Arama sonuçları: *

1. U

Hangi oyunu almalıyım

Sizce hangisi yada bu fiyatlara oyun öneriniz var mı?
  2. U

Steam indirim oyun önerisi

Oyun öneriniz varmı
  3. U

Hikaye Odaklı Oyun Tavsiyeleri

Hikayeli oyun önerisi Bitirdiğim oyunlar God of War God of War Ragnarök Metro 2033 Metro: Last Light Metro Exodus Dying Light Dying Light 2 Uncharted 4 Önerilerinizi bekliyorum
  4. U

Oyun Tavsiyesi ve Cities Skylines 2 Değer mi?

cities skylines 2 almayı düşünüyorum ama o fiyata değermi ve başka oyun önerisi olan varmı
  5. U

Heart of iron 4 nasıl oynanır

Merhaba oyun hakkında bilgim çok az youtube rehber videoları çok uzun ve sıkılıyorum tek bildiği bi kaç fabika inşa etmek ve araştırma yapmak
  6. U

Yeni ve Bilinmeyen Oyun Tavsiyeleri

şimdilik bunları ekledim başka bulamadım hikayeli de baktım fakat bulamıyorum ve çoğu bilindik oyunları bitirdim metro god of war ve dying light gibi
  7. U

Forza Horizon 5 alınır mı?

steamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi
  8. U

Chill oyun önerisi!!

house flipper 2 düşünüyorum ama ben durduran 20$ sizce verilirmi?
  9. U

Rimworld nasıl oynanır

Büyük bir hevesle aldım fakat öğreticiyi oynadım ve boş boş takılmaya başladım oyun hakkında bilgi olan ve uzun saatler geçirmiş bir kişi bir çizelge gibi bir şey söyleyebilrmi şunuu şunu yap gibi veya neler yapıyorsunuz söyleyebilirmisiniz rica etsem 1743763705 bilen bir kişi var mı?
  10. U

Rimworld Oyununa 15 Dolar Verilir mi?

Rimworld çok görüyorum ve oynayan herkesin en az +100 saat oynamış ve tarzıda güzel tek sorun 15 dolar verilirmi değermi sizce? teşekkürler şimdiden
  11. U

Zaman ayırdığınız oyunlar neler?

Bir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
  12. U

Project Zomboid Mod Paketi Önerisi

Project Zomboid Mod paketi öneriniz varmı
  13. U

Uzun saatler oynamalık oyun önerisi

Merhaba günde sadece 1-2 el Valorant oynayıp çıkıyorum ve çok sıkıcı herhangibi bir oyun önerisi olan varmı? Bitirdiğim oyunlar -God of War -God of War Ragnarök -Uncharted 4 -Battlefield 1 ve 5 -Dying Light 1 ve 2 -Stardew Valley -Sons Of The Forest -Metro serisi
  14. U

Project Zomboid 360 görme modu varmı ?

böyle sağ tıkla baktığımız yer değil 'de 360 derece her yeri görme modu var mı
  15. U

Project zomboid nasıl ilerlemeliyim

Oyunda yeniyim neler yapmalıyım. oyun bitebiliyor mu? ve nasıl zevk alabilirim.
  16. U

Steam 10 dolar altı oyun önerisi

Merhaba böyle uzun sürecek bir oyun varmı korku türü olmassa sevinirim.
Geri