Arama sonuçları: *

1. Revntron

Yardım Forza Horizon 4 Alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar Forza 4 inidirmde ancak Forza 5 varken halen alınır mı eskidi mi yoksa alınabilir mi? Standart olan versiyonunu düşünüyorum 4 dolardan mantıklı mıdır?
  2. Revntron

Oyun Önerisi Alabilir Miyim?

Arkadaşlar merhabalar steam yaz indirimlerinde son saatlere geldik. Sonda 50 TL'lik bir bütçe oluşturdum. Ucuz, kafa dağıtmalık FPS vurdu kırdılı hafif çizgifilm tarzı boss falan öldürdüğümüz bir oyun arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. (İlla ki dediğim özelliklerin hepsini barındırmasına gerek...
  3. Revntron

Korku tarzı seven oyun arkadaşı arıyorum

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde Escape The Backrooms satın aldım ve şunu farkettim çevremde kimse korku oyunu oynamak istemiyor o yüzden bende dedim benim böyle korku tarzı seven bi arkadaş bulmam lazım beraber DEVOUR, Outlast vs. kafamıza göre takılacak bir arkadaş arıyorum. Eğer olurum...
  4. Revntron

Yardım Hangi AK-47 skini değerlenir?

Arkadaşlar elimde 400 TL var ve CS'de bir AK skini alıp kullanmak istiyorum ancak kararsız kaldım başta kargaşa noktası mavi pembe olan skini alacaktım ancak CS2'ye de yatırım olmasını istiyorum ve elimdeki parada değerlensin istiyorum. Sizce hangisini almak daha mantıklı? CS2'de değerleneceğini...
  5. Revntron

Yardım PUBG kasma ve takılma sorunu

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde pubg oynamak için oyunu indirip girmiştim ancak şöyle bir sıkıntı var, oyunda ayarları düşürsem çok kötü kasıyor sağıma soluma dönemiyorum fena bir drop giriyor. Diğer türlü ise ayarları biraz yükseltiyorum bu sefer GPU %98 kullanımlara geliyor ancak o kasma...
  6. Revntron

Alan Wake ile American Nightmare arasındaki fark nedir?

Arkadaşlar merhabalar ben Alan Wake oyununu seri halinde almıştım ve bu 2 oyun arasından öncelikle hangisi oynanması gerek ve aralarındaki fark nedir?
  7. Revntron

FIFA 23 tahmini kaç tl olur?

Arkadaşlar merhabalar FIFA 23 almayı düşünüyorum sonbahar indirimleride gelmişken tam zamanı olur. Asıl sormak istediğim sizce FIFA 23'ün fiyatı 300 TL'nin altına düşebilir mi? (Şuan ki fiyatı 700 TL)
  8. Revntron

Zero Hour oyununu önerir misiniz?

Arkadaşlar merhabalar Steam'de "Zero Hour" isimli oyun şu an indirimde bende böyle askeri operasyon oyunlarını seviyorum ama tek oyunculu oynayabiliyor muyuz? Zevkli olur mu tek kişi için? Oynayanlar yazarsa sevinirim.
  9. Revntron

Öneri M&B Bannerlord'a Zam Geliyormuş!

Arkadaşlar şimdi instagramda enis kirazoğlunun attığı bir hikayede bannerlord'a 20 eylülde zam geleceği söyleniyor almayı düşünenler alsın bence.
  10. Revntron

Bu oyun HITMAN 2 mi?

Arkadaşlar ben steam üzerinden HITMAN 2 almıştım ancak epic gaems'e baktığımda böyle bir sürümünü ücretsiz almışım bu oyun HITMAN 2 mi?
  11. Revntron

Yardım Minecraft premium hakkında soru?

Arkadaşlar minecraft pre hesap almak istiyorum ama fiyat 200 tl gözüküyor bir kaç ay öncesine kadar 85 tl'ymiş. Korsan sitelerden almaktanda sıkıldım sürekli hesap gidiyor birisindede gitmiyordu ben bi 3 ay girmedim oyuna yeni güncelleme getirmişler sanırsam e mail doğrulama istiyor o yüzden...
  12. Revntron

Hâla Forza Horizon 4 Alınır Mı?

Arkadaşlar sizce hâla alınır mı? Forza horizon 5 çok pahallı ama fiyatı düşüp forza horizon 4 ücretsiz olursa diye sıkıntıya girdim. Aldığım çoğu oyun ücretsiz veriliyor o yüzden emin olamıyorum.
  13. Revntron

HITMAN 2 paketler arasındaki fark

Arkadaşlar merhabalar ben HITMAN 2 gold edition alacaktım şimdi ama bu paketi alınca 1. oyunuda mı veriyor? Yoksa GOTY legacy pack var, bunu mu almak gerekiyor? Bende ilk oyun yok yani sadece HITMAN birde absolution var ben bu sürümünü oynamıştım ilk oyunu bu sanmıştım o değilmiş. Yani gold...
  14. Revntron

Bu sistem RDR2 kaldırır mı?

Arkadaşlar merhabalar ne zamandır RDR2 almak istiyorum bu sistem tatmin edebilir mi hangi ayarlarda kaç fps alırım? GTX 1050 Ti Ryzen 3 2200G 16 GB 3200 Mhz
  15. Revntron

İndirimli Oyun Alma Site Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar 100 TL üstü her türlü oyunda indirim yapan güvenilir bir site var mı Durmaplay haricinde?
  16. Revntron

Yardım M&B Bannerlord Krallık Kurma Sorunu

Arkadaşlar merhabalar benim sorunum krallık kuramıyorum kuzaitlere katıldım sancağı teslim etmedim bana kale verdiler şimdi ayrıldım görevin bitmesine 20 gün kaldı gidiyorum yanlarına İstiana ve Arzagos ile konuşuyorum her ikisindede halen desteklemem gerektiğini söylüyor her şey uygun krallık...
  17. Revntron

Bannerlord Kar Yağışı Hatası

Arkadaşlar merhabalar karlı map'te savaşa girdiğimde kar bu şekilde yağıyor sadece ben de mi bu şekilde gözüküyor yoksa genel sorun mu?
  18. Revntron

Yardım M&B Bannerlord Hakkında Soru

Arkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacaktı ejderha sancağı görevine geldim ve imparatorluğu yıkıp kendi krallığımı kurmak istiyorum bunu yapabilmem için hangi devletlerle ittifak yapmam gerekiyor ittifak yapmadan kale alamıyorum en fazal askerim 160 oluyor alabileceğim kaleler var ama...
  19. Revntron

Bu Sistem BF1 İçin Yeterli Mi?

Arkadaşlar en sonunda Battlefield 1 almaya karar verdim ama hala kafamda soru işaretleri var bu sistem beni sıkıntısız götürebilir mi oynadığım oyundan zevk alabilir miyim donma kasma veya 60 fps altında bana performans verir mi benzer sisteme sahip arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim...
  20. Revntron

Bu sistem Bannerlord İçin Yeterli Mi?

Arkadaşlar merhabalar aşağıya yazdığım sistem bannerlord'da bana gerekli ayarları yaptığımda sıkıntı çıkartır mı droplar kasmalar vs. olur mu bu sistemin benzerine sahip olan kişiler varsa oyunuda oynayan yardımcı olursanız sevinirim. + GTX 1050 Ti + Ryzen 3 2200G + 8 GB 3200 Mhz Ram +128 GB SSD
Geri