Arama sonuçları: *

1. İts'V

Dual Boot (2. Windows) açıp crack oyun oynamak

Selamlar, Bilgisayarıma dual boot ile 2. bir Windows kurmayı düşünüyorum. Amacım ana sistemime zarar gelmesin diye crack oyunları 2. Windows’ta kurup oynamak. Ama merak ettiğim şey şu: 2. Windows virüs kaparsa ana Windows’a da bulaşır mı / dosyalarımı etkiler mi? Aynı SSD’de ayrı bölüm...
  2. İts'V

Feign oyunu için oyuncu arıyorum (steam)

Merhabalar Feign oyunu için ekip arıyoruz 2 kişiyiz yaşlarımız 16 steam ısmınızı bırakmanız yeterlı teşekkürler
  3. İts'V

Spider man Miles-Morales save dosyası

Beyler selam konuya direkt gireyım başlıktakı spider man oyunu ıçiin %14 ve ya %18 save dosyası bulmam lazım mümkünmüdür ?
  4. İts'V

Valorant updateden sonra açılma sorunu

beyler ue5 e gectıkten sonra valoran bazenajan secımınden sorna cılmıyor sıstem amd ryzern 5 5600 amd radeon 7700 xt 32 gb ram lufen cozum onerın sıl yukle yaptım duzelmedı drıverlar guncel
  5. İts'V

Gamepass oyun önerisi

selamlar dostlar, Game Pass’te şöyle kafa dağıtmalık, eğlenceli oyunlar arıyorum. Ciddi hikâyeli şeylerden ziyade, açıp biraz takılayım, eğleneyim kafasında oyunlar peşindeyim. Son zamanlarda oynadıklarım: Gang Beasts PowerWash Simulator Vampire Survivors Böyle "oturayım da bir bakayım"...
  6. İts'V

Rematch ve pc gamepass duo, trıo arıyorum

selam dostlar gamepass aldım 1 aylık rematch ve baska oyunlar oyanmak ısteyeler yazabılır sıstemım ortalam ama param yok (kotuyum rematchde rank sılver 2 ) platform pc yas 15 ve mıc yok maglesef ve evet delırdım forumlara yazıyorum artık
  7. İts'V

Lolde custom skin kullanmak

beyler selam eevet bu konu hakkında 100 tane forum var fakat benım sorularım cevaplanmadı "custom skın kullansam banyermıyım" ?
  8. İts'V

Vr oyunlarını pc de oynama

Beyler selam har bullet çok oynamak istiyorum ama mağlesef vr'ım yok vr olmadan oynamamın bır yolu varmı steamde sadece vr yazıyor çünkü bilgili bir arkdaş yardım edebilirmi?
Geri