Arama sonuçları: *

1. Saturn

Battlefront 2 Sarar Mı?

BF1 baya sardı şimdi bu da indirime girmiş. Bir göz gezdirdim eğlenceli duruyor.Star Wars bitirdim severim.Sunucu durumları nasıl,hile oluyor mu vs? şimdiden teşekkürler
  2. Saturn

Epic Games GTA 5 Alınır Mı?

Online modunu oynucam sadece.Epicte 375tl.Küçükken sesegel ümidi bu dnfli falan oyunlar oynuyordu,PC'den bu oyunları oynamam mümkün mü? FiveM falan diyorlar eğlenceli mi online modu için alınır mı?
  3. Saturn

BF1 En az Sniper oynanan map

İllaki her haritada sniper vardır ama sniper pek beceremiyorum.Daha çok yakın savaşın olduğu map hangisidir?
  4. Saturn

10 15 Saat civarı süren oyun önerisi

Tlou part I oynadım ve çok güzeldi,12 saatte bitti.Tlou gibi hikayeli 10 15 saat civarı sürücek oyun önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
  5. Saturn

BF1 Online mı BF5 Online mı ?

Steamde indirime girmiş ikisinden birini alıp sadece online oynucam hangisinin online'ı daha iyidir.Biliyorum şu anda ikiside çok ucuz ama ikisinide alsam birini oynucam paso.
  6. Saturn

Red Dead Redemption 2 Save File

Oyunu 1 kez indirdim karlı bir bölgede eve ulaşmıştık oraya gelene kadar feci sıkmıştı , bende sildim . Şimdi oyunu tekrardan oynamak istiyorum herkes şaheser diyor fakat oraları tekrardan oynama fikri oyundan bezdiriyor. Oraya kadar olan bir save file aradım ama bulamadım bulabilir miyiz ya da...
  7. Saturn

Oyun Harika Gözükmüyor Mu?

Phantom Blade Zero yeni gameplay yayınlanmış oyun harika duruyor.Wukong gibi bir sükse yapıcak gibi duruyor .Sizin görüşlerinizi merak ettim
  8. Saturn

Black Myth Wukong Offline Hesap

Oyun çok güzel görünüyor offline hesap almak istiyorum.İnternetten alıp sağlıklı bir şekilde oynayan var mı çünkü alan kişilerde atma sorunları oluyormuş
  9. Saturn

Sekiro Failed to Load Save Data

oyunuzu uzun zaman sonra tekrar indirdim internetten attığım save file atıyorum oyuna girdiğimde başlıktaki hatayı veriyor . Nasıl düzeltebilirim?
  10. Saturn

Elden Ring Save File atamıyorum

İnternetteki save managerdan indirdim dosyayı seçmek istiyorum ama dosya hiçbir şekilde gözükmüyor nasıl halledebilirim? 1720103692 şu şekilde browse dediğimde dosya gözükmüyor
  11. Saturn

Forza Horizon 5 Xbox Game Pass

Fh5 crack oynuyordum şimdi game pass kodunu giricem ama forza'da baya script falan kullandım forzayı yeniden yüklemeden xbox tanır mı ? tanırsa scriptrn dolayı falan bir şey olur mu sırf fh5 için aldım
  12. Saturn

FH5 Hot Wheels'tan nasıl çıkabilirim

bu haritada hot wheels midir nedir girdim bir kere her oyuna giriştr meksika'ya seyahet edine basmam gerekiyor. Nasıl çıkış yapabilirim?
  13. Saturn

Asetto Corsa araba gitmiyor

klavye kullanıyorum hangi tuşa basarsam basayım araba gitmiyor çözümü nedir?
  14. Saturn

Sekiro : Shadows Die Twice Nasıl 15 GB?

Sekiro oynadım bitirdim efsane bir oyun ama halen bu oyunun nasıl 15 gb olabildiğini anlamış değilim.Tamam grafikleri çok iyi değil ama nasıl 15 gb :D
  15. Saturn

BİTTİ SERİSİ 2 // Elden Ring

SPOILER Ortamlar efsane şurda çıkıp manzaralar map falan kötü diyecek bir insan evladı yoktur olmasında .d , combat gayet güzel oyunun yarısını uchigatana + nagakiba diğer yarısını Rivers of Blood ile bitirdim. Bosslar her zaman ki gibi zor en çok zorlandığım Elden Beast ve Maliketh oldu (Evet...
  16. Saturn

Elden Ring Önerdiğiniz STR Silahı var mı?

şu ab rob kullanıyorum rakipler stun falan yemiyor sanki havaya vuruyorum gibi hissediyorum şöyle sağlam skilli olan sağlam hasar vuran somber smith ile yukseltilen onerdiginiz bir silah var mı
  17. Saturn

Elden Ring Maliketh çok zor

ilk faz hareketleri çok karmaşık ne yapacağını anlayana kadar elim ayağım birbirine dolanıyor şu ana kadar sadece 1 kez 2.faza geçebildim buildim rob ne yapabilirim?
  18. Saturn

Elden Ring Build Değiştirme

şu anlık 98 levelim 43 dex 30 arcane 45 vigor aklımda rebirth yapıp rennelanin asasiyla buyu odakli + moonveil dex gecme fikri yapilir mi
  19. Saturn

Elden Ring Fire Giant nasıl kestiniz

başlıktakı gibi lanet bir boss kesemiyorum siz nasıl ve neyle kestiniz?
  20. Saturn

Elden Ring Ranni Rise Blocked shut for now hatası

Ranni'nin olduğu kuleye geldim mimic için kapıda bu uyarı var giremiyorum questlineına baktım yapmışım nasıl geçebilirim?
Top Bottom