Arama sonuçları: *

1. swindler

Ucuz yolla aoh2 elde etmem lazım

Beyler arkadaşla age of history 2 oynayacağız ama bitane daha lazım ve oyun 170 lira sırf bir günlük oyun için 170 lira vermek istemiyorum. Sadece bugün oynayıp birakacağız bende var ama arkadaşta yok. Sizce nasıl elde edebilirim?
  2. swindler

Battlefront 2 karakter sorunu!

Beyler uzun zamandır battlefront 2 girmiyordum bi gireyim dedim bi problem yoktu biraz oynadım sonra oyunun içindeyken bi maça girdim bi baktım karakter kartları falan açık değil hatta sonradan kendin açtığın karakterler falan da kapalı ama seviyeleri gözüküyor ekte bıraktım mesela assault un...
  3. swindler

Batman Origins Bölüm geçilmiyor

Beyler validesini bellediğimin deathstroku ile olan dövüş bölümü geçilmiyor yani tam anlamıyla geçilmiyor hiçbir algoritması yok saldırdığımda counterlayamayacağım ataklar yapıyo sürekli ve ne zaman bu atakları yapacağını hiç bilmiyorum şansa bala üste bu saldırılardan yediğimde deathstrokun...
  4. swindler

Star wars the force unleashed 2 karakter hareket etmiyor

Beyler unleashed 1 i bitidim şimdi ikincisine başladım ama karakter hareket etmiyor hiçbirşey yapılmıyor yani bide nedense tuşlar sayı olarak gösteriliyor mesela saldırmak için 1.tuşa basın falan diye keyboard ayarları kısmından bakınca normal tuşlar ama bazı yerlerde sayı ile gösteriliyor nası...
  5. swindler

Diablo oyunlarının bir hikaye sırası varmı?

Beyler Diablo 4 ü çok oynamak istiyorum ama önceki oyunları oynamaya üşeniyorum sadece son oyunu oynasam şimdilik anlarmıyım?
  6. swindler

Hikaye Oyunu Önerisi

Beyler Doom Eternal ı bitirdim yeni ve aşşırı güzeldi çok çekti beni şuan boştayım instagramda gezinirken de bi diablo editi gördüm çok çekti beni fakat dungeon oyunuymuş bende çok sevmiyorum o tarz oyunları grafik lazım yani bana sevdiğiniz bildiğiniz bir hikaye oyunu varsa önerebilir misiniz??
  7. swindler

Doom Eternal Görüntü Bulanıklaşıyor

Oyuna yeni başladım ilk herhangi bir sorun yoktu şimdi bariz ve rahatsız edici bir şekilde bulanıklaştı oyun neden kaynaklıdır ve ekran kartım a uygun bir grafik ayarı önerirseniz sevinirim.(rx570)
  8. swindler

Steam de aradığım oyunlar gözükmüyor.

Beyler steamde aratma kısmına oyun yazıyorum normalde olan oyunlar çıkmıyor mesela rdr2 aratıyorum çıkmıyor ama diğer red isimli oyunlardan bazıları gözüküyor sebebi nedir bilen varmı?
  9. swindler

Batman Arkham Knight saveimi kaybettim

Beyler oyunu bir miktar oynamıştım yüzde 15 ine falan gelmiştim ama oyunu silip yüklemek zorunda kaldım ve save im yok şuanda nasıl geri ulaşabilirim?
  10. swindler

Pc de oynanıcak güzel hikaye oyunu.

Beyler Batman tarz süper kahraman oyunu varmıdır bildiğiniz spidermane benzer oyunlar.
  11. swindler

God of War Galiba Hikayeyi Bitirdim Şimdi Ne Yapacağım?

Beyler god of war pc sürümü çıktı bildiğiniz gibi oyunun hikayesini bitirdim galiba eşimizin küllerini devler diyarında el şeklinde bir dağda döktüm sonra tekrar midgarda döndüm oyun bitti yani hatta külleri döktükten sonra yürürken yanda oyunu tasarlayanların isimleri çıktı sonra eve döndüm...
  12. swindler

Valorant Savaş Bileti Fulleyecek Birisi Arıyorum

Beyler savaş biletimi fullemek istiyorum fakat işlerden dolayı ben yapamıyorum şuan 25. aşamadayım ve bitmesine 13 gün kaldı nereden bana yardımcı olabilecek birini bulabilirim
  13. swindler

uçak savaş oyunu önerisi

beyler grafikleri iyi oynanışı gerçekçi bi uçak savaş oyunu önerebilir misiniz?
  14. swindler

internetten güvenle oyun alabileceğim bir site?

Beyler internetten güvenle alışveriş yapabileceğim ucuz bir oyun sitesi atabilirmisiniz örnek:Ucuzgames gibi ordan almamamın sebebi verdiği hesapları başkalarınada vermesi. teşekkür ederim
  15. swindler

forza horizon 4 sorunu

sa forzada müzayedede birkaç araba sattım şimdi satamıyorum bu zaman aralığında yeterince araba sattınız lütfen daha sonra deneyin sio ama 3 gün geçti hala aynısı
Geri