Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Fifa 25 İndirimli nasıl alınır?

Merhaba her sene fifa alıyorum klasik şuanda epicte 1030 lira gibi bir fiyatı var sizce almalımıyım epicten yoksa daha büyük bir indirim gelirmi oyuna forumdaşlarım teşekkürler. Birde atıyorum epic üzerinden daha uyguna veyahut başka platformdan daha uyguna getirme şansım varmı bilgilendiriseniz...
  2. enesskooc

XBOX Game pass oyun lazım?

Merhabalar Fifa 24 Geldi diye xbox game pass aldım 1 aylık. Platform içinde bi gezindim ac serisi gözüme çarptı varmıdır başka oyun önerisi olan.
  3. enesskooc

Xbox game pass oyun önerisi olan.

Merhaba arkadaşlar xbox game pass aboneliğim mevcut ve mümkünse türkçe hikayeli oyun arıyorum. Bilen kütüphanede bulunan oyunlardan tavsiye verebilirmisiniz çok uzun olmazsa 2-3 günde bitirmeyi düşünüyorum teşekkürler. 1713723537 Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition Bu oyunu gözüme...
  4. enesskooc

Valhalla Türkçe yama varmı?

Arkadaşlar Uplay üstünden valhalla oynayacağım ama ingilizcem pek iyi değil türkçe yaması varmı bu oyunun biraz araştırdım ama hep crack sürümler için vesaire var sanırsam. yardımcı olabilecek varmı bilen Uplay de çalışan bir yama.
  5. enesskooc

Valorant kasıyo yardım!

Arkadaşlar işlemci overclook sıfırladıgım için gitti tekrar da yapamadım ve valorantta oyun cok takılıyo 200 fps den 100 e düşüyo 90 a düşüyo ve aşırı rahatsız ediyor. ne yapmamız lazım bu durum için fps düzeltmenin yolları varmıdır? veya ryzen 5 5600 mü alsam acaba. şuanki işlemci 1600af
  6. enesskooc

Oyun önerisi lazım beyler.

Evet beyler 3 gün içinde mafia serisini de bitirdim yılbaşı izinindeyim boştayım yani oyun lazım :) Sevdiğim tür film gibi oyunlar mafia iyidi mesela film gibi oyna bitir sil. detroit vesaire iyi heavy rain ,RDR Gibi gibi. gelişmene ve oynamana bağlı tarzda oynlar sevmiyorum örn: witcher-elden...
  7. enesskooc

hangi batman oyununu almalıyım?

arkadaşlar gamepadle arkama yaslanıp film tadında oyun oynuyorum zorlanmaya pek gelmiyorum gow bile zorlamıştı. hangi batman oyununu tavsiye edersiniz.
  8. enesskooc

Yarış simülasyon önerisi olan?

Arkadaşlar çocukluğumdan beri dfgt ve üstü tüm setleri aldım ve aktif olarak yarış oyunları oynuyorum şuan sadece f1 ve assetto corsa çoğu zaman assetto corsa ama sıkılıyorum artık varmıdır yarış simülasyon önerisi olan nfs forza falan demeyin assetto corsa tarzı veya ona yakın dinamiklerde de...
  9. enesskooc

Fifa 23 0xc000012f Hatası !

Fifa 23 0xc000012f Hatası Arkadaşlar ea antcihat açılırken böyle bir hata çıkıyor ve oyun açılmıyor varmıdır başına gelen oyunu steamden aldım ancak açamıyorum.
  10. enesskooc

Fall guys online sorunu

arkadaşımın steam hesabında oyun var bende epicten giriyorum ama oyunun arkadaş ekleme kısmı epicin çevrimiçi sisteminden ekliyor oynayamıyoruz, arkadaşım epicten açmak istediğinde tekrar indiriyor oyunu bunu nasıl çözeriz.
  11. enesskooc

Assasins creed oyun önerisi olan varmı?

En son 3 oyunu oynamadım valhallayı biraz oynadım ama ilerlemedim hangi oyunu oynamalıyım. black flag çok hoşuma gitmişti mesela. valhalla tekrar oynamalımıyım.
  12. enesskooc

Film tadında oyun önerisi olan gelsin.

Evet aşırı oyun oynayan bir insan değilim,oynadığım zamanlarda da sakince keyif almak istiyorum bir bossla 30 saat savaşıp beynimi yormak istemiyorum. Tür farketmez size oynadığım ve aşırı beğendiğim oyunları söyliyim. Quantic Dreamın tüm oyunları hepsinin hastasıyım. RDR 2 -GTA 5 Bunlar da...
  13. enesskooc

Açık dünya araba oyunu önerisi olan varmı?

Açık dünyada gezebileceğim grafikleri kötü olabilir simülasyon arcade farketmez oyun önerisi varmıdır. Sıkınıtıdan nfs2mw indiricem .
  14. enesskooc

COD Benzeri Oyun Önerisi olan??

Merhaba COD Benzeri oyun önerisi olan varmıdır? BF Serisini oynadım. Online veya single olabilir gerçekçi olursa sevinirim.
  15. enesskooc

Online oynanacak oyun önerisi.

Arkadaşımla birlikte oyanyabileceğim bir oyun arıyoruz oyun bulamıyoruz varmı öneri? Rekabetçi olmasın başka her tür olur birde yüksek fiyatı olmazsa güzel olur.
  16. enesskooc

Tomb raider alınır mı??

https://store.steampowered.com/app/203160/Tomb_Raider/ Bu oyun alınır mı? arkadaşlar yorumları hoşuma gitti fiyatı uygun şuan indirimde sanırsam. Gerilim korku sevmiyorum,long dark oynarken bile geriliyorum :)
  17. enesskooc

Hikayeli oyun önerisi olan gelsin.

Evet Hiç oyun oynamıyorum oynayacak oyun bulamıyorum Şöyle Gamepad ile arkama yaslanıp sıkılmadan gereksiz diyolog olmadan oynayabileceğim oyun önerisi olan varmıdır? Şöyle sonn zamanlarda oynadığım ve çok beğendiğim oyunları yazayım. Detroit RDR 2 Beyond two souls Genel olarak bu tarz Olabilir...
  18. enesskooc

2 Kişilik oyun önerisi?

Merhaba story modu olan oyun arıyoruz 2 kişi oynayacağız mümkünse kısa film tadında girelim bitirelim varmı öyle bir oyun bilen varsa paylaşırsa sevinirim :)
  19. enesskooc

askeri oyun önerisi olan buyursun.

evet call of duty tarzı online olursa daha iyi olur ama şart değil grafikler gerçekçi oyun önerisi olan varmıdır? aşırı realistic olabilir. warzone çok oynadım ancak güncelleme muhabbeti artık sıktı ☹️
  20. enesskooc

Hikayeli Oyun önerisi olan buyursun.

Evet şuan bilgisayarımda hikayesi olan oyun kalmadı öneri lazım böyle sıkmayacak özellikle gamepad desteği iyi olması lazım. Oynadığım ve beğendiğim oyunlar, buna göre yola çıkabilirsiniz. RDR 2 Detroit Beyond two souls LAST OF US GTA Serisi Evet korku sevmem, çok diyalog olan oyunu sevmem...
Geri