Arama sonuçları: *

1. Yunus_emre74

FC 26 Showcase takılma oluyor?

FC 26 nın Showcase ini oynuyorum, oyunun kendisini alıcaktım ancak 16 gb ram, RX 7600 ekran kartım ve ryzen 5 5600 işlemcim olmasına rağmen oyunda donma, takılma yaşıyorum, en ilginci ise bir maçta sürekli donması bir sonraki maçta da nerdeyse hiç donmaması sizce neden olabilir geçen sene 25 de...
  2. Yunus_emre74

WRC 10,9,8 Splıt screen varmı?

Wrc 10,9 veya 8 de Bilgidayardan splıt screen oynanabiliyormu yani 2-4 kişi yanyana aynı ekranda oynayabilir mi?
  3. Yunus_emre74

Rockstara epic hesabım ile ilgili mail atacağım ne yazmalıyım

Rockstar gamese epic games hesabımın bağlantısını kaldırtmak için destek maili atacağım epic hesabı ile ilgili bir şey yazmam gerekiyormu yardımcı olursanız sevinirim
  4. Yunus_emre74

Epicden RDR2 aldım bu hatayı alıyorum

This Rockstar Games account is already linked to a different account on Epic Games. Please log out of Epic Games and log in on the account on Epic Games linked to this account." Türkçesi; Bu Rockstar Games hesabı, Epic Games'teki farklı bir hesaba zaten bağlı. Epic Games'ten çıkış yapın ve bu...
  5. Yunus_emre74

Önce hangi oyunu alayım

Sizce önce hangi oyunları alayım oyunlar: Rdr2 =574₺ The Last of us =549₺ God of war = 359₺ Bunların arasında önce hangisini alayım ayrıca başka önereceğiniz oyunlar varmı?
  6. Yunus_emre74

Game pass'de oyunkar kasıyor

Xbox game pass aboneliği aldım , ancak Call of Duty Mw 3 e girdiğimde ve oyunu oynadığımda (rx 7600 ekran kartım var) çok fazla bir şekilde kasıyor. Grafikleri low a çekmememe rağmen bir şey değişmiyor
  7. Yunus_emre74

Game pass oyunları kasıyor

Xbox game pass aboneliği aldım , ancak Call of Duty Mw 3 e girdiğimde ve oyunu oynadığımda (rx 7600 ekran kartım var) çok fazla bir şekilde kasıyor. Grafikleri low a çekmememe rağmen bir şey değişmiyor. Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa memnun olurum.
Geri