Hem oyunları ilk defa oynayacağım hem de türe pek hakim olduğum söylenemez. oyuna başlamadan önce 1 rehber falan izlesem yeterli olur mu?
Oyunlar türü bilenleri bile zorluyorsa da söyleyin hiç başlamamayı tercih ederim.
Bir iki yerde gördüm galiba teyit etmek için konu açayım dedim belki bilen vardır diye.
Birde para vermedim sadece al diyordu al dedim ekteki şey geldi bu oynanabilir versiyon mu ?
Şimdi biz arkadaşlarla ikişer gruplarla oyunu almayı düşünüyoruz internetten baktım herkes friend pass'e max 1 kişiyi ekleyebiliyormuş 4-5 kişi alsak 8-10 kişi aynı lobide oynayabilir mi ?
Demin arkadaşlarla oyun oynamak için konu açmıştım yine oyun ararken gördük de arkadaş marketplace'i var dedi diğeri de gerçek paraya çevriliyor mu falan diye sordu bende merak ettim oyunu oynayanlar bir cevap verebilir mi ?
Daha önceden biraz 21. oyunu oynamıştım beğendim bana göre fifadan 2 3 gömlek üstün bir oyun serisi ama pc ps farkı falan diyorlar ne iş bilmiyorum üstüne steamde baya olumsuz yorum var bilemedim sizce alınır mı ?
Ana görevlerde sona kadar geldim ama yan görevlerde henüz çoğuna başlamadım bile eskiden haritada gözükürdü şimdi yeni güncellemede gözükmüyor nedenini bilen var mı ?
Oyunua arkadaşımla başlamak istiyorum oyunu övüyorlardı baya birde dlc ile oynarsanız daha iyi falan diyorlardı. Şu an bazı dlcler ve ekteki şey indirimde bir kaç dlc önerebilirseniz güzel olur.
Şu ekteki şey ne onu anlamadım onu da anlatabilir misiniz ?
Bu oyunu ilk Tunca Arslanda gördüm güzel bir oyuna benziyor denemek isteyenler olabilir diye paylaşayım dedim.
https://store.steampowered.com/app/2231450/Pizza_Tower/