Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Yardım Valorant Hesabımın Değeri Nedir?

Selamlar bir süredir oyunlardan uzaklaştım o yüzden valorant hesabımı satmak istiyorum. İçindeki sakinleri yazayım; Zamanın Ötesi Sheriff Yağmacı Vandal Asil Vandal Yitik Vandal Gia'nın İntikamı Vandal Oni Vandal Yağmacı Phantom Özel Harekat Phantom Vct 2022 Phantom Yitik Hançer Vct Lock İn...
  2. BarbaraPalvin

Öneri Arkadaşım İle Oynamak İçin Oyun Önerisi

Herkese merhabalar indirim gelmişken 2 kişi oynanabilen oyun almayı düşünüyoruz öneriniz var mıdır? (The Forest, A Way Out,7 Days To Die hariç.)
  3. BarbaraPalvin

Yardım CSGO Siyah Ekran Hatası

Beyler merhabalar bugün CSGO oynama çalışıyorum fakat maça girdikten 2-3 maksimum 5 dk sonra oyun siyah ekrana düşüp Steam açılıyor. Çözümü var mıdır ne yapabilirim?
  4. BarbaraPalvin

Yardım Yağmacı Karambit VS Asil Karambit

Herkese yeniden merhabalar dün hangi bıçağı alsam diye konu açmıştım fakat bazı nedenlerden dolayı hiç bir bıçağı alamamıştım. Bugün ise mağazamda Asil Karambit ve Yağmacı Karambit var. Sizce hangisini almalıyım veya tercih etmeliyim?
  5. BarbaraPalvin

Öneri Valorant Hangi Bıçağı Almalıyım?

Arkadaşlar şuan hesabımda tamı tamına 4350VP var ve bıçak almak istiyorum. Sizce hangi bıçağı almalıyım? (Hesabımda Yitik Hançer ve Prizma 3 Balta var)
  6. BarbaraPalvin

Öneri Supra'lı Oyun Önerisi?

Elimde Assetto Corsa var ve Forza Horizon 4 almayı düşünüyorum. Onun dışında Supra kullanabileceğim bir oyun var mıdır? Bütçe önemli değil.
  7. BarbaraPalvin

Öneri 20 TL Oyun Tavsiyesi

Son kartta 20 lira kalmış ne alınır Steamden? Tür fark etmez. (DİRT 4,Assetto Corsa,Witcher 3,Pacify,The Forest,Blazing Sails,ETS 2,Dying Light,Mortal Kombat XL,L4D-L4D2,Witch İt,Bully var. The Long Dark'ı aile paylaşımı sayesinde 3-4 kere bitirdim) sistemim; Xeon E5450 O.C'Lİ (3.8GHZ) GT 1030...
  8. BarbaraPalvin

Öneri Bu Sisteme Araba-Yarış Oyunu Önerisi

Bu aralar Araba-Yarış oyunlarına sardım güzel bir oyun arıyorum sistemime ne önerirsiniz (assetto Corsa var) sistemim; Xeon E5450 O.CLİ (3.8GHZ) GT 1030 8GB RAM
  9. BarbaraPalvin

Öneri Steam İndirimlerinden Oyun Tavsiyesi

Yaklaşık 35-40 dakika sonra kış indirimleri başlayacak. Bende bir şeyler almayı planlıyorum. Ne alabilirim? Ne önerirsiniz? Ayrıca O.C'li Xeon E5450(3.8GHZ) hangi "İ" serisi işlemciye denk-yakındır? Sistemim; Xeon E5450(O.C'li 3.8GHZ) GT 1030 8GB RAM (Bütçe aşırıya kaçmadığı sürece sorun değil)
  10. BarbaraPalvin

Öneri Epic Games Kupon İle alınacak Oyun Önerisi

Ücretsiz oyun Shenmue lll müş aldım ve 60 lira kupon verdi ne alınır? Var mı öneri? Sistemim; O.C'li Xeon E5450 (3.8GHZ) GT 1030 8GB RAM R6 var
  11. BarbaraPalvin

Yardım Daha Ucuza Phasmophobia Alabilir Miyim?

