Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Valorant açılmıyor, giremiyorum

Valorantı açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum, sildim yükledim kapadım açtım hep aynı hata, neden olabileceğine karşı fikri olan var mı?
  2. RevenKalr

Crash bandicoot için TR yama önerisi

Arkadaşlar bu oyun için güvenilir bir türkçe yama var mı?
  3. RevenKalr

FC24 aldım ama kütüphaneye gelmedi?

Arkadaşlar Epic Games den FC24 aldım, indirirken ea i açıyor ve ea kütüphanesinde gözükmüyor. Gözükmediği için de indiremiyorum. Ne yapmam lazım? 1707577808 Hâla düzelmedi
  4. RevenKalr

Star wars the force unleashed 2 bianda kapanıyor

Beyler steamden force unleashed 2 almıştım zamanında kendi pcmde çalışmadı bende başka birinin pc sinden oynuyorum ama yani hayatımda bundan daha sorunlu bir oyun görmedim grafikleri yüklememesi mi dersin görev ortasıdnayken bir anda kapanması mı dersin delirtti beni. Sürekli tekrar başlatmam...
  5. RevenKalr

Hangi Fifa yı önerirsiniz?

Arkadaşlar bir süredir ps kafede fifa oynuyorum ve çok hoşuma gitmeye başladı, çocukluğumdan beri neden oynamamışım bilmiyorum. Fifa 24 hazır indirimdeyken alsam mı diyorum, ama arkadaşım 23 daha iyi diyordu. Siz hangi fifayı önerirsiniz oynamak için?
  6. RevenKalr

Elden ring nasıl öğrenicem?

Dostlar, elden ring öğrenmek için birsürü video izledim ama oyunu öğrenemedim. Ne yapmam nasıl oynamam gerekiyor? ben nasıl öğreneceğim bu oyunu
  7. RevenKalr

Alan wake 2 alınır mı?

Epic games de şuan alan wake 2 488TL, sizce alınır mı yerine alınabilecek oyun var mı?
  8. RevenKalr

Starfield gereksiz fazla drop yiyor

Arkadaşlar gamepass den starfield indirdim, pc kötü değil ve darboğaz da yemiyorum ama dropdan geçilmiyor. Sistem: Rx7600, r5 3600 4.2ghz 1.2v, 16gb 2x8 3000mhz ram, 1tb hdd 250gb m2 Oyun HDD de yüklü, grafikleri ultraya da alsam low a da alsam fps iyi fakat oynayamıyorum, çok drop yiyor. Sadece...
  9. RevenKalr

Skyrim nasıl bir oyun?

Arkadaşlar skyrimi bilmediğim için lütfen sövmeyin :) Şaka bir yana indirimde skyrim special i aldım, nasıl bir oyundur. Ne tarz bir oyun, amacı nedir?
  10. RevenKalr

CS:GO İndirime girer mi?

CS almak istiyorum ama indirime girer mi? yoksa 280 e alayım mı?
  11. RevenKalr

Elden Ring benzeri oyun önerisi

Elden Ringe nazaran ucuz ve gerçekten kaliteli neler var, sekiro o tarz bir oyun mu?
  12. RevenKalr

Ragnarok pc ye ne zaman gelir?

Arkadaşlar aşırı derecede GOW Ragnarok oynamak istiyorum fakat ps yok. Bir açıklama veya sızdırılmış bir bilgi vesaire var mı, tahmini ne zamana pc ye gelir? Veya pc de bunu oynamanın bir yolu var mı?
  13. RevenKalr

AC odyssey illa gold mu alınmalı?

Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum. Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?
  14. RevenKalr

Warzone oynayan kullanıcıların olduğu bir topluluk

Arkadaşlar Warzone oynamak istiyorum, bir oyunu iyi oynayanlarla oynamayı daha çok seviyorum. Arkadaş bulabileceğim, warzone için açılmış bir discord sunucusu var mı?
  15. RevenKalr

Sizce hangi oyunu almalıyım?

Arkadaşlar, daysgone veya ac2, brotherhood, revelations almayı düşünüyorum sizce hangisi? Listemde titan fall 2 de var ama nasıl bir oyun olduğunu bilmediğim için pek yanaşmadım. Çok fazla oyunum var o yüzden geri kalan oyunlardan hangilerini almalıyım çok kararsızım. Önerileriniz varsa alabilirim
  16. RevenKalr

Oyun önerisi istiyorum

Arkadaşlar bazı oyunların son fırsatlarını da kaçırmadan almak istiyorum, sahip olduğum oyun listemi atayım hemen. Aklımda CP2077 detroit ve alan wake var yarın alıcam üçünü Bu steam de olan hikayeli oyunlar, online olarak da çoğu oyunum var aklımı çelen başka online yok ama öneriniz varsa...
  17. RevenKalr

RDR2 aktivasyon hatası

Oyunu steamden aldım, bugün ekran kartının driverını değiştirdim oyun çokmeye başladı sonra eski driver a geçtim bu hatayı vermeye başladı, bugün internetim de değişti ama değiştikten sonra oynamaya devam ettim yani. Çözümünü bilen var mı?
  18. RevenKalr

RDR2 grafik sorunları

Arkadaşlar grafik olarak xbox ayarlarını yaptım ama 2 sorun var Bir i bu, ağaçlar çok kötü gözüküyor 2. si ise hareket ettikten sonra uzak mesafeler çok bulanık gözüküyor 7-8 saniye sonra netleşiyor, ama grafik yüklenmemesinden değil sanki kamera odak yapıyormuş gibi oluyor. RDR yi önceki...
  19. RevenKalr

Metro exodus Sams story nedir?

Arkadaşlar isim hafızam çok iyi değil oyun içinde Sam hangi karakterdi çok fazla gördük mü kendisini? 2 dlc var şuan ikiside oynamaya değer mi nasıldır bu dlc ler?
  20. RevenKalr

2 kişi oynamalık hikaye oyunu önerisi

Selam dostlar, arkadaşımla online oynamalık hikaye oyunu önerisi istiyoruz. önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Top Bottom