Arama sonuçları: *

1. Brysf

Valorant Hesabım ne kadar eder ?

Hesap Plat 1 160 level tüm ajanlar açık 2024 ve 2025 yılının tüm battlepassleri var 160 kart 126 ünvan 198 Uğurluk Classic: Vct Classic Ghost: Faz koruyucu anomali radiant Şerif Seri Tetik bulldog: Faz Koruyucu guardian: Yağmacı Vandal: Asil Yağmacı iyon Faz koruyucu Kuronami Felaketin...
  2. Brysf

ARC Raiders Yeni başlayana tavsiyeler

Oyunu tek oynuyorum daha 10 saatim oldu tüm tezgahları açtım ama tek başıma baya zor oluyor oyunda çok ilerlemiş olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim benim gibi yeni başlayan kişiler de eklesin isterse oynarız
  3. Brysf

Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

Steamde 50 dolarım var şuanda arc riders ile bf6 arasında kaldım bf6 bir süre sonra sıkar mı oyunun durumu nasıl şuanda parasını hakediyor mu Arc riders zaten çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama tek başıma oynayabilir miyim zevk verir mi ?
  4. Brysf

Yardım Msı Steam Hediye Kodunu Hala Vermiyor ?

Talebi göndereli 1 haftayı geçti hala sonuç yok inceleniyor diyor ben anlamadım herşeyi detaylıca doğru şekilde kaydettim ürünü aldığımı kanıtlamam için daha ne yapmam lazım B850 tomahawk anakart ve MPG P13 360mm sıvı soğutma almıştım başka msı ürünü alan arkadaşlar siz steam kodunu kaç günde...
  5. Brysf

Öneri Bu Skini Satmaya Değer mi ?

Bunu satmaya değer mi acaba yoksa kullanayım mı kullanınca değeri düşüyor mu pek bilgim yok
  6. Brysf

Yardım Valorant Ekran Takılma Sorunu

bu sorun sadece valorantta oluyor düşman karşıma çıktığında veya poligonda deniyorum ekranı döndürürken ekran ani takılıyor düzeliyor ekran takılırken ani kare işleme hızı bir anda 3 ms den 10 ms e çıkıyor bunu nasıl düzeltirim
  7. Brysf

Valorant Ani Takılma Sorunu

Sadece valorantta ekranı döndürürken ekran aniden ufak bi takılıyor düzeliyor nasıl çözerim bunu
  8. Brysf

Yardım Valorantta Ekranım Takılıyor

imzamdaki sistemimle ne denediysem olmadı bios güncel ekran kartı da güncel pbo kapalı expo kapalı denedim chipset sürücüsü msı sitesinden olanı kaldırıp amd sitesinden yükledim denedim çözülmüyor gsynıc freesynıc kapalı 500 fps almama rağmen düşmanı görünce ekran takılıyor sonra kendine geliyo...
  9. Brysf

Yardım Battle.net Warzone Giremiyorum

arkadaşlar activision hesabım ile battle.net hesabım bağlı ama böyle bir uyarı alıyorum çözümünü bilen var mı
  10. Brysf

🔥Verdansk Geri Döndü🔥 Warzone Oynayanlar Eklesin

Verdansk geri döndü ve oyun sonunda adam oldu 2020 den beri wz oynayan biriyim ve aşırı mutlu oldum şu haritayı görünce oynayan veya tekrardan başlayacak olanlar eklesin girelim steamden 1086674141
  11. Brysf

Elden Ring Başlangıç Tavsiyesi

oyunda şuan 6 saat falan doldurdum vagabond seçtim fakat oyunda asker küçük yaratıklar veya atlı askerler dışında hiçbişeyi kesemiyorum bir de oyunda binek hala gelmedi ilerleyince mi geliyor bir sürü etraftan item topluyorum ama bu itemleri nasıl craft ediyoruz hiç bilmiyorum oyunu bilen...
  12. Brysf

Öneri Elden Ring İade Etmeli miyim ?

Çok iyi indirimdeydi bu türde ilk defa oynamak istediğim için aldım fakat oyun aşırı zor geliyor gözüme çok fazla detay var ve her şey ingilizce ama vuruş hissi oynanışı çok güzel böyle bir oyun da bitirmek istiyorum bir yandan
  13. Brysf

Öneri Oni Katana Alınır mı ?

şuan batllepass harici 3 bıçağım var anomali kelebek vct karambit ve protokol bıçak daha bıçak almayı düşünmüyordum ama aklıma yattı şuan bir de yoru mainim katanayla maskesi de değişiyor ultide o da bi cezbetti ama 5350vp çok pahalı sizce alınır mı ?
  14. Brysf

Öneri Gece Pazarı Gaianın Hiddeti Alınır mı ?

2 saat kaldı 1953 vp mavi rengi hoşuma gitti ama emin değilim sırf ucuz olduğu için alasım var alınır mı sizce şuanda vct karambit anomali kelebek ve protokol bıçağım var
  15. Brysf

Yardım Gta 5 Menyo Modu Çalışmıyor

Menyo Modunun dosyalarını attığımda aşağıdaki ekran çıkıyor ve oyun kapanıyor videodan bakarak yaptım nasıl kurabilirim düzgünce
  16. Brysf

Öneri RDR 2 Virüssüz Türkçe Yama Önerisi

virüs konusunda takıntılıyım güvenli bir yama önerir misiniz arkadaşlar
  17. Brysf

Yardım Warzone Hangi Platformdan Oynamalıyım ?

oyunda şuanda en iyi performansı battlenet üzerinden alındığı söyleniyor önceden ben de battlenet üzerinden oynuyordum ama xbox üzerinden oynarsam multiplayer da oynayabileceğim multiplayer ile işim yok aslında sadece silah kasmak kolay oluyor sizce battlenet üzerinden mi xbox üzerinden mi...
  18. Brysf

Cod Warzone Oynayanlar Eklesin

selamün aleyküm arkadaşımla beraber oynuyoruz duo olarak fakat squad olarak da girmek güzel oluyor çok iyi oynamıyoruz genellikle 6. 7. oluyoruz eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilir ben 32 lvl arkadaşım 40 lvl şuanda Megatronus
  19. Brysf

Yardım Microsoft Flight Simülatör 2020 Kaç tane Ücretsiz Yolcu Uçağı Var ?

2024 ü denedim ama optimizasyonu çok sorunlu oynanmıyor 2020 oynamak istiyorum ama yolcu uçağı sayısını hatırlamıyorum hangi yolcu uçakları var
  20. Brysf

Yardım Fall Guys Server Disconnected Hatası

ne yaptıysam çözemedim oyuna giriyorum ve bir süre sonra ana menüye atıyor vpn kullandım o da biraz işe yaradı sonra o da işe yaramadı bunun çözümü yok mu
Geri