Arama sonuçları: *

1. Muhammed0147

Faceit hakkında yardımcı olur musunuz ?

Sürekli sohbet kutuma bildirim geliyor ve faceit sosyalde kendi takımlarını desteklemem doğrultusunda bana item vereceklerini söylüyorlar. Tedirgin olma durumun şu faceit sosyallle destek kısmına girerken steam girişi istiyor. Bu steam girişini yaparken karşı tarafa hesap bilgilerim vs. gidiyor...
  2. Muhammed0147

CS2 de grafik ayarları nasıl olmalı ?

Oyunu 4:3'te oynuyorum. Adamları görmekte zorluk çekiyorum ,uzaktakileri daha net gösterecek bir ayar söyleyebilir misiniz ?
  3. Muhammed0147

Elden Ring sizce tekrar indirme girer mi ?

Sizce indirime girme ihtimali var mı ?
  4. Muhammed0147

Cs2 için 90 liraya skin önerisi

elimde deagle mecha sanayi + ak47 simsiyah + awp acheron + m4a1 s karabasan desenleri var. 90 liraya bir desen daha almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım.(hem yatırımlık hem de kullanım açısından güzel olan bir şey olursa çok mutlu olurum)
  5. Muhammed0147

Steam sepetim nasıl ?

Önerebileceğiniz başka oyunlar var mı ?
  6. Muhammed0147

The Last Of Us Part I yetersiz bellek hatası(ÇÖZÜLDÜ)

tloup1 i heyecanla indirdim ama girmeye çalışınca yetersiz bellek hatası alıyorum. Ekran kartımın sürücüsünü silip tekrar indirmeyi denedim ama sorun halen devam ediyor Sistemim ; r5 5600 işlemci 16 gb ram rx7600 ekran kartı 1694018127 Sorunu çözdüm.Oyunu yeni aldığım m2 ssd ye kurmuştum. Bu...
  7. Muhammed0147

TLOU indirimsiz fiyatına rağmen alınır mı ?

Şu an sepetim böyle. Alınır diyorsanız alıcam alınmaz derseniz eğer bu sefer para biriktirip amazon indirimlerinden m.2 ssd alacağım hafıza sorunu yaşıyorum
  8. Muhammed0147

Yardım Epic Games Cyberpunk 2077 çökme hatası

Bugün cyberpunk aldım ve az önce indirmesini tamamladım. Ancak oyunu başlatma tuşuna basmamla oyunun aaçılıp daha siyah ekranda çökmesi bir oluyor(oyunda hikayeye falan girmede değil daha oyunu açarken çöküyor).Dump dosyasından anlayan varsa isterseniz paylaşırım. Bu arada dosya bütünlüğünü...
  9. Muhammed0147

Cyberpunk 2077 Epic Games'ten alınır mı ?

şu an 125 liraya düşmüş durumda steamde 800 lira civarlarında.Şimdiye kadar hep steamden aldım o yüzdentereddüt içerisindeyim.İndirirken olası bir hata olma durumunda dosyaları doğrulayamayacağım için almamı caydırıyor biraz .Sizce nerden almalıyım ?
  10. Muhammed0147

Öneri Half life ve Metro tarzı oyun önerebilir misiniz ?

Fazla pahalı olmadığı müddetçe oyun önerilerinize açığım (https://steamcommunity.com/profiles/76561198405886917/)
  11. Muhammed0147

Dying Light 2 kasma sorunu

DL2 Satın aldım . Sistemimde rx6500xt (PCI3.0 da çalışıyor) r5 1600(af) işlemci ve 16 gb 3200 ram var . Oyunu düşük ayara çekmeme rağmen oyun halen donuyor . Bu sistemimin yetmediği içinfalan mı yoksa bir sorun mu var ?
  12. Muhammed0147

Dying Light 1 i arkadaşımla nasıl oynayabilirim ?

Arkadaşımla birlikte dying light oynamak istiyorum ama o epic games den aldı ben ise steam den . Beraber nasıl oynayabiliriz lütfen söyleyebilir misiniz ?
  13. Muhammed0147

Bu oyunun orjinali ile Pack arasındaki farkı nedir ?

Bu iki paket arasındaki fark nedir ?
  14. Muhammed0147

Yardım Java kurarken hata veriyor

error could not create the java virtual machine hatası alıyorum . Sisteme sıfırdan format attım ve mc girmek için java indireyim dedim ama hangisini indirirsem indireyim hepsinde bu hatayı alıyorum 1658991053 Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  15. Muhammed0147

Öneri Uzay temalı oyun önerisi

Gezegenleri uzay aracımızla gezip keşfedebileceğim bir tür oyun istiyorum . Önerir misiniz ? (Steam'de olursa daha güzel olur)
  16. Muhammed0147

Microsoft MC a shader kurulabilir mi ?

Sorum başlıkta
  17. Muhammed0147

Öneri Araç modofiye edip insanlarla yarışabileceğimiz bir oyun önerir misiniz ?

Dediğim gibi araçları modofiye edip, yükseltip botlarla ya da gerçek oyuncularla yarışabileceğimiz bir oyun önerir misiniz ? Sistemim; -POWERCOLOR HD6790 1gb ekran kartı -Gskills 8+8 16 gb 3200mhz cl 16 ram -Patroit burst 960 gb ssd -Ryzen5 1600(af) işlemci
  18. Muhammed0147

Steam crysis açılmama hatası

Uzun bir süre sonra tekrar crysis indirip oynamak istedim ama steam den indirmeme rağmen oyun siyah ekrana verip atıyor Bu hata nasıl düzeltilir
  19. Muhammed0147

Sistemim Forza 4 kaldırır mı ?

GPU : Powercolor HD 6790 1 gb 256 bit CPU : Ryzen 5 1600(af) 6 çekirdek 12 mantıksal işlemci RAM : 8+8 3200 mhz Gskills cl 16 ram PSU : CV550 SSD : Patroit burst 960 gb Sistem özelliklerim bu ekran kartım dxdiagdan bakınca directx12 gösteriyor ama kart max 11 destekliyor sorun olur mu ?
  20. Muhammed0147

mc için shader önerisi verir misiniz ?

1 gb vram li ekran kartım ve 16 gb ram ım var , bunları baz alarak önerirseniz sevinirim .
Top Bottom