Arama sonuçları: *

1. tugraguler

Days gone PC ayarı görüş açısı

Days gone yeni PC için satın aldım ayarları kurcaladım fakat birturlu bulamadım adam ekrana çok yakın adamı uzaklaştırip görüş açısını arttırmayı nasıl yapabilirim?
  2. tugraguler

ready or not oynayacak sağlam ekip aranıyor

arkadaşlar youtubede elraen falan izlerken herkes öyle eğlenceli bir ekip istemiştir varsa indirimde ready or not alan güzel bir eğlenceli ekip kuralım öyle dümenden olmasın birkaç arkadaşım daha olucak eğer katılmak isterseniz sunucu linki : https://discord.gg/UfgGBzj4Sg sizin ekibiniz varsa...
  3. tugraguler

red read redemption save dosyası yardımcı olabilir misiniz

merhabalar ben rdr 2 de abimin kaydı açık kalmış bende kendi kaydımı açayım derken yanlışlıkla üstüne kaydetmişim benim kaydım da %28 di kırmızı topraklı yerlere yeni geçmiştim tam da hatırlayamıyorum nerde kaldığımı ormanlık alanlar vardı chapter kaç bilmiyorum eğer bilen varsa save dosayamı...
  4. tugraguler

GTA 5 ONLİNE ANLIK FPS DÜŞÜŞÜ

gta 5 de önceeden 80 fps alırdım şimdi ise 50 fps zor görüyorum hatta 75 oluyo bi anda 37 ye düşüyor ne olduğunu anlamadım grafikleri düşürdüm yine olmadı tüm sürücülerde tam , çık gir yapıyorum pc yeniden başlatıyorum çözülmüyor bilen varsa yardımcı olabilir mi? pc özelliklerim intel i5 9400f...
  5. tugraguler

bilgisayara format atarsam gta 5 online kaydım silinir mi?

bilgisayara format atarsam gta 5 online kaydım silinir mi? hikaye modu önemli değil online kaydım silinir mi?
  6. tugraguler

Güzel saran bir oyun önerir misiniz

Hiçbir oyun sarmıyor ve çok da arkadaşım yok birkaçtane var onlarda pek aktif değil. Witcher 3 aldım sarmadı CS go oynamaktan sıkıldım güzel çatışmalı fiyatı uygun bir oyun önerir misiniz :) Sahip olduklarım:, witcher 3, the forest, cs go, left 4 dead 2, dying light, payday 2 , teardown
  7. tugraguler

Online oyun önerir misiniz?

Arkadaşlarla oynamalik online güzel oyun onerirmisiniz GTA 5 ve warzone var onları arkadaşlarım indirmiyor the forest sarmadı CS giriyoruz ama sıkıldık güzel saracak online oyun varsa onerirmisiniz ? Özellikler: İ5 9400f Gtx 1650 8gb ram
  8. tugraguler

GTA 5 online ekip kuruyoruz

GTA 5 epic gamesten aldım ve indirdim onlinede yabancılar geliyor ve twitchte izlediğimde takım halinde çok eğleniyorlar eğer online oynayanlar varsa beraber oynayabiliriz discordan atarım istek :)
  9. tugraguler

Cs go hızlı Rank kasacak adam lazım

Cs go da hızlıca Rank kasicak adam lazım iyi oynayan gelsin yoldasta usta seçkin gümüş hesap var nova4 kelese çıkarsam yeter rekabetçi de seçkin gümüş hesap kasabildigim kadar kasarim attık
  10. tugraguler

Cs yoldaş girecek adam arıyorum seri girip alacağız Rank kasıyorum

Cs yoldaş Rank kasıyorum seçkin hesap seçkin gümüş hesap bir nova 4ü görürsem iyi olur seri alacak ark yazsın DC:𝖎𝖑𝖇𝖊y#0498
  11. tugraguler

Call of duty warzone ekip akicaz :)

Arkadaşlar merhaba call of duty warzone indirdim bir gündür oynuyorum çok beğendim ama arkadaşım yok ekip kuruyorum gelmek isteyen: https://discord.gg/hmsEBjD5xQ Çok egleniriz :)
  12. tugraguler

GTA 5 ekip kuruyoruz :)

Arkadaşlar GTA 5 ekip kuracağım eğer güzel eğlenceli arkadaşlar , oynarken cidden eglenecegimiz küfür edip hile açıp oyunu berbat etmektense şöyle mükemmel bir ekip kurmayı düşünüyorum eğer katılmak isterseniz DC yazın çok egleniriz :)
  13. tugraguler

The crew 2 alacağım yardım

Merhabalar the crew 2 alacağım internetim 8 mbps kaç saatte iner internette 40gb diyor ama cidden 40 gb mi bilmiyorum alacağım ama kararsız kaldım
  14. tugraguler

Konu çözüldü

Merhabalar CS go da hızlıca girip alacak gg ez winner arkadaşları topluyoruz kuracağım takım harbi iyi oynayan yazsın
  15. tugraguler

OYUN ARKADAŞI ARANIYOR :)

Arkadaşlar merhaba oyun arkadasi arıyorum aynı zamanda samimi ve düzgün bir arkadaş arıyorum gerçek arkadaşim gibi daha önce tanismisiz gibi bir oyun arkadaşı :) 15 yaşındayım bu arada şuanda CS go ve the forest yüklü ilerleyen zamanlarda oyun alacağım oynarız :)
  16. tugraguler

Cs Go rekabetçi grubu kuruyoruz Ruslara yer yok

Merhaba dostlar csgo oynayan arkadaşlar biliyorlardir ki Ruslar rekabetçi ye giriyor ve bizde Ruslardan bıktık ve kendi türk rekabetçi grubumuzu kurmaya karar verdik rankinolan ve seçkin olan arkadaşları beklerim 😃 2-3 kişi eksiğiz Discord: https://discord.gg/UmkkHB
  17. tugraguler

The Forest oynayacak arkadaş arıyorum

Arkadaşlar sonunda bir PC aldım the forest indirdim birlikte canavar parçalamak isteyen arkadaşları beklerim :D ınstagram'dan yazarsanız çok iyi olur çünkü steamden 5 dolar harcamam gerekiyor forest 32 TL . Instagram: tugragulerrr Steam : tugraguler 👍
  18. tugraguler

The forest ile ilgili soru

Bu internet hızıyla the forest kaç dakkada iner ? Steamden indiriyorum
  19. tugraguler

GTA 5 ile ilgili soru

Merhabalar normal bir Türk Telekom internetiyle GTA 5 kaç GB de iner bu zamanda?
Top Bottom