Arama sonuçları: *

1. LostChanceee

Minecraft nickname namemcde yok.

Arkadaşlar zamanında gamepass ile minecraft hesabı oluşturdum ve namemcde gamepass bitince çıkıyordu hala ama şu an gözükmüyor mod ile kendi skinime geçecektim ve "not found" adlı uyarı aldım normal midir?
  2. LostChanceee

GTA The Trilogy tekrar satışa döndü mü?

Rockstar özür diledi adında baya yazılar gördüm rockstar games trilogy classic (2004) versiyonu tekrar satışa döndü mü?
  3. LostChanceee

GTA San Andreas Definitive Edition alınır mı?

GTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
  4. LostChanceee

GTA San Andreas nereden indirilir?

Nereden GTA San Andreas nasıl alınır yani indirilir çoğu kişi rockstar sitesinde var diyecek ama ordan normal rockstar games launcher düşme ihtimali çok az bu yüzden riske atmadan crack indirmek istiyorum güvenli bir biçimde nereden indirilir? Bir de yazmayı unuttum Need For Speed Underground 2...
  5. LostChanceee

Satışta olmayan oyunu oynamak kul hakkı mıdır?

Bazılarınız gülecek ancak benim için önemli bir soru. GTA San Andreas oynamak istiyorum ancak kul hakkı durumu var. Korsan oyunda şu anda korsan indirmem kul hakkına girer mi?
  6. LostChanceee

VALORANT hesabım çalındı!

valoskin.asia sitesinden skin alacaktım ve şifre falan verdim bu gece riot e-mail adresim değiştirildi ne yapmalıyım?
  7. LostChanceee

Orjinal GTA San Andreas nasıl indirilir?

Orjinal almak istiyorum ancak hiç bir yerde yok bunların stem keylerini nasıl ucuza güvenli alabilirim site atarsanız daha iyi olur
  8. LostChanceee

ETS 2 Performans düşük

RTX 4060 Ryzen 5 5600 orta ayarlarda demoda 300 fps alırken tam sürümde orta ultra farketmez 100 fps falan alıyoru 90-120 FPS arasında.
  9. LostChanceee

Gamepass bitince Minecraft'a nolur?

Gamepass bitince Minecraft demoya geçer mi hep mi gider?
  10. LostChanceee

Minecraft 2 katı kadar zamlandı

Evet tam olarak ne zaman oldu bilmiyoruz ancak dün 509 TL olan oyun bugün 1149 (en düşük paketi) sizce minecraft için indirim gelir mi ?
  11. LostChanceee

Cr*cke tövbe edeceğim artık

Cr*ck programları kullanmış birisiyimdir ancak artık tamamen pişmanım tövbe edeceğim ancak support ekiplerine falan ulaştığımız da helallik gibi bir şey istediğiniz de her hangi bir yanıt vermiyolar işte bu yasalarıma aykırıdır falan helal etmiyoruz ya da helal ediyoruz demiyorlar nasıl tövbe...
  12. LostChanceee

Minecraftı nasıl en hızlı şekilde alabilirim

Selamlar herkese , ben de bir zamanlar crack kullanıp şimdi pişman olan birisiyimdir şu anlık minecraft almak istiyorum ancak paramı pek idareli kullanamıyorum benim için bir parayı nasıl kullanıcağımı anlatır mısınızve bunun yanı sıra nasıl para kazanmalıyım (NOT : Herhangi bir işte...
  13. LostChanceee

Korsan Client Kullanmayın

Arkadaşlar korsan client derken bahsettiğim oyun Minecraft biliyorsunuz ki minecraft'ın bir çok korsan clienti var çoğu kişi açık kaynak kodlu olduğu için legacy launcher kullanıyor ve 2 gün önce bir güncelleme yaptı bu güncelleme sonucu oyunun TL dosyası LL oldu bu LL dosyasını defender uyarısı...
  14. LostChanceee

CraftRise CLIENT virüslü mü ?

Hepinize merhabalar arkadaşlar CraftRise Client virüslü mü kullanan birisi var ise virustotal vb. yerlere atıp SS atabilir mi ?
  15. LostChanceee

Java izinini kabul etmeli miyim ?

T-L LGACY kullanıyordum benden java için bir izin istedi hayıra tıkladım tekrar kuracağım ama evete tıklar isem pcye her hangi bir zarar gelir mi ?
Geri