Arama sonuçları: *

1. M

Karaborsa kelebek bıçak alınır mı

Aemondir Vandal 1775 karaborsa kelebek gece pazarımda 1845 VP hangisini almalıyım ilk Vandal ve bıçağım olacak
  2. M

Oyun önerisi İ3-9100f RX550

klasik oyunlardan sıkıldım eğlenceli oyun arıyorum cs valo sıktı artık sistemime uygun oyun var mıdır i3-9100f rx 550 4 gb 16 ram ddr4 3000mhz
  3. M

Riot client lol kuramıyorum

oyunu ilk başta indirirken elektrik gitti ve yarıda kaldı sabah devam ettirmek istedim fakat güncelle yazıyor tıklıyorum hazırlanıyor daha sonra tekrar güncelleme butonu çıkıyor ne yapmalıyım
  4. M

Truckers MP oynatır mı

İ3-9100f RX 550 4 gb 16 ram 3000mhz DDR 4 truckers MP Acar mi
  5. M

Belgelerimde rockstar gamesi yanlışlıkla sildim

gta 5 indirdim daha sonra yanlış bir dosya atıp oyunu bozdum o yüzden temiz kurulum yaptım ve belgelerimden sildim geri getirmenin bir yolu var öı
  6. M

LAST OF US OYNATIR MI ??

i3*9100f rx 550 4 gb 16 ram 3000mhz ddr4 çözünürlük kısık grafikler düşükte 30-40 yeter mümkün mü acaba boşuna indirmeyeyim
  7. M

Geforce now cs2 topluluk hatası

geforce now 3 aylık performance paketim var fakat topluluk sunucularına giremiyorum örnek awp lego izin veriyorum menüye atıyor paketten dolayı mı yoksa benim yapmam gereken bir ayar mı yardımcı olursanız sevinirim
  8. M

Mta san andreas donuyor

oyunda 25 dakika falan gçiriorum ondan sonra donup kalıyor ve hiç bir şey yapamıyorum uhd 620 i5-8250u 8 gb ram var sebebi nedir
  9. M

GTA vice City görev gelmiyor

Striptiz kulübü Malibu club boatyard basimhane dondurmacı Phil galeri konağın görevleri telefon görevleri bitti telefonum çalmıyor ne yapmalıyım ( GTA Türk)
  10. M

Gta vice city oyun bitmiyor

oyunda stirpsiz külübü taksi film stüdyosu basımhane liman görefleri bitti fakat arama falan gelmiyor ne yapmalıyım
  11. M

Uhd 620 oyun önerisi

son günlerde baya sıkılıyorum ve oyun arıyorum sistemim uhd 620 i5-8250u 8gb ram warband gibi oyunları sevmiyorum birde w11 gta vice city açılmama sorunu çözülür mü yarımcı olursanız sevinirim
  12. M

Uhd grapichs 620 valorant kaç fps

uhd 620 8 gb ram i5-8250u kaç fps verir düşük çözünürlükte
  13. M

Uhd 620 hangi oyunları açar

Yakın zamanda PlayStation 3 ile bir laptop takas edeceğim özellikleri Intel uhd grapichs 620 i5 8250u 8 GB ram bunlarla hangi oyunlar oynanır valorant çalıştırır mı en düşükte 40-50 fps gibi
  14. M

Uhd grapichs valo açar mı

Intel uhd 620 valo açar mı acarsa kaç fps verir
  15. M

Valve oyunlarında siyah ekran alıyorum

half life 2 left 4 dead 2 gibi oyunlarda ses var görüntü yok bully gibi oyunların tamamı orijinal bunun nedeni nedir lütfen yardımcı olun
  16. M

Valve oyunlarında siyah ekran

left 4 dead 2 gibi oyunlarda ses geliyor fakat görüntü driverlar yeni güncellendi sebebi nedir cs source gibi oyunlar dahil gta vice city gibi bir oyunda bile 10 fps zor alıyorum sistem intel hd grapichs 1 gb radeon hd grapichs 5800 6 gb ram çözümü nedir
  17. M

Oyunlarda siyah ekran alıyorum

oyunlarda siyah ekran sorunu peşimi bırakmıyor need for spped underground 2 siyah ekran hatası valve oyunlarında ise hiç bir oyuna giremiyorum bunun çözümü var mıdır directx sürümü 12
Geri