Herkese selamlar. Bugün arkadaşlarla anlaştık ve Phasmophobia alacaktık onlar aldılar o yüzden ben de para yükledim fakat unuttuğum tek bir şey vardı o da Amazon Prime. Ve şuan Papara da 18.22 TL var bulabilir miyim bu paraya? Çünkü başka yükleyecek param kalmadı. 1639495707 Yok mu bilgisi...
  12. BarbaraPalvin

Öneri 200 TL Bütçe İle Oyun Önerisi

Canım çok sıkıldı oyun arıyorum var mıdır oyun öneriniz? Online-offline tür vs hiç fark etmez. Eğer 100 üstü önerirseniz para ekleyebilirim veya istek listeme ekleyip bekleyedebilirim. Sistem; O.Cli Xeon E5450 (3.8 GHZ) GT 1030 Ekran kartı 8 GB ram Yer sıkıntısı yok.
  13. BarbaraPalvin

Öneri 25 TL Oyun Tavsiyesi

25 TL param kaldı ne alabilirim? (Önereceğiniz oyun arkadaşlarla oynanan oyun olmasın Phasmophobia,Pacify gibi. Ama Valorant gibi online ekipli oyun olur) Tür fark etmez
  14. BarbaraPalvin

Öneri İndirimde Oyun Tavsiyesi

Tür,platform fark etmez sadece 24,63 TL bakiyem var. PC; Xeon E5450 GT 1030 4+4 GB Ram
  15. BarbaraPalvin

Ubisoft Store İçin Bilgisayar Şart Mı?

Bu indirimde Rainbow Six Siege alacağım fakat bilgisayarım arızalı o yüzden telefondan alsam sorun yaşar mıyım? Yani illa PC şart mı? (Ubisoft Store) 1638195174 Yani steamden epiceden alıyorum hiç sorun çıkmıyor fakat ubisoft Store'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım o yüzden emin olamadım.
  16. BarbaraPalvin

Öneri Rainbow Six Deluxe Almaya Değer Mi?

Normalde param yoktu babamdan zorla 30 TL alabildim Paparada da 2 lira varmış ve şuan param sadece rainbow Six siege standarta yetiyor. Deluxe almaya değer mi? Ona göre paparalı arkadaşlarımdan 3-4 lira para dileneceğim:)
  17. BarbaraPalvin

Epic Games Dead By Daylight Ücretsiz Oluyor!

Çok sevdiğim bir oyundu Dead By Daylight (Steam değeri:59TL) fakat epic haftaya ücretsiz yapıyormuş. Oynanmaz gibi geliyor bu saatten sonra. Hileler,toxicler tavan yapar. Bu yüzden epicin ücretsiz oyun vermesini hem seviyorum hem de sevmiyorum. İnşallah bundan sonra sevdiğim oyunlar Epice...
  18. BarbaraPalvin

Sistemim Blazing Sails Kaldırır Mı?

Blazing Sails indirime girmiş bende alacağım minimum sistem gereksinimine de sistemim yetiyor fakat minimum ile önerilen arasında dağlar kadar fark olduğu için akıcı oynayabilir miyim merak ettim. Sistemim; Xeon E5450- İntel Core İ3 3.nesil muadili GT 1030 4+4 GB ram Monitör 1440X900...
  19. BarbaraPalvin

Yardım Direksiyon Seti Olmadan Assetto Oynanır Mı?

Direksiyon setim, gamepadim yok almayacağımda. Fakat yine de Assetto Corsa oynamak istiyorum. Yorumlara, forumlara baktığım zaman bazıları klavye/mouse ile 400 saatten fazla yaptığını kimi de direksiyon seti olmadan oynanmayacağını söylüyor bende alıp almama konusunda kararsız kaldım? Siz ne...
  20. BarbaraPalvin

Öneri Klavye Fare İle Oynamalık Araba Oyunu Önerisi

Malum direksiyon setleri çok pahalı olduğu için klavye, mouse ile araba oyunu arıyorum. Önerebileceğiniz oyun var mı? (Forza Horizon 4 var) Sistemim; Xeon E5450 G41m-combo GT 1030 8gb ram
Top Bottom