Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

FİFA 22 Eski kadrolarla oynama var mı?

Kuzenimle Fifaya başladık, 2014 Barcelona - Real Madrid kadrosuyla maç yapmamız mümkün mü?
  2. UnlegitPanda

LoL'de Nasıl Hızlı Kostüm Kasarım?

Oyuna yeni başladım ve kendime Yone kostümü çıkarmak istiyorum, bu kostumü en kısa yoldan nasıl çıkarırım?
  3. UnlegitPanda

GTA V'de ban yer miyim?

Arkdaşlar Epic'in ilk zamanlarında oynadım banladım, şimdi steamdan satın aldım oyunu ve eski rockstar hesabımı kullandım doğal olarak hesap banlıydı. Şimdi oyunu iade edip tekrar alacağım ve yeni bir rockstar hesabı kullanacağım. Bu hesap girdiğim gibi ban yer mi yoksa normal şekilde oynar mıyım?
  4. UnlegitPanda

Valorant LineUp sunucusu açsam katılır mısınız?

Youtube gibi platformlarda bir sürü line-up videosu görüyorum ancak oyuna girdiğimde aklımda kalmıyorlar, bunun için bir discord sunucusu açmayı planlıyorum hem kendim hemde sizin için. Sorum şu böyle bir sunucusu açsam katılır mıyıdınız? Örneğin:
  5. UnlegitPanda

Valorant Tek Seferlik İade Sistemi!

Valorant'a son gelen güncelleme ile artık satın aldığınız bir kaplamayı tek seferliğine iade edebiliyorsunuz, daha önce kullanmış olmanız veya yükseltmeniz önemli değil. İade Sayfası...
  6. UnlegitPanda

F1 oyunları klavye ile oynanır mı?

Sorum başlıkta ki gibi F1'lere merakım var, bu spor oyunları klavye ile oynanabilir mi?
  7. UnlegitPanda

Coop korku oyunu önerisi

Üç kişiyiz daha önce labyrinthine oyununu bitirdik şimdi yeni bir korku oyunu önerisi arıyoruz, önerilerinizi aşağıda bekliyorum fiyatı pek tuzlu olmazsa iyi olur.
  8. UnlegitPanda

FPS oyunları için 'işaretçi hassasiyetini arttır' ayarı'

Valorant oynuyorum bazı videolarda kas hafızasının daha net olması için ayarın kapatılmasını söylüyorlar, bu gerçekten işe yarıyor mu?
  9. UnlegitPanda

God Of War Ragnarök PC'ye çıkar mı?

Oyun önümüzde ki aylarda satışa sunulucak sanırım oyunun 4.serisini bitirdim ve beni çok heycanlandırdı, şimdide yeni oyunun geliceğini öğrendim. Bu oyun PC sürümü ile yayınlanır mı? Yayınlanmazsa PC sürümünün gelmesi ortalama ne kadar sürer?
  10. UnlegitPanda

Bu sistem GoW oynatır mı?

Sistemim: i3 10100F / RX5500XT 4GB / 8x2 16GB Ram Bu sistem ile rahat bir şekilde kasmadan donmadan GoW oynayabilir miyim?
  11. UnlegitPanda

Resident Evil Revelations 2 siyah ekran verip kapanıyor

Oyunum orijinal Steam üzerinden oynuyorum. Oyun açılmıyor, önce siyah ekran verip kapanıyor. Bunun bir çözümü var mı?
  12. UnlegitPanda

PUBG Davet Kodu ile Kasa Açma

1- Öncelikle Ekranda gösterilen kısıma tıklıyoruz. 2- Bu kısıma girdikten sonra aktif et butonuna tıklıyoruz, burada ki kod ile hem davet ettiğiniz arkadışınız hemde siz G-COİN kazanbilirsiniz. 3- Bu kısımıda aktif ettikten sonra arkadaşınızın kodunu girebilirsiniz kendim kasadan 30 TL'lik...
  13. UnlegitPanda

PUBG'de FPS drop sebebi?

Orta ayarlarda oynuyorum ama bazen çok feci şekilde fps drop yiyorum nedeni ne olabilir? Sistemim i3-10100F - RX5500XT - Asus Prime H410M-F - Crucial Ballistix 8GB 3000Mhz (x1)
  14. UnlegitPanda

RDR 2 Save Geri Alma

Bilgisayarım yavaşladığı için format attım ve oyunlarımın savesini almayı unutmuşum silinen save dosyasını bulabilir miyim? Oyunu %38 e kadar oynamıştım tekrar oynamak istemiyorum.
  15. UnlegitPanda

RDR 2 RX 5500 XT sistemde hangi ayarlarda oynanır?

Sistemim i3-10100F - RX5500XT - Asus Prime H410M-F - Crucial Ballistix 8GB 3000Mhz (x1) - Patriot Burst 480GB oyunu hangi ayarlarda oynayabilirim?
  16. UnlegitPanda

RDR 2 Birini Öldürmeden Kavga bitirme?

Oyuna yeni başladım kavga edince sürekli insanları öldürüyorum öldürmeden kavga bitmiyor mu acaba?
  17. UnlegitPanda

A Way Out Arkadaşla Oynama

Sadece ben EA Play alsam arkadaşımla A Way Out oynayabilirim miyim uzaktan?
  18. UnlegitPanda

Ücretsiz oyun önerisi

Şu aralar çok sıkıldım sürekli aynı oyunları oynuyorum güzel ücretsiz oyun önerilerinizi bekliyorum.
  19. UnlegitPanda

Hikayeli Co-op Oyun Öneriniz var mı?

Coop hikayeli oyun arıyoruz ucuz olursa iyi olur.
  20. UnlegitPanda

Steam'dan Forza Horizon 4 aldım ama bazı özellikleri kullanamıyorum.

Müzayede evine giremiyorum ve postamda ki hediye araçları alamıyorum sebebini ve nasıl çözebilieceğimi bilen var mı?
Top Bottom