Arama sonuçları: *

1. Buraks

Epic games kontrolcü bağlanılıyor mu

Hazır indirim varken god of war alcam fakat bir yerde duymuştum epic games te kontrolcü sorunları çıkıyor diye doğru mudur acaba
  2. Buraks

Devil may cry 5 mi deluxe mü

şimdi standart ile deluxe arasında fark var gerçekten bu farkı vericeğimiz kadar oyunu etkiliyor mu ?(sadece oyunu oynamış ve bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim)
  3. Buraks

Minecraft mod nasıl kurulur

Minecraft premium var buna virüssüz nasıl mod kurabilirim çok fazla video var YouTube de hepsi de farklı farklı anlatıyor en azından iyi anlattığını düşündüğünüz bir video varsa benimle paylaşır mısınız ?
  4. Buraks

Doom eternal hikayeli oyun mu

Doom eternal hikaye uzerinden canavar kesebildigimiz bir oyun mu (tek başımıza) Yoksa sadece çok oyunculu modu mu var
  5. Buraks

lol shaco açılır mı?

lolü yeni indirdim shaco diye bir karakter gördüm açmalımıyım 1645286355 karakterin görünüşü çok hoşuma gitti
  6. Buraks

1800 VP ye oni pençe alınır mı ?

Bu bıçak sizce alınır gece pazarında 1800vp ye geldi gözüme güzel gibi geldi
  7. Buraks

Valorant gece pazarı ne zmn gelecek

Valorant gece pazarı ne zmn gelecek kesin bilgisi olan var mı
  8. Buraks

Valorantta aldığımız skinin her rengini kullanabiliyor muyuz

Mesela ben yağmacı Vandal aldım diyelim bunun tüm renklerini kullanabilir miyim yoksa ayrıca satın almak mı gerekiyor
  9. Buraks

asil vandal mi yağmacı vandal mı

Bu iki vandal dan hangisi alınır ya da başka öneriniz var mı
  10. Buraks

Öneri oyun incelemesi The Gunk

The Gunk adlı oyunu az önce oynadım ve bunlarda görüşlerim 1642182696 İlk incelemem kötü olmuş olabilir hatalarımı söylerseniz sevinirim
  11. Buraks

Gamepass oyun önerisi

Gamepass pc için oyun önerisine ihtiyacım var beni içine çekecek tek oyunculu aksiyon,shooter tarzında oyunları önerirseniz sevinirim
  12. Buraks

Cs go ya ne oldu (bağlantı hatası)

Arkadaşlar 4 arkadaşımla beraber girmeye çalıştık ve hepimizde bağlantı sorunu verdi acaba CS si olan birisi bakabilir mi global bir sorun mu yoksa bizim mi internette sıkıntı var 1628798974 (4 arkadaş farklı evlerden girdik bu arada)
  13. Buraks

Arkadaşlar Steam guard 15 gün pazar bank kaldırma

Çözüldü
  14. Buraks

pc m attack on titan kaldırır mı

Pinti panda da izledim hoşuma gitmişti acaba pc m kaldırır mı? PC i5 4288u gt920mx 4 GB ram
  15. Buraks

düşük sistem için oyun önerisi

düşük sistem için mümkünse solo oyun istiyorum 5 4288u gt920mx 4 GB ram
  16. Buraks

4 GB ram ile unterned oynanır mı?

çok yüksek bir oyun gibi gelmedi 4 GB ile oynanır mı
  17. Buraks

benm pc cs go kaldırmıyor mu ?

i5 4288u gt920mx 4 GB ram sistemim bu çok fazla drop giriyor var mı bir çözümü
  18. Buraks

Yardım oyunlarımı silemiyorum

denetim masamda sadece 13 tane şey gözüküyor oyunlar katiyen gözükmüyor denetim masası dışında nasıl silebilirim
  19. Buraks

minecraft texture pack önerisi

minecraft 1.16.5 survival için pvp için değil texture önerisi pc yi çok zorlamasın çok yüksek bir sistemim yok
  20. Buraks

arkadaşımla benim pc m left for dead 2 ve ya 1 kaldırır mı?

2 nin gereksinimleri 1 in gereksinimleri 1. pc i5 4288u gt920mx 4 GB ram 2.pc i3 4005u 4gb ram
Geri