Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Öneri RDR 2 Virüssüz Türkçe Yama Önerisi

virüs konusunda takıntılıyım güvenli bir yama önerir misiniz arkadaşlar
  2. Megatronus

Yardım Warzone Hangi Platformdan Oynamalıyım ?

oyunda şuanda en iyi performansı battlenet üzerinden alındığı söyleniyor önceden ben de battlenet üzerinden oynuyordum ama xbox üzerinden oynarsam multiplayer da oynayabileceğim multiplayer ile işim yok aslında sadece silah kasmak kolay oluyor sizce battlenet üzerinden mi xbox üzerinden mi...
  3. Megatronus

Cod Warzone Oynayanlar Eklesin

selamün aleyküm arkadaşımla beraber oynuyoruz duo olarak fakat squad olarak da girmek güzel oluyor çok iyi oynamıyoruz genellikle 6. 7. oluyoruz eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilir ben 32 lvl arkadaşım 40 lvl şuanda Megatronus
  4. Megatronus

Yardım Microsoft Flight Simülatör 2020 Kaç tane Ücretsiz Yolcu Uçağı Var ?

2024 ü denedim ama optimizasyonu çok sorunlu oynanmıyor 2020 oynamak istiyorum ama yolcu uçağı sayısını hatırlamıyorum hangi yolcu uçakları var
  5. Megatronus

Yardım Fall Guys Server Disconnected Hatası

ne yaptıysam çözemedim oyuna giriyorum ve bir süre sonra ana menüye atıyor vpn kullandım o da biraz işe yaradı sonra o da işe yaramadı bunun çözümü yok mu
  6. Megatronus

Warzone şuanda nasıl ?

1 aydır oynamıyorum oyunu sinirlendiğimden silmiştim ama şöyle baktığımda böyle mekaniklerde başka fps oyunu yok ücretsiz olarak oyunu oynayanlar düşüncelerini aktarırsa sevinirim
  7. Megatronus

Yardım CS2 oyuncular laglı gözüküyor

oyunda herhangi bir takılma yok fakat oyuncular laglı şekilde gözüküyor bu yüzden oyunu oynayamıyorum pingim de iyi değerlerde ama nedense oyuncular takılıyor nasıl çözerim ?
  8. Megatronus

Öneri Rdr 2 Güvenilir Türkçe Yama Önerisi

rdr 2 türkçe oynamak istiyorum ama yamadan virüs bulaşacak diye korkuyorum gerçekten temiz ve güvenilir yama var mı acaba
  9. Megatronus

Cs2 sunucularından virüs bulaşabilir mi ?

arada burdan arkadaşlarla vs atıyoruz ama merakımdan soruyorum burdan virüs bulaşabilir mi güvenli midir ? https://cs2.org.tr/
  10. Megatronus

DLSS ve Frame Generation Fps Oyunlarında Gecikmeyi Arttırır mı ?

frame generation kullanmak istiyorum fakat gecikmeyi arttırdığını söylüyorlar warzone oynuyorum ve fps e büyük katkısı oluyor ama gecikme yapıyorsa açmayacağım
  11. Megatronus

Yardım Dcs World Gamepad İle Oynanır mı ?

oyunu oynamayı çok istiyorum ama simülasyon ağırlıklı gamepad ile rahat oynanabilir mi ?
  12. Megatronus

Warzone Oynayanlar Eklesin

hep tek oynamaktan sıkıldım oyunda tek başıma olunca çok tırsak oynuyorum oynayan arkadaşlar eklerse takım oluşturup oynayabiliriz her zaman ses açamayabilirim ama oyundan kopmam steam: ProfessionWolf
  13. Megatronus

Yardım Microsoft Flight Simülatör İndirme Çok Yavaş

sabadan beri iniyor 17gb kaldı ama çok sinir bozucu bunu düzeltmenin bir yolu yok mu acaba internetim 100mbps olmasına rağmen aşırı yavaş indiriyor
  14. Megatronus

Öneri FPS tarzı oyun Önerisi

grafikleri güzel sıkmayacak bir fps oyunu önerir misiniz warzone oynuyordum ama oyun çöp oldu warzone tarzı olursa güzel olur bf2042 oynuyordum şuan oyun nasıl hala oynanır mı
  15. Megatronus

Öneri Warzone Tarzı Fps Oyunu Önerisi

dostlarım rainbow six warzone battlefield tarzında bir oyun istiyorum eskiden warzone oynuyordum deli gibi ama oyun çöp olmuş diyorlar o yüzden yükleyesim yok önerilerinizi bekliyorum
  16. Megatronus

Yardım RDR2 Fps yüksek ama görüntü akıcı değil

arkadaşlar ultrada dlss kalite modunda 100fps alıyorum fakat görüntü sanki 55fps miş gibi ayarlarda yanlış bir şey mi yapıyorum acaba vsynıc açınca da düzelmiyor
  17. Megatronus

Yardım War Thunder Tank için Hangi Ülkeden başlamalıyım ?

arkadaşlar tank çok az oynadım ve şuan hangi ülkenin tankı daha iyi aşırı detaya girmeden anlatırsanız sevinirim
  18. Megatronus

Öneri Online/Hikayeli Fps Oyunu Önerisi

dostlarım bu zamana kadar hep warzone oynuyordum ama oyun çöp oldu malum acayip fps drop var bana warzone tarzında veya operasyon tarzı oyun önerir misiniz fps oynayan arkadaşlar beni ekleyebilir isterse hep tek oynuyorum (R6 Bf42 Squad Ready Or Not oynadım önermeyin bunları dostlar)
  19. Megatronus

Öneri War Thunder Hakkında Sorularım Var

oyuna başlayalı 2 gün oluyor daha önce de oynamıştım ama şimdi ciddi şekilde başladım steam yorumlarında rus araçlarının daha güçlü olduğu filan söylemişler bu yüzden rus uçaklarıyla başladım daha 3 tane uçak açabildim oyunu çok iyi bilenler bana taktik verebilir mi acaba hangisiyle ilerlesem...
  20. Megatronus

Öneri Klavye İle Oynanabilen Uçak Oyunu Önerisi

hangi uçak simülatörü oyununu klavye ile oynayabilirim arkadaşlar öneriniz var mı ?
Top Bottom