Arama sonuçları: *

1. Furchlost

EA uygulaması oyun alırken hata veriyor

Merhaba EAFC24 alırken şu hatayı alıyorum, Something went wrong and we couldn't complete your request. Try again a little later. Sebep veya çözümü bilen var mı
  2. Furchlost

EA play üzerinden oyun indiremiyorum

Arkadaşlar merhaba, gamepass üyeliğim var,ea uygulamasını da indirdim fakat ea oyunlarını indiremiyorum
  3. Furchlost

Yardım Forza Horizon 5, arkadaşın konvoyuna katılamıyorum

Sebebi tam anlayamadığım şekilde konvoyuna katılamıyorum, sürekli yükleniyor tarzında simge dönüp duruyor, ayrıca benim xbox ağımda teredo ve nat ayarları engellenmiş fakat online da sorun yaşamıyorum, sebebini veya çözümünü bilen var mı ?
  4. Furchlost

Yardım Xbox gamepass pc ''Bilinmiyor kullanılabilir'' hatası (Çözüldü)

Arkadaşlar şu şekilde saçma sapan bir hata alıyorum, çözümünü bilen var mı 1628774125 ayrıca bu şekilde disk de seçemiyorum, bu kısım boş Sorunun çözümünü buldum : Try deleting the Gaming Services registry keys and reinstalling the Gaming Services app on your Windows 10 device: Right-click...
  5. Furchlost

Assetto corsa content manager ve Lut generator

Arkadaşlar bir gündür bununla uğraşıyorum, denemediğim şey kalmadı, drift atmak istiyorum fakat direksiyonum aşırı sert, benim bildiğim kadarıyla bu programlar direksiyonu inanılmaz yumuşatıyor ve bir o kadar hızlı toplamasını sağlıyor . Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  6. Furchlost

En Kaliteli Simülasyon Yarış Oyunu Hangileridir?

Beyler debriyaj fren gaz tepkisi olarak gerçeğe en yakın olanları hangileri ?
  7. Furchlost

Sea of thives yaz indiriminde daha da düşer mi

Şuan oyun 40 tl sizce yarın akşam daha düşer mi
  8. Furchlost

Rocket league oynayan

Gelmek isteyen var mı ? Oyundayım şuan
  9. Furchlost

Rocket league oynamak isteyen var mı ?

Beyler gelmek isteyen var mı
  10. Furchlost

Rocket league oynayan var mı

Beyler oynayan varsa gelsin takılalım epic: furchlosti
  11. Furchlost

Assetto corsa oynayanlar bakabilir mi

Saat 11 den sonra oynamak isteyen varsa yazabilir mi ?
  12. Furchlost

ETS 2 Promods çalışmıyor

Arkadaşlar verilen dosyaları istenen şekilde mod klasörüne attım fakat mod yöneticisinde gözükmüyor sebebi nedir ? Gereken dlc ler var
  13. Furchlost

Forza horizon 4 internete bağlanınca oyundan atıyor

Beyler çözümü bilen var mı
  14. Furchlost

Forza horizon 4 oyun yükleme ekranında kapanıyor

Beyler arkadaşım online açılana kadar sorunsuz forza oynuyordu fakat online açıldıktan sonra oyunu açınca ayarlar devam et menüsü gelince devam et seçeneğine tıkladığında oyundan atıyormuş , çözümünü bilen var mı? İnternetsiz girebiliyorum diyor fakat interneti bağlayınca oyundan atıyormuş ve...
  15. Furchlost

Forza horizon 4 açıldıktan 3-4 saniye sonra kapanma sorunu çözümü

Beyler sorunun çözümünü buldum, eğer bilgisayardaki kullanıcı adınız türkçe karakter içeriyorsa onu değiştirin , ali yi alı yapmak gibi veya eğer bunu yapamıyorsanız türkçe karakter içermeyen yeni bir kullanıcı oluşturun bilgisayarda sorununuz bu şekilde çözülecektir, ben oyundan ayarlar veya...
  16. Furchlost

Steam forza horizon 4 sorunları

Beyler forza fix 2.0 dahi her şey denedim fakat oyun ekranı geldikten 2 3 saniye sonra aniden donuyor oyunun sesi falan gidiyor ve hata vermeden kapanıyor ,yok mu çözümünü bilen birisi
  17. Furchlost

Forza horizon 4 microsoft studios yazan ekranda aniden kapanıyor

Beyler steamden aldım oyunu indirdim açtım microsoft studios ekranında oyun kendi içinde donuyor ses falan tamamen ve kapanıyor gidiyor çözümü nedir Gamepass ten sorunsuz oynuyordum steamde böyle bir sıkıntı çıktı
  18. Furchlost

Beyler steam hediye iadesini nasıl kapatırım

Beyler bir çocukla anlaştık ben onu bir oyundan bir eşya atacağım o bana steamden oyun atacak , ya oyunu geri alırsa veya böyle bişeyi benden habersiz yapabilirmi
  19. Furchlost

Rocket league duo arkadaş aranıyor rank fark etmez

Beyler ben platindeyim ama tek olunca oyun sıkıyor varmı oynayan biri
  20. Furchlost

Rocket league oynayan arkadaşlar arıyorum Plat 2 Küme 3 teyim

Varmı beyler oynayan ? Birazdan turnuva var isterseniz gelin Steam D.K
Top Bottom