Arama sonuçları: *

1. ahmet.ershn

165Hz monitörde oyunda daha fazla fps alırsak ne olur?

Monitörüm 165Hz valorantta 165 fps'e sabitleyeyim mi yoksa yüksek fps mi alayım? Sabitlemeyince 300-500 arası fps alıyorum. Fazladan zarar gelir mi?
  2. ahmet.ershn

Ori benzeri oyun önerisi yapabilir misiniz?

Ben Ori and the Will of the Wisps oyununu bitirdim. Bu oyuna benzer bir oyun oynamak istiyorum. Fakat 2D olmasın. Efektleri iyi ve kaliteli olursa sevinirim.
  3. ahmet.ershn

Metro Redux 2033'ü arkadaşlarımla birlikte oynayabilirmiyim?

Metro Redux 2033 Bugün epic games de bedava oldu. Peki ben bu oyunu 3 4 arkadaşımla birlikte oynayabilirmiyim? Yoksa oyun tek kişilik mi?
  4. ahmet.ershn

Ghostrunner DirectX açamıyorum?

Nasıl açabilirim. Acaba açamamamın sebebi ekran kartımın rtx olmaması mıdır? 1608304247 Yani Işın izleme
  5. ahmet.ershn

Cyberpunkda optimizasyon düzelirse kaç fps alırım acaba?

1660super + r5 3600x ile ultra ayarlarda youtubedan baktım 40 fps alıyor. Eğer optimizasyonu düzeltirlerse kaç fps alırım? Ne kadar farkeder?
  6. ahmet.ershn

Cyberpunk 2077 de kaç fps alırım?

Cyberpunk 2077 de Full ayarlarda kaç fps alırım? Sistemim: gtx 1660super - r5 3600x - msı tomahawk max - 3200mhz 16gb ram 1607373587 Ve hangi ayarlarda oynamam ideal olur?
  7. ahmet.ershn

Rahatlatıcı oyun önerisi..

Abzu, Journey tarzı oyun önerebilir misiniz? 25tl altı olursa iyi olur.
  8. ahmet.ershn

Xbox Gamepass almak mantıklımı?

İlk ay 6 tl sonraki aylar 30tl sizce mantıklımıdır?
  9. ahmet.ershn

RTX Minecraft nasıl oynayabilirim?

Ekran Kartım 1660super fakat driver ile rtx bu ekran kartındada oynanabiliyormuş. Windows 10 minecraftı indirdim xbox insider hub da indirdim. Nasıl açacağım?
  10. ahmet.ershn

Rocket League maç bulmuyor normalde maç bulması 3sn sürmezdi

Rocket League maç bulmuyor normalde maç bulması 3sn sürmezdi. Şimdi 5dk bekledim girmiyor. 0 çevrimiçi oyuncu yazıyor normalde 100k oyuncu olurdu.
  11. ahmet.ershn

Watch Dogs 2 yi Epic Games den indirdim. Şimdide Uplay dan yüklüyor normalmidir?

Watch Dogs 2 yi Epic Games den indirdim (40gb) şimdide uplaydan (22gb) yüklüyor normalmi?
  12. ahmet.ershn

Forza Horizon 4 Klavyeden oynanır mi?

Forza Horizon 4 Klavyeden oynnirmi yoksa direksiyon gerekiyor mu?
  13. ahmet.ershn

Twitch den izliyorum Watch Dogs düşer mi?

Ubisoftun kendi sitesine giriş yapamıyorum. Twitch den izlesemde düşer mi?
  14. ahmet.ershn

Watch Dogs 2 Nasıl alınıyor?

Watch Dogs 2 Nasıl alınıyor? Yardımcı olursanız sevinirim?
Top Bottom