Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

Spiderman 2 İçin En İyi Ayarlar

Dostlar Spiderman 2 de herşeyi yükseğe alıyorum ama insanlar ve Spiderman pikselli görünüyo falan dışarı bi kötü görünüyo. Güzel görüntü için ayar bilen varsa yardımcı olabilir mi
  2. Sagopa Kajmer

Spiderman 2 Fotoğraf Çekme Bölümü Bug

Dostlar buraya geliyorum fotoğraf çekeceğim zaman kırmızı oluyo konu gizlendi deyip çektirmiyo bi tek bende mi böyle. görevi yeniden başlattım falan yine fayda etmedi
  3. Sagopa Kajmer

Spiderman 2 TR Yama Çıktı Mı

Dostlar spiderman 2 gece mi çıkar yoksa sabah mı birde güzel bir türkçe yama ne zaman düşer
  4. Sagopa Kajmer

Kafa Dağıtmalık Hikayeli Oyun Önerisi Olan Var Mı?

Dostlar bu saatlerde oynamalık güzel hikayesi olan oyun önerisi olan varmı
  5. Sagopa Kajmer

GTA 5 PERMA BAN KALKAR MI

Dostlar 3 sene önce sadece arkadaşlarla oynana sunucuda para hilesi yapmıştım bi kere bile başka insanların olduğu yerde oynamadım ama adamlar direkt perma ban attı bunu kaldırmanın bi yolu varmı?
  6. Sagopa Kajmer

Detroit Become Human A770 Ekran Kartında Hata Veriyo

Dostlar A770 ekran kartımda desteklenmiyo uyarısı veriyo ilk başta onu ok deyip geçebiliyorum oyuna hatta bayada oynadım nerdeyse sonuna geldim 1 saatlik yeri kaldı ama ara sahneler bazen atabiliyo nasıl çözebilirim
  7. Sagopa Kajmer

Sakin Takılmalık Oyun Önerisi Olan Var Mı?

Dostlar akşamları kafa rahatlatmak için sakin sakin oynayabileceğim oyun önerisi olan varmı (araba oyunları hariç)
  8. Sagopa Kajmer

CS2'De İndirdiğim Maçı 20 FPS İzliyorum

Dostlar maçı indiriyorum hem istediğim raundu seyredemiyorum hemde 20 fps oluyo bunu nasıl çözeriz bilen varmı
  9. Sagopa Kajmer

Gece Arkadan Şarkı Açıp Oynamalık Oyun Önerisi Var Mı?

Ets ve FM gibi arkadan şarkı açıp oynanacak oyun önerisi olan varmı
  10. Sagopa Kajmer

Yardım FM24 İÇİN ALTYAPI EKİBİ GELİŞTİRMEYE YARDIM

iyi geceler dostlar altyapı için önerdiğiniz teknik ekip varmı kime gitsem istemiyo 2028 e geldim kendi altyapımdan bi tane bile düzgün adam çıkaramadım
  11. Sagopa Kajmer

FM 22 De Nasıl Takım Değiştirilir

4 sezondur Galatasarayla kazanmadığım kupa kalmadı başka takıma gitmek istiyorum ama kimseden teklif gelmiyo sözleşme bitimine 6 ay kaldı
  12. Sagopa Kajmer

Pes 2020 ve Pes 2021

Dostlar pes 2021 alacağım ama ilk önce pes 2020 mi almam gerekiyo (PC İÇİN)
  13. Sagopa Kajmer

Pes 2021 update ve Pes 2020

Dostlar yakında güzel bi PC ye sahip olacağım o yüzden oyunlarımı seçmeye başladım pes oynamak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum ilk önce pes 2020 yi alıp 2021 update mi alacağım yoksa sadece 2021 update mi
  14. Sagopa Kajmer

GTA 5 ONLİNE HEİST

Selamın aleyküm dostlar biz bi arkadaşla heist yapacağız ama sonra başka arkadaş gelebilir mi görevlere
  15. Sagopa Kajmer

FIFA Steam'de

Bildiğiniz gibi FIFA steame geliyor bende yazın güzel bir sistem toplayacağım sizce ne kadar zaman sonra 200 TL altına düşer
Geri