Arama sonuçları: *

1. Nightlikes

ETS 2 İsteklerime Göre Özel Harita Modu Nasıl ve Nerede yaptırabilirim?

Merhaba, ETS 2' de içerik üretmek için kendime özel, küçük bir harita modu yaptırmak istiyorum. Bu konuda kendim hiçbir altyapıya sahip değilim. Herhangi bir ücret karşılığında yaptırmak istiyorum. Bu işlerle uğraşanlar var ise veya bildiğiniz bir site var ise lütfen belirtiniz. Sağlıklı günler...
  2. Nightlikes

Yardım NFS Heat para ve leveli nasıl arttırabilirim?

Merhaba, Origin üzerinden NFS Heat oyununa sahibim. Cheat Engine üzerinden para hilesini, interneti kestikten sonra oldu fakat bir sonraki gün girdiğimde silinmişti. Başka açılan bir konuda da gördüğüm yöntem %100 Save Dosyasını indirip kullanmak olduğu yazıyordu ama Belgeler> Need for Speed...
  3. Nightlikes

NFS Heat para ve leveli nasıl arttırabilirim?

Merhaba, Origin üzerinden NFS Heat oyununa sahibim. Cheat Engine üzerinden para hilesini, interneti kestikten sonra oldu fakat bir sonraki gün girdiğimde silinmişti. Başka açılan bir konuda da gördüğüm yöntem %100 Save Dosyasını indirip kullanmak olduğu yazıyordu ama Belgeler> Need for Speed...
  4. Nightlikes

Forza Horizon 4 Grafik Ayarlarını Kaydetmiyor.

Merhaba, RTX 2060 ekran kartım, Ryzen 5 2600 işlemcim var. Bu ekran kartına yeni geçtiğim için pek bir bilgim yok ama önceden de aldığım bir sorun için sizlerden yardım istiyorum. Microsoft üzerinden Forza Horizon 4 Ultimate Edition indirdim. Oyunu GameSatış üzerinden hesap satanlardan aldım...
Geri