Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Metin2 Farm olayı nedir

arkadaslar selamun aleykum bu metin2'de farm olayı ne birsürü pc'yle günlük 20k falan kar bırakıyormuş 30 tane pcyle
  2. E

Fortnite 1v1 gelecek oyun arkadası aranıyor

Beyler sa oyunda gelişebilmek icin birine ihtiyacım var benim gibi fortnite'da gelişmek isteyen varsa gelsin 1v1 oynayalim ortalama derecem yeni başlamış yeni yeni build öğreniyorum işte bu svdeki birbirimizi zorlamayacağımız daha doğrusu benmle BİLUR gecmicek düzeyde bi oyuın arkadası arıyorum...
  3. E

Yardım Valorant tr sunucusuna bağlanamıyorum

arkadaşlar selam beni valorantta hep yabancı sunuculara attıyor aslında cok keyifli adamlar sövmüyor etmiyor troll yok kollarıda tutuyor ama trde 2 3 ping oynarken yd sunucuya alınca 30 40 bazen 50 pingle oynuyorum ve bazı ölümlerimde pingden öldüğümü hissediyorum cok az yani niye beni trye...
  4. E

Yardım Fortnite gelişemiyorum

sa arkadaslar günde son 2 haftadır 15 16 saat ondan oncesinde de günde 4-5 saat oynuyorum mükemmel bir oyun bugmuş hileymiş cart curt hiç bir şey yok mükemmel bir oyun artık herşeyi aşmış bir oyun skinler ucuz oyun free daha ne olsun ama ben bu oyunda gelişemiyorum yok yani takıldım bi yerde...
  5. E

Yardım CS2 görüntü ayarlayamıyorum yardım

ek kartım i arc b580 monitor rog strx xg27acs arkadaşlar şimdi sorunum şu 2560x1440p olarak ayarlıyorum ayarlardan oyun içi 1920 1080p oluyor 1280 960 yapmaya çalışıyorum 1024 702 gibi bir şey oluyor günlerdir oyunu oynayamıyorum bir şey var yani ekranda hep bi bulanıkımsı yani o görüntü...
  6. E

Öneri CS2 Hile önerisi 3k butce

ARKADAŞLAR yok vallahı oynanmıyor oyun hileden geçilmiyor vallahı normal adamlara sıkmicam ama adam herkese yazıyor chatte herkese yani ez şu bu sanki aaaqqq oglu bileğiyle aldı maçı delirmek üzereyim bana bi tane hile önerin vac atmayacak virüssüz adam akıllı bir şey 1 aylık 3k öderim max butce
  7. E

CS2 dm hile dolu neoluyor

beyler maçtan çıkıyorum yeni giriyorum dün geceden beri nekdr death match girdiysem hepsinde böyle millet bi botmuş gibi anlık geri dönüyor full hs atıyor bu valve hile satışına mı başladı ne oldu garip bir şey var tek müzik açıp kafa ezme sesiyle mutlu olma kaynağımdı artık kafama kafama mermi...
  8. E

GTA 6'da vulkan olur mu?

arkadaslar selam başlıktaki gibi sizce GTA 6'da vulkan olur mu sonuçta rdr2 de vulkan vardı ve çok daha iyi fps veriyordu + gta 6 sonuçta bütçeden yana kısmaları gereken bir durumda yok dünyanın en buyuk oyunu desem abartı kaçmaz herhalde
  9. E

Valorant cs2 alternatifi

arkadaşlar selam artık bayılıcam sıkıntıdan aralıksız cs2 bazende valo oynuyorum ama alabildiğim bi keyif yok yani başka ne oynayabilrim
Geri