Arkadaşlar belli bir süredir CS2 oynuyorum seçkin satın almadım ve faceit yüklemedim bu zamana kadar oynadığım rekabetçi maçları boşa gitmiş gibi hissediyorum seçkin almayı düşünüyorum ama herkes faceit kullanıyor. Faceit nedir ne değildir hem seçkin hem de faceit aynı anda sayılıyor mu konudan...
Arkadaşlar bilgisayarıma format atacağım. Oyunları Steam Epic EA Ubisoft üzerinden oynuyorum save dosyalarını yedeklememe gerek var mı yoksa buluta otamatik yedekliyor mudur
ETS2 de harita DLC'si almıştım ilk başlarkende ana merkezi DLC'de ki şehirlerden birine koymuştum şuan arada yol olmadığı için ana dünyaya geçemiyorum DLC'yi kaldırdığımda DLC mevcut olmadığı için oyun yüklenemiyor diyor ne yapmam lazım
Steamden Battlefield 3 aldım oyunu açtığımda chrome a yönlendiriyor ordan da kampanyayı başlat dediğimde başlatılıyor yazıyor ama açılmıyor. nasıl düzeltebiliriz
Arkadaşlar ekran kartım 5070Ti ama cyberpunk da kare oluşturmada AMD fsr gözüküyor. diğer oyunlarda falan hiç gözükmüyor kare oluşturma. sürücüleri vs. kurdum
Arkadaşlar Dying Light 1 almayı düşünüyorum Enhanced ile Definitive edition arasinda grafik olarak yada herhangi bir fark var mı yoksa sadece ek olarak Dlc mi veriliyor
Arkadaşlar Dying Light alacağım ama aklımda bir soru var. Steam de olan versiyon düz dying lightın yanında dlc eklenmiş versiyonu mu yoksa definitive edition + dlc mi? Yani epic de olan definitive edition ile bir fsrkı yok değil mi