Arama sonuçları: *

1. B

Cyberpunk 2077 Crash Sorunu

Oyunu Steam’den satın aldım. 2-3 saat oynuyorum, crash yiyorum. Daha sonra tekrar oynuyorum 2-3 saat sonra yine crash yiyorum. Fps falan da düşmüyor tamamen alakasız bir yerde crash yiyorum. 2K Medium-Yüksek ; RTX ise mediumda oynuyorum. Sorun oyunla alakalı geldi, çözümü bilen var mı? R5 3600...
  2. B

Fornite Basılı Tutarak Eğilme

Aradım aradım bulamadım. Eğilmek için basılı tut gibi bir seçenek var mı acaba?
  3. B

Full Aksiyonlu Oyun Önerisi

Selamlar böyle aksiyonun hiç bitmediği f2p oyun önerisi olan var mı?
  4. B

Fivem Serverlar Gözükmüyor

Selamlar Fivem de servers kısmına girdiğimde hiçbir server gözükmüyor. Çözümü bilen var mıdır acaba?
  5. B

(ÇÖZÜLDÜ) uPlay Runtime Error Hatası

Arkadaşlar uPlay üzerinden oyun yüklerken bu hatayı gördüm. Silip yükledim, VPN kullandım, yönetici olarak açtım ama hiçbirinde başarılı olamadı. Teşekkürler
  6. B

Steam'den İndirilmiş Oyunu Uplayden Oynamak

Arkadaşlar durum biraz karışık. Ben oyunu uplayden satın aldım. Ancak steam üzerinden indirdim. Uplayden tekrar indirmek yerine nasıl oradaki oyunu uplayden oynayabilirim?
  7. B

Rainbow Six Standart vs Gold Edition

Selamlar r6 epic games’de 23 tl gibi bir fiyata satılıyor. Ayrıca gold edition da 44 e satılıyor. Ek olarak 16 karakter veriyormuş. Oyunu ilk defa oynayacağımdan yavaş yavaş ilerlemek için standart daha mantıklı gibi siz ne dersiniz?
Top Bottom