Arama sonuçları: *

1. TyLoo

Valorant bu sezon battle pas alınır mı

ne düşünüyorsunuz
  2. TyLoo

Forza 4 (solo) alınır mı

fiyatı baya düşmüş ve alacaksan eğer en yüksek paketini öneriyorlar forza oynayan pek arkadaşım yok alsam solo sarar mı nasıl olur
  3. TyLoo

Apex Legends hangi karakteri açmalıyım

yeni başladım sayılıırm 24 lvl im aklımda octane ve revenant var revenant dün gelen güncelleme ile buffllandı vs siz hangisini niye önerirsiniz
  4. TyLoo

CSGO çıkartma yatırımı ??

beyler bayanlar biliyorsunuz ki çıkartma kapsülleri geldiği anda çıkartma fiyatlarında bir düşüş yaşandı şu çıkartmalar şu anda 16- 35 krş arasında bunlar ilerki zamanda yükselir mi (çok bir yükselme beklemiyorum) . Çıkartma | Liquid | 2020 RMR . Çıkartma | G2 | 2020 RMR . Çıkartma | Boom | 2020...
  5. TyLoo

Pubg Lite ' Çalışıyor ' yazısında kalıp oyun başlamıyor

sa, 40 yılın başı bi lite girem dedim ama giriş yapınca başlat butonuna tıklayınca Çalışıyor yazısı çıkıyor ve başka bir eylem olmuyor sadece o yazı duruyor Bunun çözümü nedir acaba ?
  6. TyLoo

Rainbow Six oynayan var mı , verilen paraya değer mi

oyun eğlenceli mi yani solo da oynanılabilir mi (fiyatına değer mi )
  7. TyLoo

Türk Oyunu Sabotaj oynayan var mı aranızda

sabotaj oyununu oynayan var mı nasıldır kitlesi nasıl değer mi zaman vermeye ona göre pozitif yorumlar gelirse indirip başlayacağım da sizden de öneri almak istedim şimdiden teşekkürler
  8. TyLoo

Wıtch It Oynayan Var mı?

3 kişiyiz eğlencesine girecek arkadaşlar lazım yaş vs hiç fark etmez steam adınızı yazın arkadaş ekleyelim :)
  9. TyLoo

Bence bu fırsatı kaçırmayın (Steam 8 TL)

Steamda Shadow Tactics: Blades of the Shogun isimli oyun 60 tl den 8.85 e düşmüş bu tür oyunları sevenler bence bir baksın derim oyun gizlilik oyunu ilk başta ninja ile başlıyorsunuz düşmanlarınıza görünmeden başka bir samurai yi kurtarıp ekibe katıyorsunuz ve ilerki zamanlarda da başka...
  10. TyLoo

pes2020 mi pes2021 mi

hangisini almalıyım
  11. TyLoo

Nolcak bu CSGO nun hali

bugun girdim ve bi elde rus bir çocuk geldi 14 15 yenilirken son anda bizim takımdan 2 kişiyi öldürdü kaybettik diğer el de bir wh ve aim gelmiş daha mide çıkmadan kapı arkası atıyor (güvenlik faktörüm iyi seviyede) sırf bunlar yüzünden valorant başlamak istiyorum var oynuyorum ama cs de...
Top Bottom