Hikayeli oyun istiyorum, detroit tarzı olabilir, heavy rain tarzı olabilir, skyrim tarzı olabilir, bathman tarzı olabilir, anomaly agent tarzı, stardew valley tarzı olabilir. Önerilerinize açığım
Arkadaş namaz kılıyor oyuna para vermenin günah olmasını boş vakit harcandığını falan iddia ediyor. sağlamindir.net, oyunindir.vip tarzı sitelerin köpeği olmuş artık gta 5 beleş verildiği halde adam şuan bile korsan oynuyor. dedimki kul hakkı yiyorsun dediğim zaman bana şöyle bir örnek verdi ...
adamlar maçın başından beri silah almıyorlar sadece el başında giderken bize flash atıyolar kör ediyolar adamlar geldimi gelmedimi anlamıyoruz ölüyoruz
7 kilim vardı 2 sini bunları öldürdüm trolleyenler : playgrism ve turuncu **turuncunun normal nicki : daniel** 2 el kazandık 2 sinide çok rahat...
Arkadaşlar kendi kafama göre derledim. Bu nasıl yüksek sistem! bu nasıl bu listede! falan yazmayın. Mesela CyberPunk 2077 çok bilindiği için listeye koymayacaktım ama önceki konulardan hep bilinen oyunları söylediler. O yüzden koydum.
A Way Out
İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows...
Açıklamasını yazarsanız sevinirim benim düşüncem
Mafia 3 Çünkü Mafia serisi açık dünyasıyla öne çıkan bir seri değil. Hikayesi ile önplana çıkmış bu oyun. açık dünyaya basmışsınız. görevler zaten başka bir alem.