Arama sonuçları: *

1. Behzat Ç

Crysis 2 63 FPS sorunu

Arkadaşlar 144 hz monitörüm var gtx 1660 ti ekran kartı ryzen 5 2600x işlemci oyunu en düşüğe de alsam en yükseğe de 63 fps sabit oluyor sebebi nedir ? hz ayarlama da yok baktım.
  2. Behzat Ç

oyun videosu çekerken 60 fps gibi olmuyor

Tom Clancy’s Rainbow Six videosu çekiyorum çekerken 60 fps sabit video güzelce kayıt oluyor daha sonra izliyorum sanki 60 fps değil gibi sebebi ne olabilir ?
  3. Behzat Ç

Oyun videosu çekerken fps düşmesi

obs üzerinden video çekerken fps düşüşü yaşıyorum bunu minimuma nasıl indirebilirim ryzen 5 2600x işlemci gtx1660ti 8 gb ram var
  4. Behzat Ç

8gb ram bf5 oyun donuyor

ryzen 5 2600x işlemci gtx1660ti ekran kartım var ram 8 gb olduğundan mı anlamadım bf5 ultra ayarlarda kasmadan oynarken çatışmalarda donuyor hatta ekran simsiyah oldu bir ara ramdan kaynaklımıdır
  5. Behzat Ç

Bu türkçe yamalar sahte mi ?

bu siteye giriyorum her oyuna türkçe yama yapmışlar site türkçe yama ile ilgili rdr 2 nin türkçe yaması yok diye biliyorum bu sitede var gözüküyor ama çeldirici olan korsan sürümde çalışır denmesi bu oyunun korsanı yok ki bu site sahte mi sizce
  6. Behzat Ç

Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama 50 tl olması

Anonymous ekibi tarafından hazırlanan türkçe yama 20 temmuzdan itibaren 50 tl den satışa sunulacak oyun parasına türkçe yama satan Anonymousu tebrik ediyorum.
  7. Behzat Ç

Yardım Küçüklüğümün oyununu bulmama yardım edin

Bir oyun vardı kovboy oyunu gibi oyun trende başlıyordu treni kovboylar basıyordu onlarla çatışa çatışa gidioduk sonra evimize geldiğimizde kovboylar karımızı kaçırıyordu falan filan onu kurtarmaya çalışıoduk bu oyunun adı neydi
  8. Behzat Ç

Yardım Datapcforge dosyası nasıl acılır ( türkce yama )

rar olan dosyaya tıklıyorum ama not defteri olarak açıyor ne yapmam gerek normalde direk setup olması lazım
  9. Behzat Ç

Yardım Epic games kütüphane gözükmüyor

Arkadaşlar oturum actığım halde cevrimdısı gozukuyorum tekrar oturum aça tıklayınca oturumu acıyorum fakat gene aynısı unreal engine e ard arda basınca profil gözüküyor ama kütüphaneye bastıgımda oyunlar gene gözükmüyor gözüken sadece yüklenmiş oyunlar ya da yüklenmeye başlanan oyunlar çözümü nedir
Geri