Arama sonuçları: *

1. Blancon

Stardew Valley, The Forest benzeri oyun önerisi

Arkadaşımla CO-OP oyun oynayacağız. Bir oyun bulamıyoruz.
  2. Blancon

Öneri Güzel Hikayeli Oyun Önerisi yapar mısınız?

Hikayeli oyun istiyorum, detroit tarzı olabilir, heavy rain tarzı olabilir, skyrim tarzı olabilir, bathman tarzı olabilir, anomaly agent tarzı, stardew valley tarzı olabilir. Önerilerinize açığım
  3. Blancon

Öneri Uzun süre arkadaşımla beraber oynayabileceğim bir oyun lazım

Kasmalı bir oyun istiyorum örneğin ; MC Modlu Survival Stardew Valley Astronuer Valheim gibi gibi, kasa kasa oynayabileceğimiz co op oyunlar
  4. Blancon

Yardım Riot istemcisi (0) indiriliyor hatası.

Abi böyle kalıyor, ne yaparsam yapayım böyle. Kaç kere sildim yükledim yok olmuyor. Biri yardım etsin lütfen.
  5. Blancon

Güzel hikayeli oyun önerisi yapabilir misiniz?

bilgisayar aldım yakın zamanda mafia serisini bitirdim sizce ne oynayayım?
  6. Blancon

The walking Dead oynayacağım hangi oyundan başlamalıyım?

Season 1den önce bir oyun var mı yoksa direk 1denmi başlıyayım?
  7. Blancon

The Forest onlinede admin vermek.

Arkadaşlarla bitirdik dehşet evler yapıcaz sadece host hile açabiliyor arkadaş bize nasıl admin verecek bizde açalım **oyunun kendi hilesi bu arada**
  8. Blancon

Korsan oyunculuk Kul hakkı sayılır mı?

Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi ...
  9. Blancon

Cs:Go'da 2 troll yüzünden ban yedim ne yapabilirim?

adamlar maçın başından beri silah almıyorlar sadece el başında giderken bize flash atıyolar kör ediyolar adamlar geldimi gelmedimi anlamıyoruz ölüyoruz 7 kilim vardı 2 sini bunları öldürdüm trolleyenler : playgrism ve turuncu **turuncunun normal nicki : daniel** 2 el kazandık 2 sinide çok rahat...
  10. Blancon

Öneri Yüksek sistemler için oyun önerisi / Part 1

Arkadaşlar kendi kafama göre derledim. Bu nasıl yüksek sistem! bu nasıl bu listede! falan yazmayın. Mesela CyberPunk 2077 çok bilindiği için listeye koymayacaktım ama önceki konulardan hep bilinen oyunları söylediler. O yüzden koydum. A Way Out İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows...
  11. Blancon

Orta sistemli bilgisayarlar için oyun önerisi / Part 1

Kane & Lynch 2: Dog Days OS: Windows XP/Vista/7. Processor: Intel 3.0 GHz or AMD 2.5 GHz or higher. Memory: 1 GB (XP), 2 GB (Vista) Graphics: Nvidia 7800 / ATI X1800 or better (Shader Model 3.0, 512 MB Video Memory) DirectX®: 9.0c. Sound: DirectX 9.0c Compatible Sound Card. Controller Support...
  12. Blancon

Öneri Düşük sistemler için 5 oyun önerisi / Part 1!

Resident Evil 4 İşletim Sistemi: Windows XP/ Vista®, Windows 7, Windows 8. İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz or better. Bellek: 2 GB RAM. Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better, ATI...
  13. Blancon

Yardım Cs:Go hata vermeden atıyor.

bilgi verme kısmına kadar rahat giriyorum devamında hesap kapanıyor sistemim : lütfen çözümü bulun çok oynamak istiyorum hüü :(
  14. Blancon

Cyberpunk 2077 hataları,

herkes karşılaşdığı hataları atsın ben : adam bana bir koymuş duvarın içinden geçtim?!
  15. Blancon

Videodaki olay pcmde çalışırmı

sistemimi atamıyorum pc kapalı ama sizce bu olay çalışırmı 2gb ram 562mb vram intel pentimum dual core cpu
  16. Blancon

Sizde Hayal kırıklığı yaratan oyunlar?

Açıklamasını yazarsanız sevinirim benim düşüncem Mafia 3 Çünkü Mafia serisi açık dünyasıyla öne çıkan bir seri değil. Hikayesi ile önplana çıkmış bu oyun. açık dünyaya basmışsınız. görevler zaten başka bir alem.
  17. Blancon

Yardım Playstore hesap olarakmı veriyor Key olarakmı?

playstore bazen ucuza veriyor. hesap olarakmı key olarakmı veriyor?
Top Bottom