Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Elden Ring'i nispeten güvenli olarak indirebileceğim bir yer var mı?

Arkadaşlar Türkiye'de yaşıyoruz ayrıca 300 olsa paşa paşa verecektim ama bir gece 500 yaptılar ve o kadar para vermicem. Bildiğiniz güvenli bir yer var mı? İndirip de oynamış olan?
  2. kelomerosan

ELDEN RING'E ZAM GELMİŞ????

Arkadaşlar, ben bloodbourne hariç bütün souls ları oynadım. Hani benim favori serilerimden biridir. Fromsoftware'ın yeni ip'si Elden Ring'i tabii ki de alacaktım. Param da vardı ama dedim, aceleye ne gerek var sonuçta önümüzdeki şubata kadar o paraya ihtiyacım olabilir son günlere kadar...
  3. kelomerosan

LoL'de "giriş yaparken beklenmeyen bir hata oldu" hatası

Arkadaşlar zaten çok boş vaktim yok, azıcık oynayıp kafa dağatmak istedim ama böyle bir hata karşıma çıktı. İlk başta internetim olmasına rağmen internetim yokmuş gibi davranıyordu şimdi de direkt girmeme izin vermiyor. Modemi resetlemeyi ve birkaç internetle ilgili ayar değiştirmeyi denedim...
  4. kelomerosan

Arkadaşlar The Forest indirebileceğim güvenli bir site biliyor musunuz?

Arkadaşlar yeni sistemi topladım ama internet gelmedi ve PC'nin WiFi adaptörü yok bu yüzden oyun indiremiyorum. The Forest hem nispeten güzel gözüküyor hem de sadece 5 GB falan. Oyuna zaten steam de sahibim ama 1 hafta daha internet olmayabilir şimdi annemin eski laptopundan kendi internetimle...
Geri