Şu anlık sea of thives, Knockout city ve starbound indirdim. Birlikte girmek isteyen varsa yazabilir. (küçük bir tavsiye ; sakın arkadaşınızla birlikte almayın birlikte girelim diye, max 1 hafta sonra oynayamıyorsunuz.)
Son güncellemeden sonra birçok kişi fps sorunları, buglar, ping sorunları ve daha birçok sorun ile karşılaşmaya başladı. Acilen bu durumların düzenlenmesi gerekiyor da valorant ekibi diğerki güncellemeyi 1 ay sonra yapacakmış(diye hatırlıyorum)
Çok bilindik oyunları önermezseniz sevinirim.
(lütfen her oyun önerisinde witcherı önermeyin. Bırak oyundan hiç anlamayanı, yaşlı teyzelere sorsanız bile bilir o oyunu)
Kullandığım monitörü sattım ve alacağım monitörün gelmesini bekliyorum. Bu vakit aralığında ise derslere filan girmek için PC yi televizyon'a bağlayacağım. TV de 4k destekliyor. Bu ekran kartım ile oynayabileceğim 4k oyun var mı?
şu ana kadar çok fazla övüldüğünü duyduğum oyun serisi. bilgisayarı alalı birkaç ay oluyor ve anca şimdi müsait oldum. sizce hangi oyunla seriye girmeliyim ve hangi sırayla devam etmeliyim.
üzerine kafa yorabileceğim(witcher , ac srileri gibi hikayeli oyunlar) oyunlar değil de daha çok şarkı açıp adam kesip çıkcağım oyunlar önerir misiniz(dead cells, katana zero, hades gibi)