Arama sonuçları: *

1. Mriguana

Güncel fiyatlar ve souls oyunları

İlk iki souls oyununu oynamak istiyorum fakat malum fiyatlar ve steamin dolar kuruna geçmesinden dolayı oyunlara ulaşım çok zorlandı bu sebepten dolayı bu oyunları bilgisayar üzerinden oynamak için korsan harici farklı bir alternatif arıyorum bilen birisi bilgilendirirse çok memnun olurum
  2. Mriguana

cs sunucuları mı bozuldu?

Şu an cs sunucuları mı bozuk yoksa sorun bende mi siz de bi bakabilir misiniz?
  3. Mriguana

Yakuza'ya nerden başlayayım

Şu an Yakuza 0, Yakuza Remastered, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2 oynayabilirim . Sizce hangisinden başlamalıyım ?
  4. Mriguana

Bu gece oynayabileceğim oyun arıyom

Fazla pahalı olmayan fazla da uzun sürmeyen küçük bir oyun arıyorum
  5. Mriguana

GTA Vice City DirectX version

Oyunu açınca en az directx 8.1 olması gerektiğini söylüyor.Ben de şu an directx 12 var,ben sürümü yüklemesine izin verirsem sürümü 12'nin üzerine mi kuracak ve geri sürüm 12 yüklemem gerekecek mi?
  6. Mriguana

cs go gg hayırlı olsun

cs go ağına bağlamıyorum muhtemelen siz de bağlanamazsınız var mı sebebini bilen
  7. Mriguana

cs go 4:3 tam ekran olmuyor-

monitörümü 144hz'e alınca oyun black bars oldu .ben bunu masaüstü çözünürlüğünü değiştirmeden nasıl düzelticem??
  8. Mriguana

AC Odyssey nasıl?

Bu oyunu oynamak istiyorum ama değer mi bilmiyorum. Sizce oyun nasıl? Harcanan vakte değer mi? Sadece izleyerek bir yorum yapamıyorum. 1597227058 bir de bilgisayarda oynanır mı klavye mouse falan yoksa rahat oynamak için kol falan mı almalı?
  9. Mriguana

CS:GO oto sniper ile ilgili görüşlerim

Oto kullanın, kullandırtın.Otoyu sevin sarmalayın. Otoya iyi bakın. Oto kullanmak acizlik değildir.Oto kullanmak kolsuzluk değildir. Oto kullanmak karaktersizlik değildir. Oto kullanmak iyi bir şeydir. Ona saygı duyulmalıdır. O size tek başınıza longu, bananayı, sniper pointi tuttur. Bunun...
  10. Mriguana

Cs go konsol kodu

mat_queue_mode 2 çektim ama işlemcide fazladan ısınmaya neden olur mu onu merak ettim bi de oyunu ilk indirdiğimizdeki varsayılan hali nedir 0 mı 1 mi bi de eksilileri var
Top Bottom