Arama sonuçları: *

1. B

GTA Online Glich Yapma

GTA Online ye yeni başladım yaklaşık 1 Milyon kadar param var fakat her şey çok pahalı olduğu için biraz araştırma yaptım ve glich yapmak çok mantıklı geldi. Tek sorun düzgün bir glich bulamamam ve glich i yapma konusunda sorun çekmem yardımcı olabilecek var mı? Kolay glich bulma ve uygulama...
  2. B

GTA Online Kolay Para Kazanmanın yolu var mı?

GTA Online başladım daha yeni fakat elde pek para yok hızlı yoldan nasıl para kasabilirim? Kolay ve hızlı bir yol var mı?
  3. B

Warzone'da yediğim dropların sebebi nedir?

Sistemim: R5 2600X Palit 1660S OC Sycthe Fuma 2 CPU fanı Adata SU630 B450M S2H 2x8 GB 3000 MHz ram Oyunda eskiden aldığım FPS nin çok altında fps alıyorum ve sık sık drop yiyorum sebebini anlayamadım. Yardımcı Olursanız sevinirim. 1660S için optimum ayarlar da önerebilirsiniz drop girmeyecekse...
  4. B

Valorant'ta gamepad kullanmak?

Valorant oynamak istiyorum fakat uzun bir süredir konsol oyuncusu olduğum için güçlük çekiyorum Playstation kumandası bağlayıp kullanabilir miyim hehangi bir uygulama ile? Ve ban yer miyim? Güncelleme: Biraz araştırma yaptıktan sonra gerçekten kullanılabileceğini ve gamepad kullnarak radiant...
  5. B

Forza Horizon 4 Arkadaşlarla oynayamıyorum

Her şeyi yaptım fakat xbox social e giriş yaptığımda arkadaşlarını şu an görüntüleyemiyoruz diyor 1 saatir uğraşıyorum yardım edebilir misiniz?
  6. B

Valorant'ta AIM geliştirme

Valorant a yeni başladım ve tahmin edilebileceği gibi AIM im rezalet durumda. AIM geliştirmek için tavsiyeleriniz var mı ya da verebileceğiniz bir kaç taktik var mı?
  7. B

Bu nedir ilk defa görüyorum?

Canım Warzone oynamak istedi battle.net i açtığım zaman karşıma bu çıktı ilk defa görüyorum daha önceden bununla karşılaşan var mı?
  8. B

Co op oynanabilecek hikayeli oyunlar

Kardeşim ile hikayeli co op oynayabileceğimiz bir oyun arıyoruz. Tom Clansy's serisini bulduk fakat hangi sıra ile oynayacağımızı bilmiyoruz yardımcı olabilir misiniz ya da önerebileceğiniz başka hikayeli co op oyun varsa söyler misiniz
  9. B

Euro Truck Simulator 2 Online

Steam indirimlerinin ETS2 aldım kardeşime ve kendime online oynamak için fakat nasıl online oynayacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  10. B

Cyberpunk 2077 İçin Sağlam torrent var mı?

Arkadaşlar cyberpunk 2077 almak istiyorum fakat o kadar para vermek istemiyorum acaba güvenilir bi torrent bulan atabilir mi?
  11. B

Minecraft ta 30 fps sorunu

Minecraft yükledim ama oyun asla 30 40 fps yi geçmiyor sorun nerde olabilir? Ekran Kartı:1650 Super İşlemci:R3 3100
  12. B

CoD Warzone Streaming Quality Nedir?

Arkadaşlar yukarda belirttiğim gibi bu ayar ne işe yarıyor açtığım zaman 250 mb a yakın vram kullanıyor ama ne işeyarıyor bilmiyorum bilen varsa açıklayabilir mi?
Geri