Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

VALORANT Hesabım Ne Kadar Eder

Bölüm 8 Kısım 3 te yüce 3 tü sonra daha rank girilmedi toplam 6 bp açıldı hesap 199 level şu an unranked iyi oynarsanız rank maçlarından sonra dia atar bir de yeni ajan yok skinler aşağıdaki gibi battlepass skinlerini dahil etmedim Bıçaklar rgx kelebek bayonet ve jett bıçağı Vandallar kaos...
  2. Elmeryy

war thunder tarzı jet uçağı sürmeli oyunlar

beyler war thunder aslında benim için mükemmel oyun ama uçak kasmak çok zaman istiyor benim bi su27 bi f16 uçurmam için aylarımı pervaneli uçaklarda çürütmem lazım o yüzden war thunder oynayamıyorum şöyle kolayca modern 4. 5.nesil uçaklarla oynayabileceğim dogfight olsun kara hedefi bombalama...
  3. Elmeryy

Viking Oyun Tavsiyesi

Vikingsin son sezonundayım çok beğendim aynı havayı verebilecek oyun arıyorum he bir de assasins creed valhalla parasını hakediyor mu alsam üzer mi
  4. Elmeryy

xbox gamepass üyeliğim bittikten sonra oynamaya devam etmek

eskiden steamde ets 2 yi iade edip silmeyip dosyalardan girdiğimi hatırlıyorum gamepass üyeliğim tamamen bitti ubisoft kod istiyor oyuna girerken cepte var 0tl oyunu bitirmek istiyorum baya oynamıştım oynamak için xboxı veya ubisfotu silmem mi lazım oyun ubisfot içinde olduğu için ubisoftu...
  5. Elmeryy

7 Days to Die için yardım

Arkadaşımla oynamak istedik arkadaşım dünyayı açtı bir kaç hafta oynayıp kasıldık ama sonra arkadaşımın hevesi kaçmış oyuna hiç girmiyor ben oynamak istiyorum fakat dünyayı arkadaşım oluşturduğu için o kasıldığımız dünyaya arkadaşım oyuna girmediği sürece giremiyorum bunun bir çözümü var mıdır
  6. Elmeryy

arkadaşla beraber 2 kişi oynamalık hikayeli oyun önerisi

dying light 1 e acayip bayıldık bitirdik ama 2 yi oynayınca benzediği için sarmadı yaz indirimlerinde şöyle çok pahalı olmayan kaliteli aksiyon oyunu arıyoruz 2 kişilik
  7. Elmeryy

Valorant Premier Beta 20:00 acil adam eğlencesine

beyler acil bir kaç kişi lazım1 de olur 2 de olur 3 de olut tamamlarız rank yaş cinsiyet dil din ırk mezhep ayrımı yok yeter ki gelin playofflardan önceki son maç o yüzden acil amaç beta kartını almak öyle kazanmaya tryhard oynayamayacaz takılıcaz bi gelin bi maç sonra çıkarsınız takımdan
  8. Elmeryy

valorant oyun içi dpi değişmek sıkıntı çıkarır mı

bir arkadaşım oyun içinde dpi değiştirdiği için ban yiyen bir arkadaşı olduğunu söyledi mouse programını 3.parti yazılım olarak algılıyormuş
  9. Elmeryy

Valorant hesabım kaç para eder

hesabın rankı gold toplam harcanan 1676tl ayrıca hesapta 7 tane kız ekli :D satsam kaça gider
  10. Elmeryy

Hikayeli co-op oyun önerisi

arkadaşla dying light bitirdik acayip sardı baya güzel oyundu bu tarz hikayeli co-op önerilerinize açığım.
  11. Elmeryy

Riot Valorant İade talebini ne zaman kabul eder

beyler 2 gün önce ejder vvandal aldım fulledim kullandım mağazaya asil geldi kafayı yiyorum iade talebi açsam kabul ederler mi ne zaman içinde ederler
  12. Elmeryy

arkadaşla oynanacak hikayeli oyun önerisi

beyler biz iki kişiyiz geçenlerde tüm dlcler ile birlikte diyng light bitirdik ve acayip sardı 50 saatten fazla beraber oynadık ama şimdi bitince boşluktayız şöyle dying light benzeri önerebileceğiniz oyun var mı
  13. Elmeryy

dying light 1 galiba hikaye buga girdi

the followingde ana görev olarak ana ya yaklaşmak için ilişkimizi artırmak gerekiyordu ilişkiyi bir glitch ile sonuna kadar fulledim fakat görevlerde hala güvenini kazan diyor yani bitmesi gerken görev bitmedi sanırım hikaye buga girdi çözümü var mıdır 1671910677 lütfen yardım
  14. Elmeryy

beraber dying light oynayacak var mı

beyler isterseniz sizin saveinize gelebilirim 2-3 saat oynarız bugün isteyen varsa dc salsın
  15. Elmeryy

valorant ban süresi azaltma

beyler küfürden 2 hafta yemişim şaka gibi bi de bıçak almıştım daha yeni bilsem almazdım bu bana itiraz etsek en azından bi haftaya düşmezmi
  16. Elmeryy

dying light 1 hikaye nerede bitiyor

beyler arkadaşlar ağayı kulede öldürdüğümüz kısma kadar geldik öldürdük hikaye %100 şuan tamamlandı gözüküyor ama çoğu youtuber bundan sonra final yapmamış ve devam etmiş nasıl oldu anlamadım sadece yan görev mi kasıyorlar ana hikayeden sonra ayrıca bizim şuan hikayede ilerlememiz için the...
  17. Elmeryy

call of duty serisine hangi oyundan başlanır

şuan mw2 2009 almayı düşünüyorum direk burdan girersem çok yabancı kalırmıyım 1669731608 veya başka öneriniz varmı 40tl civarı indirimler bitmeden
  18. Elmeryy

battlefield 1 mi cod mw 2 2009 mu

soru başlıkta
  19. Elmeryy

cs go maça girmiyor yanıt vermiyor

ya beyler maça giricem şimdi onaylıyorum girerkenki yüklenme ekranında kalıyor aga oyun ya ana menüye atıyor ya da yanıt vermiyor formatladıktan sonra böyle oldu
  20. Elmeryy

Yıllarca oynatacak online oyun önerisi

cs de prime olmadığı için sarmıyo valorant da 2 sezondur bronzdan çıkamıyorum artık valoyu da saldım kötü oynuyorum çok toxic var zamanında bi mc sunucusunda survival başladım (sonoyuncu titanyum) o sw de 1.6k saat erittim ama artık o da eskisi gibi sarmıyor böyle akradaşlarla girilecek...
Top Bottom