Arama sonuçları: *

1. hakan32

Helldivers 2 Her türlü destek olunur EXP Sample Farm Kasılır

Merhaba arkadaşlar Helldivers 2 de Her türlü EXP sample destek verilir.
  2. hakan32

Diablo 4 Yeni başlayanlara Ücretsiz Destek olunur EXP - BOOST 1-50 Level

Merhaba arkadaşlar Ücretsiz tamamen zevk amaçlı 1-50 level kasılır üstü arkadaşlar içinde elimden geleni yaparım ama max 1-2 saat vaktim oluyor olduğu kadar. 1702703038 Tier 3-4 açılır level 60a 1 saate kasılır akşamları 20.00-24.00 arası oyundayım
  3. hakan32

STARFIELD Hakkında düşünceleriniz neler ?

merhaba arkadaşlar bayadır incelemekte olduğum bu oyunun Gerçekten Şu olacak bu olacak dedikleri şeylerin olma ihtimali nedir. Oyun ciddi anlamda Ortalığı karıştıracak seviyede Yapımcılar sürekli Şu olacak bu olacak buda olacak gibi İnsanı heyecanlandıracak bilgiler vermekte Sizce Nasıl bir oyun...
  4. hakan32

Diablo 4 Ciddi Ram Kullanımı

Free to play beta versiyonunu indirdim oynadım, 20gb ram tüketirmi bir oyun valla çok şaşırdım d3 ten sonra aşırı sıkıcı geldi bana hemen sildim :) Sanırım Oyun tam optimize olduktan sonra oynayacağım. Solo oynamak aşırı zor final bosslarını direk dalarak kesemiyorsunuz hep bir çakallık taktik...
  5. hakan32

Diablo 3 e sıfırdan başlayan varsa yardımcı olunur canım çok sıkılıyor :)

D3 te level para ve eşya konusunda yardımcı olunur. son sezondayım başlamak isteyen olursa yardım ederim. Canım çok sıkılıyor hep yabancılara yardım etmekten sıkıldım.
  6. hakan32

Biraz Garip olacak ama Fikirleriniz benim için çok önemli

Kırılmış programlar korsan yazılımlar v.s Lisanslar bile olabilir. Geçenlerde cuma namazında hocanın biri bundan bahsetti ben şok oldum. Ve şuanda bir çok şeyden korkmaya başladım. Hocanın dediğine göre Yasal yollardan elde edilmeyen bütün her şey Yazılım v.s Kul hakkına girer dedi şok oldum...
Top Bottom