Arama sonuçları: *

1. Cheazy

CS2 2.2 dolara ak47 skin öneri

2.20 dolar var hesapta, kasa, kart satarak kazandığım paralar. Cırt bi skinin üstüne cıkartma donatmak istiyom önerileriniz neler?
  2. Cheazy

Öneri MAFIA serisinden sonra hangi oyunları oynamalıyım?

Spoiler YOKTUR! Mafia 1 in tadı damağımda kaldı. 100 fps falan alıyordum def ed. ultra daa ama mafia 2 d.ed. geldiği zaman VSYNC açsamda 5060 5600 gibi bir sistemle 50 fps kısıtlamayla oynadım. Başladığım işleri hep yarım bırakırım ama artık bu huyumdan nefret ettim. MF1 oynarken tüm ara...
  3. Cheazy

Steam Bağlantı hatası

40 yılın bası vı forest gırelım dedık sunucularda hata var 3 aarkdasımda da durum boyle sızde durumlar ne ne zaman cozerler vs bilgisi olan var mı
  4. Cheazy

RDR2 bitti, oyun önerileri lazım

RDR2 yi 3 yıldır oynuyorum. Bir türlü bitiremedim. Online oyunlardan oynama hevesim gelmedi. En sonunda pazar bitirdim. Ondan önce Maxpayne serisi Metro 2033 redux bitirdim yeni tarihte hikayesi deli sarsın, nolacağı belirsiz olsun. Bide ben zora gelen bir adam değilim çabuk sıkılırım...
  5. Cheazy

R5 5600 CS2 FPS sorunu

bende 5600 5060 16 ram var arkadaşta 1660 ti 5600 16 ram var ben tdm 80-90 fps alıyorum 8x8 de bu 170 fps alıyor. Sistemi 5 kez formatladım düşük fps alıp alıp. Rdr2 de 100 almam da normal olduğunu düşünmüyorum lowda. Pc beni soğuttu artık. M2 ye kazınan bir trojen falan mı var yoksa...
  6. Cheazy

GTA San Andreas modlama

Merhabalar öncelikle yapmak istediğim şeyleri sizlere söyleyeyim. Nasıl yapmam gerektiğini anlatırsanız ve modların linkini atarsanız sevinirim. Öncelikle FPS im 140-150 üstüne çıkmıyor. R5 5600 GTX 1060 kullanıyorum. Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok. Bu fps ler neden bu kadar saçma Monitörüme...
  7. Cheazy

GTA SA nereden satın alınır?

Klasik gta sa oynamak istiyorum. Sistemi 4-5 ay önce topladım hakkımda kısmımda yazan sistem ama ne zaman crack oyun yüklesem bir zaman sonra fps ler yerlerde sürünüyor. Bende soluğu formatta buluyorum. Bir yöntem vardı linki falan yazılıp alınıp steamden oynanıyordu. Onu unuttum, cidden işe...
  8. Cheazy

Max payne 3 kaç chapter

1 2 bitirdim 3 başladım. Chapter 6 ya mı ne geldim. Bu oyun kaç chapter ve kaç saat sonra bitiyor? Oynamak isteyenlere de öneririm 13 değil daha günümüz oyunu sanki her şey çok sağlam.
  9. Cheazy

Eski futbol oyunu önerisi

Merhaba kardeşimle hem klavye hem de joystickten oynayabileceğimiz oyun önerir misiniz? Eski oyuncuların prime zamanlarını seviyorum. Aklımda pes16 indirmek geldi. Ama sizinde aklınızda varsa bu yukarda dediğim gibi kardeşimle oynayabileceğim içlerinden oynanış mekaniğide en sağlam olanı...
Geri