Arama sonuçları: *

1. Violynn

LoL düşük fps sorunu

LoL oynarken 100 fps civarı oynuyorum, tflerde 80 90 falan oluyor. İmzamdaki sisteme sahibim, sıvı soğutma falan var işlemci sıcaklığım da 50 civarlarında. Diğer tüm oyunlar 144+ fps. lol ile mi alakalı bir durum yoksa benim bilgisayarım ile mi alakalı?
  2. Violynn

Fifa 23 ayar sıfırlanıyor

Fifa 23 ü her kapatıp açışımda yaptığım ayarlar sıfırlanıyor sanki oyuna ilk defa giriyor gibi mbappe sam kerr arasında seçim yapıyorum dil seçimi yapıyorum nasıl düzeltebilirim? steam üzerinden oynuyorum
  3. Violynn

Steam oyunlarım yok olmuş?

Steamda 15 20 kadar favori oyunum vardı az önce dikkatimi çekti sadece 7 tane kalmış bu neden oldu? Doğru steam hesabımdayım eminim? Mesela favorilerde euro truck simulator vardı o oyunu aşağıda da buldum mağazaya girip baktığımda da satın al yazıyordu ama benim bu oyunda zaten 50 kadar saatim...
  4. Violynn

Rust görüntü sorunu

fotoğrafta da göründüğü gibi görüntü sorunu var nasıl düzeltebilirim bunu? herkeste mi var yoksa bu? 1599229943 bu sorun da evlerin içinde olmuyor sadece dışarıda oluyor
  5. Violynn

Rust için ayar önerisi yapar mısınız

Rust oynayan arkadaşlar bakarsa sevinirim, ben rust oynarken arkadaşımda da aynısı var maksimum 100 saatimiz var oyunda fazla bilgili değiliz, uzak nesneler kısacası uzakta olan her şey bulanık gözüküyor ama yakındakiler normal. Ya da youtubeda en iyi ayarlar nedir gibi bir video varsa atabilir...
  6. Violynn

Steamdan nasıl para kazanırım?

Steamda 10 tl nakitim var ve almak istediğim oyun 15 tl nasıl 15 tl yapabilirim onu? ucuz bir oyun vs var mı kartlarını kazanıp iade edeyim sonra
  7. Violynn

Steam ss alma

Steamda F12 tuşuna basarak ss aldığımda eskiden oyunu kapattığımda profilinize yüklensin mi? diye bir soru soruyordu şu an öyle bir soru almıyor ve oyun içi sslerim profilime gelmiyor nereye gidiyo bunlar bir bilgisi olan var mı?
  8. Violynn

Steam yaz indiriminde oyun önerisi

Steam üzerinde yaz indirimlerinde oyun alacağım 3 4 tane. Bana oyun önerir misiniz?(puzzle, p2w tarzı oyunlar olmazsa sevinirim.) Steam oyunlarım da şöyle; aşağıda 70 tane daha oyun vardı ama hepsi 50 kuruşluk oyun dolu olduğu için koymadım
  9. Violynn

Gta 5 7002.1 hatası

Gta 5 i indirip girdim görev yaptım 2 3 tane bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar girmeye çalıştım ve bu hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilecek?
  10. Violynn

epic games gta v indirme

Arkadaşlar gta 5 i yaklaşık 6 saatte indiririm tahminenve gece bilgisayarımı açık bırakmak istemiyorum şimdi saat 1 2 ye kadar indirsem epic games üzerinden sonra kapatsam bilgisayarı sabah kaldığı yerden mi devam eder?
  11. Violynn

Unturned Güncelleme

Unturned hakkında konuşmak isteyenleri buraya bekliyorum. Ayrıca 4.0 ne zaman geliyor bir bilgisi olan var mı?
Top Bottom