbox game pass üyeliği aldım. Metro exodus'u da indirdim. Ardından oyuna girdiğimde o grafikleriyle övülen oyunda 1080p ve extreme ayarlarda çok kötü bir görüntüyle karşılaştım. Sorun bende mi yoksa XBOX'ta mı anlamadım. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
Geri