Arama sonuçları: *

1. T

Oyunu bulmam da yardımcı olur musunuz?

Zamanında Xbox 360 da oynamıştım 1. Bölümde bir adam Amerikan futbol sahasında dev bir yaratikla savaşıyor onu yendikten sonra 2. Bölümde domuz adamlarla savaşıyoruz hatirladiklarim bu kadar oyunun ismi nedir?
  2. T

Rainbow six siege nerden almak daha mantıklı?

Başlıkta yazdığım gibi rainbow six siege indirimde ve deluxe paketini alıcam. Hangi platformdan almak daha mantıklı? (steam ,epic games, uplay)
  3. T

Pc Building Simulator açılmama sorunu.

merhabalar epic gamesden aldığım Pc Building Simulator indirdim ve şimdi tıklıyorum açılıyo markaların olduğu ekranda takılı kalıyor oyun açılmıyor yardım ederseniz sevinirim
  4. T

Left 4 dead 2, 1. Oyunla aynı bölümler var.

Left 4 dead oyununu bitirdim şimdi 2 yi oynamaya başlıcam seneryoda 1. Oyunla aynı bölümler var neden var ben 1 oyuna boşuna para vermiş olmusmu oluyor.
  5. T

steam kart 'Kart hakkınız kalmadı' sorunu

merhabalar steamdan bazı oyunlarım var geçen gün kısıtlamam kalktı bende düşürmek istiyorum kart ama bazı oyunların katlarında Kart hakkınız kalmadı yazıyor neden böyle nasıl düşürebilirim kartları.
  6. T

Kasa açmak için CS go almam gerekli?

Merhabalar CS go da kasa düşmesi için satın almam gerekmi ve 5 dolarlık kısıtlama kalkmalimi.
  7. T

Unturnet server kurma.

merhabalar ben arkadaşımla unturnet oynicam ama nasış server kurucum öneri videonuz varmı ve serverden çıkınca ve kapatınca saveler gidermi?;
  8. T

Steam kart neden düşmüyor?

Merhabalar steamda oynadığım oyunlardan kart düşmüyor ve steam hesabım 5 doları kısıtlaması kalkmadığından dolayımı düşmüyor?
  9. T

Steam Remote Play Together oynama.

merhabalar bende HUman Fall flat var ve oyunun Remote Play Together özelliği var arkadaşımla nasıl oynarız o oyunu almadan.
  10. T

Geforce now oyun kaydetme.

merhabalar geforce now açıldığı zaman oynicam ama oynadığım oyununsave si kaydedilcekmi yani mesala ben metro oynicam sonra kendi pc me indirince geforce now daki kaldığım yerden devam edebilecemmi.?
  11. T

minecraft dungeons xboxla online bağlanma

merhabalar benim arkadaşımım xbox unda minecraft dungeons var bende almayı düşünüyorum peki ben pc den o xboxdan bağlanıp birlikte oynayabilirmiyiz.
  12. T

FS19 biçerdöver sorunu.

Merhabalar fs19 oynuyorum ama biçerdövere binip işçi kiraladıktan sonra başka şeyler yapıyorum sonra kenarda araç çalışmayı durdurdu neden bilinmiyor yazıyor ve otları kesmiyor ben kendimde sürdüm ama otları kesmiyor
  13. T

AntiCheat banı nedir?

merhabalar az önce sonoyunu oynuyordum birden bire banlandım 'SOAntiCheat sebebiyle;' yazıyor nedir bu ban
  14. T

Stranded Deep sorunu

Merhabalar biliyorsunuz ki epic games stranded Deep i bedava verdim ben de yükledim oynuyordum sonra barınak yaptım ve oyunu kaydedtim ve sonra çıktım.daha sonra tekrar girince oyun kaydettiği yerden başladı ama sol üstteki görevler gözükmüyordu.bu arada oyun 720p Türkçe yamalı bunlardan dolayı...
  15. T

Alien: Isolation multiplayer oynama

Merhabalar epic gamesin verdiği Alien: Isolation oyununda multiplayer oynanabiliyormu veya arkadaşımla oynamam mümkün mü?
  16. T

epic games save dosyaları

merhabalar epic gamesin verdiği mudrunneri aldım indirdim ve bulut depolamayı kapattım peki oyunun save dosyaları nerede
  17. T

Epic Games Mudrunner dlc sorunu

merhabalar epic gamesin ücretsiz yaptığı mud runner oyununu kutupahaneme ekledim ve tekliflerdeki 3 ücretsiz dlc yide aldım ama oyuna en tegre olması sonra sildim ama olması sağ köşesinde eklentiler göstermiyor yardımcı olurmusunuz
  18. T

epic games ve steam yükleme konumu

merhabalar 1t hard diskim var ve pc hızlansın diye ssd alıcam epic games ve steam luncheri ssd ye yüklicam ama oyunları hdd ye yüklicem bunu yaparsam varsayılanın dışında bir yere yüklersem bir sorun olurmu hdd ye steam ve epic games klasörü oluşturup mu yükleyeyim peki?
  19. T

Steam Kart satma....

Merhabalar steamda oyunlarda düşen kartları satmak istiyorum ama aklımda bir sorum var mesela düşen kartları sarınca tekrar o kartları dusurebiliyormuyuz.
  20. T

Ets2 steam cloud save geri getirme

merhabalar geçen gün ets2 aldım ve bugun yanlışlıkla sildim. silmeden önçe steam cloud tikini atarak yani etkinleştirerek bir profil açtım şimdi o profili nasıl geri getirebilirim
Geri