Arama sonuçları: *

1. Mirkan

Yardım Battlefield 1 açılmıyor

oyun kurulumunu baştan yapın diyor açılmıyor çözümü bilen var mı? 1701011588 hala bi çözüm bulamadım repair'de işe yaramıyor donup saatlerce öyle kalıyor
  2. Mirkan

130 TL Hangi oyunları alayım

Şuan hemen hemen 130 TL'ye BF 1, 5 ve 2042 alabiliyorum bunları mı alayım veya önerebileceğiniz bir oyun var mı al dediğiniz bence bu fiyata bu üçlü gayet güzel. Hemde bf 1 Revolution edition
  3. Mirkan

Yardım Valorant hesabıma giremiyorum 2AD

iki aşamalı doğrulama var e postaya kodu gönderdik diyor fakat kod gelmiyor. oyunun kendisinden internet sitesinden hesabıma giriş yapmaya calıstım fakat bir şey değişmedi. 2 gündür böyle düzelmedi hala
  4. Mirkan

Hitman 3 ekran kartı sorunu

Oyun otomatik olarak laptoptaki işlemcinin grafik birimini kullanıyor, ayarlardan ekran kartını seciyorum fakat oyuna girdiğimde gene işlemcinin grafik birimini secmis oluyor hitman ııı definetive edition
  5. Mirkan

Pes 2021'i nereden indirebilirim

dostlar pes21 i nerden indirebilirim online istemiyorm zaten bildiğiniz yöntem var mı
  6. Mirkan

Neden valorant yapımcılarına iyi dileklerimi iletmemeliyim

Daha öncede konusunu açtım sıkıldım artık bu oyunun bos bos sorunlarından gecen gün rekabete dayalı maça girmiştim sıkıntısız geçti bitti maç maçtan sonra direk tekrar oyna dedim hiçbirşeye basmadan beni kafasına göre şeçmediğim halde derecesiz maça atmış. Bugün kısıtlı xamanım vardı oyun...
  7. Mirkan

Valorant açılmıyor win10

neden bilmiyorum açılmıyor şuan. uyumluluk ayarları uyuşmuyor gibisinden birşeyler dedi bilgisayarı kırmaktan başka nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim
  8. Mirkan

Valorant bağlantı hatası

Oyunda eşleşmeye girmek için bekliyodum bir anda bağlantı hatası verip oyundan attı sonra oyuna girmedi tekrardan her seferinde aynı hatayı verdi. pc'yi yeniden başlatıp girdiğimde sorun olmadı ama eşleşmeden çıktım diye ceza yedim anlamadım benim şuçum ne şimdi
  9. Mirkan

Cities skylines kömür bitti ve sağlık sorunları

dostlar kömür santralleri yeterli yakıt yok diyip çalışmıyor onu nasıl yapcam birde çok hasta oluyolar hani 4k kişi varsa 2k sı hasta
  10. Mirkan

Gamesplanet'ten aldığım oyunu nasıl etkinleştiririm

Dostlar oyun aldımda burdan ne yapmam gerekiyor.
  11. Mirkan

20$'a games planet'ten ne alınır

Asusun kampanyasından games planet kodu aldım bu paraya hangi oyunu alabilirim?
  12. Mirkan

Gta 5 oyun açılmadan hata veriyor

Epic games'den indirdim oyunu önce msvcp140.dll hatası verdi onu düzelttikten sonra bu hatayı vermeye başladı tamam'a basınca oyun dosyalarını doğrula diyor doğruladım fakat gene aynı hatayı verdi.
  13. Mirkan

Valorant van 1067 hatası alıyorum

oyunu açtığımda direk bu hatayı veriyor nedeni nedir
  14. Mirkan

Gta 5 0x000007b hatası alıyorum

ilk önce MSVCP140.dll ve VCRUNTİME140.dll hatası alıyordum sonra onlar gitti bu geldi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  15. Mirkan

Epic games gta5 açılmıyor

epic games den gta5 i yükledim fakat açılmıyor yardımcı olabilecek var mı
Top Bottom