Arama sonuçları: *

1. B

Ark survival assenced oyantırmı

Merhaba bende rtx 3050 4gb VRAM 55w İ5 12450h işlemci ve 16 GB ram var ark survival assenced rezalet bir optimizasyonu var ama son zamanlarda iyileştirmişler sanırım dlss performance ve fsr fg açık bir şekilde oyunu oynatirmi?
  2. B

RDR 2 TORRENT KAÇ GB

Pardon dostlar ama rdr 2 için 187gb boş alan yeterlimi torrent oyun için 68 GB olan ilk kısmı indi ama 2.kismi daha inmedi
  3. B

Dead by delight hangi DLC alınmalı

Merhaba dead by delight satın aldım geçenlerde ama hangi DLC alsam bilmiyorum sizce alınacak en iyi DLC hangisi springtrap hoşuma gitti ama sizce alınır mı? güçlü bir katilmi
  4. B

ELDEN RİNG İLK BOSS NASIL GEÇİLİR

Merhaba şu elden ringe yeni başladım ilk kale vb yerleri geçtim sonra birini kurtarıp bir boss ile savaşma alanına geldik o boşa niye bu kadar güçlü mesela yenmek için tavsiyeler verecek varmı 2 vuruşa ölüyorum
  5. B

RDR 2 FG NASIL KURLUR

Rdr 2 için fsr bin fg özelliğini kullanmak istiyorum çünkü fbs çok artırıyor ama sanırım destek yok nasıl modlar ile kurabilirim biliyor musunuz ve oyun torrent olduğu için ona göre anlatırmısınız
  6. B

BATTLEFİELD 5 Alınır mı?

Merhaba sizce Battlefield 5 Alınır mı? hem 2. Dünya savaşı temasını hemde çok oyunculu mod grafik ses efekti gibi şeylere seven biri olarak Battlefield 5 nasıl hikaye çok oyunculu grafik atmosfer hissi olarak sizce 500 TL degermi epic gameste şuanda 500 TL de
  7. B

The Deed: Dynasty nasıl bir oyun

The Deed: Dynasty nasıl bir oyun acaba Steam yorumlarına baktım biraz sanırım Kart satarak lara kazaniliyormus falan böyle bir şey varmiki?
  8. B

TORRENT TÜRKÇE YAMA YAPILABİLİRMİ VE NASIL

Öncelikle bir sorum var fitgirl dodi den indirdiğiniz torrent oyunlara Türkçe yama yapılabiliyormu ve yapıyorsak ta nasıl yapabiliriz
  9. B

Rdr 2 eğlenceli mod önerisi

Rdr 2 için eğlenceli modlar onerirmisiniz hayvan çeşitli falan ekleyen modlar varmış sanırım
  10. B

Rdr 2 eğlenceli mod önerisi

Rdr 2 için mod onerebilecek varmı hayvan falan sayısı artıran kaos gibi
  11. B

Bu oyunlar sizce bu paraya degermi

Fnaf securty breach Jurrasic world 2 Batman Arkham knight Spiderman remasted Rdr 2 GTA 5 enchanded Witcher 3 wild hunt deluxe sürüm Hepsi 1975 TL %20 epic ödülü ile 395tl geri veriyor sizce bu 395tl ile ne yapabilirim yada hangi oyunu çıkarıp daha iyisini ekleyebilirim (Max bütçe 2000tl...
  12. B

Hangi assassıns Creed oyunu alınmalı

Merhaba sizce epic gameste alınabilecek en iyi assassıns Creed oyunu hangisi 400tl bütçe var bir veya daha fazla olabilir
  13. B

Laptop GTA 5 enchanded ve rdr 2oynatırmı

Rtx3050 55w İ5 12450h işlemci 8gb ram Windows 11 Asus vivobook 16x laptop ile GTA 5 enchanded kaç fbs alırım hangi ayarlarsa ve rdr 2 kaç fbs verir sizce ve bu iki oyun dlss desteği varmıdır?
  14. B

Steamden 47 dolara ne alınır

Steamden 47 dolara ne alabilirim sizce
  15. B

Witcher 3 wild hunt dmr varmı

merhaba witcher 3 wild hunt steamdb ile aldımda indiriyorumda rock star oyunlarında oldugu gibi dmr varmı bu oyunda
  16. B

JURRASİC WORLD 3 KAÇ FBS ALIR

Merhaba bende Asus vivobook 16x laptop var içinde İ5 12450h işlemci Rtx3050 4gb VRAM 55w ekran kartı 8x2 16gb ram Windos 11 var en güçlü modda jurrasic world evolation 3te kaç fbs alırım sistem gereksinimleri aşırı fazla gösteriyor pek emin değilim ondan çok daha ağır oyunlar bile daha az...
  17. B

Laptop ark oynatırmı acill

Merhaba benim Asus vivobook 16x laptop varsa Rtx3050 55w i5 12.450h işlemci 8gb ram ile Ark survival evoledde medium ayar oynatirmi
Geri