Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Valorant Hesabımı Kaça ve Nerede Satabilirim?

2 Battle Pass + Yağmacı Vandal Geçen Sezon İmmortal 2 Bu sezon Plat 3'üm
  2. Efe Alper

Little Nightmares ve Little Nightmares Complete Edition Farkı Nedir?

Farkı nedir? Almaya değer mi?
  3. Efe Alper

FORZA HORİZON 4 İNDİRİM!!!!

FORZA HORİZON 4 ½35 lik bir indirimle 60TL ye düştü!!
  4. Efe Alper

Pubg Lite Çalışıyor Kısmında Kalıyor

Oyunu oynayasım geldi yükledim ancak açılmıyor çalışıyorda kalıyor çözümünü bilen var mı? Yardım edenlere şimdiden teşekkürler konuya 1 saat sonra bakabileceğim.
  5. Efe Alper

Pes 2021 Season Update

Merhaba başlıktaki oyunu almak istiyorum ancak update yazıyor yani pes 2021 almam için önceki oyunlara sahip mi olmam gerekiyor.Yoksa direk alsam oynayabiliyor muyum
  6. Efe Alper

Valorant optimizasyon sorunu ??

Merhaba valorant oynarken ara sıra ufak hissettiren kasmalar oluyor ara sırada baya bi drop yiyor gibi oluyorum.Bu bazı maplerde olurken bazılarında olmuyor.Böyle bişey sizde de var mı yoksa benden mi kaynaklı?
  7. Efe Alper

Öneri Hikaye oyunu onerisi

tomb raider benzeri oyunları seviyorum o tarz oyun olursa memnun olurum bütçe 25tl şimdiden tşkler
  8. Efe Alper

Gta 5 fivem nasıl girilir

Ben gta 5 epicten bedava aldım ama herhangi sunucya girerken steam id istiyo bu sadece belirli sunuclarda mı var yani bu bir kriter mi isteyen mi seçiyor yoksa fivem girebilmek için steamden mi almak gerekiyor
  9. Efe Alper

Öneri Hikaye oyunları önerisi

Hikaye oyunu önerisi istiyorum daha önce tomb raider oynadım buna benzer macera oyunları olursa iyi olur fiyatlar çok pahalı olmasın lütfen
  10. Efe Alper

Lol hangi karakter alıyım

Yeni oyuncuyum master yi falan iyi oynadığımı düşünüyorum 7500 mavi öz var hangi karakter alıyım
  11. Efe Alper

The witcher 3 türkçe yama

Youtubeda nasıl yapıldığını buldum ancak oyundan banlanma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım yapanlar varsa yardım etsinler lütfen çünkü oyundan bişey anlayamıyorum
Top Bottom