Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Fm 2024 Nasıl öğrenebilirim ?

Fifadaki menajerlik olayı sıktı fm başlayayım diyorum da karmaşık geliyor güzel bir rehber öneriniz var mı ?
  2. Knnmw

Frostpunk 1 mi 2 mi? (İlk defa oynayacağım)

Hem oyunları ilk defa oynayacağım hem de türe pek hakim olduğum söylenemez. oyuna başlamadan önce 1 rehber falan izlesem yeterli olur mu? Oyunlar türü bilenleri bile zorluyorsa da söyleyin hiç başlamamayı tercih ederim.
  3. Knnmw

XBOX PC GAMEPASS alırsam Black Ops 6 open beta oynayabilir miyim

Bir iki yerde gördüm galiba teyit etmek için konu açayım dedim belki bilen vardır diye. Birde para vermedim sadece al diyordu al dedim ekteki şey geldi bu oynanabilir versiyon mu ?
  4. Knnmw

Yardım Party Animals Friend Pass mantığı nasıl çalışıyor ?

Şimdi biz arkadaşlarla ikişer gruplarla oyunu almayı düşünüyoruz internetten baktım herkes friend pass'e max 1 kişiyi ekleyebiliyormuş 4-5 kişi alsak 8-10 kişi aynı lobide oynayabilir mi ?
  5. Knnmw

Yardım Warframe'den para kazanılır mı ?

Demin arkadaşlarla oyun oynamak için konu açmıştım yine oyun ararken gördük de arkadaş marketplace'i var dedi diğeri de gerçek paraya çevriliyor mu falan diye sordu bende merak ettim oyunu oynayanlar bir cevap verebilir mi ?
  6. Knnmw

Öneri Arkadaşlarla oynamak için oyun önerisi

Bilindik cs valorant lol minecraft falan önermeyin de şöyle eğlenceli saracak her türdün oyun önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
  7. Knnmw

NBA 2K 2024 Alınır mı ?

Daha önceden biraz 21. oyunu oynamıştım beğendim bana göre fifadan 2 3 gömlek üstün bir oyun serisi ama pc ps farkı falan diyorlar ne iş bilmiyorum üstüne steamde baya olumsuz yorum var bilemedim sizce alınır mı ?
  8. Knnmw

Persona 5 Royal 350tlye değer mi ?

Bayağıdır denemek istediğim bir oyun aslında ama yaması yok diye yanaşmak istemiyordum şimdi indirime girmiş sizce alınır mı ?
  9. Knnmw

Yardım cyberpunk 2077 judy veya panamin yan görevleri görünmüyor

Ana görevlerde sona kadar geldim ama yan görevlerde henüz çoğuna başlamadım bile eskiden haritada gözükürdü şimdi yeni güncellemede gözükmüyor nedenini bilen var mı ?
  10. Knnmw

Öneri Sepetim nasıl eklenebilecek çıkarabilecek oyun var mı?

Önerilere açığım
  11. Knnmw

Öneri 220tlye Phantom liberty alınır mı?

naysin 400tl üzeri şeyi ile phantom liberty bu fiyatlara geliyor sizce bu fiyata alınır mı ? (Oyun falan da önerebilirsiniz alınacak bir şey de)
  12. Knnmw

Cyberpunk'a crack phantom liberty yüklenir mi ? Evet yüklenir.

Orijinal oyun var ancak 400tl çok pahalı geliyor kupon da kullanılmadığı için dlcye o kadar para vermek istemiyorum böyle yapılıyor mu ?
  13. Knnmw

Öneri Microsoft storedan 158tlye FF XV mi epic gamesten 188tlye FF 7 remake mi ?

Final Fantasy serisinden bir oyunu ilk defa oynayacağım öneri bekliyorum (keşke 80tlyken ff XV'i steamden alsaydım :peeposad: :peeposad: .)
  14. Knnmw

Yardım CS:GO AMD Güncelleme yapmayınca çok drop yiyorum

23.8.1 sürümünde pc normal çalışıyor 23.11.1 de pc bozuluyor çözümü yok mu ? 23.8.1 de de drop yiyorum.
  15. Knnmw

Stardew valley 5 kişi oynanır mı ?

Modla falan yapılıyor mu bazı yerlerde görmüştüm de ?
  16. Knnmw

Yardım Lego marvel super heroes 2 nasıl tek kişi oynanır ?

Gamepad ile oynayınca f2ye bas diyor basıyorum ekranı ikiye bölüyor ve iki kişi oynamak gerekiyor tek kişi nasıl oynayabilirim bu oyunu ?
  17. Knnmw

Destiny 2 arkadaşla nasıl oynanıyor ?

Campagaini falan mı bitirmek gerekiyor hiç bir göreve giremiyoz
  18. Knnmw

Öneri Destiny 2 DLC önerebilir misiniz ?

Oyunua arkadaşımla başlamak istiyorum oyunu övüyorlardı baya birde dlc ile oynarsanız daha iyi falan diyorlardı. Şu an bazı dlcler ve ekteki şey indirimde bir kaç dlc önerebilirseniz güzel olur. Şu ekteki şey ne onu anlamadım onu da anlatabilir misiniz ?
  19. Knnmw

Öneri Destiny 2 veya warframe hala oynanır mı?

Şu oyunları sürekli görüyorum ama hiç oynamayı denemedim nasıl bir şey tam olarak bilen var mı?
  20. Knnmw

Yeni değişik oyun arayanlara Pizza tower

Bu oyunu ilk Tunca Arslanda gördüm güzel bir oyuna benziyor denemek isteyenler olabilir diye paylaşayım dedim. https://store.steampowered.com/app/2231450/Pizza_Tower/
Geri